• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Surrenderin 3.şişesini kullanıyorum şu anda,harika bnce.Kampanya olunca alıyorum hemen şu anda indrmde değil mesela ama beklemedeyim:jeyyar: aralıkta parfümler indirime gircekmiş yine burdaki arkadaşlardan öğrendğime göre delikafadulden-sağolsunlar-

12 kampnyada indirimde yakında başlıcak

1.pakette 3parfm var..rare gold bayan surrender ve erkek surrender birini seçiosun
2.pakette vüct kremi likit eyeliner ve saçk kremi var ordanda 1tane seçiosn

24tl katolog fiyatııı..tabi ben 19a verdm arkadaşlarıma :D

son çıkan parfümü istiorum panaomadaki 48 tl saat hediyeli.. 13 te çıkacak ii bişye benzioo

kızlar kozmetik avondan mutfak malz çeyiz doreden aldım başımı gidiorum eheheh :) sizde ikili yürütebilirseniz kendi mutfak esyalarınız falan çıkar onada bakın bi tavsiyem size kızçeler

12 kampnyada indirimde yakında başlıcak

1.pakette 3parfm var..rare gold bayan surrender ve erkek surrender birini seçiosun
2.pakette vüct kremi likit eyeliner ve saçk kremi var ordanda 1tane seçiosn

24tl katolog fiyatııı..tabi ben 19a verdm arkadaşlarıma :D

Aaa süperr 12. kampanyayı bekliyorm zaten 11.kampanyayı pek beğenmedm ya indirimler azdışakkıdı

Kızlar 12. kampanyada anew veya solutions'ta indirimler varmı?
Mesela şu lipozomlu krem ne zaman indirime gircek ya grnce 2kutu falan alrm belki duyduklarım olumlu genelde. 30lira şuanda ama onuda bekliyorm :D

tatlım ben sataamam 3 lü alsam :) kendie alıp koycam :) yokmu dore yi de düşünenn kıslaaar.. burdayken söleyin de çıkam sora :) söledi söledi ortada bıraktı olmasın :)

tatlım ben sataamam 3 lü alsam :) kendie alıp koycam :) yokmu dore yi de düşünenn kıslaaar.. burdayken söleyin de çıkam sora :) söledi söledi ortada bıraktı olmasın :)

katologda 62ye mi ne çıkcak yine saat hediyeli olarak tabi..

42ye vercende kim almıcak hele koklasn bide kokuyu kaçrmaz parası olan:D

çok mu güzel kokusuuu..ama ben 11 dki sat hediyeliyi demiorum bak 12 panaromadakini dioruuum

yaaa onu istiorum o zamn :)

kızlar öpüldünüz..annem çaırıyoo :) mutfakta işim war görüşeriz soraa

Kıslarr kMPANYA 12de anew ve solutions'ta cilt bakım ürünlernde innnddrmm varrmı elnzde katalog var madem yardımcı olun merak ediyormmkaydirigubbakcemile4
Lipozomlu krem hala varmı,indrme gircekmi pleaseee

evet indirimde

lipozomlu krem
arındırıcı kil maskesi
yogun besleyici gece serumu bu üclü paket 33.5 katologda

sadece lipozomlu krem 15.90katologda

lipozomlu+kil maskesi=21.70tl katologda

istediğin olursa uyguna sanada kargoyla yollarm

Güzel.teşekkürlerr prensess.Kargo ne kadar tutar bilmiyorum ama ben bi burdaki temslcimle ayarlamaya çalşym uygun fiyata.CADIARZU
Ya sorularmdan bıkmıyosnzdur inş. :uhm::CüvCüv:

Back