• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

özlem71 sen ne zaman girmiştin ilk siparişerini ben çarşamba falan verdim galiba prenses yardımcı oluo da bana
ama bana gelen giden msj yok

kendimi suçlu hissttim valla......

bende takım öncüsü oldum banada sanada msj glmesi gerek ama henz gelmedi sistemden kaynaklanıo galiba..çünkü pazartesi günü yollandı belgelerrrrrrrr

Merhaba
Avon yemsilcisi tecrübeli ark.lar
Anew Clinical Dolgun görünüm veren serumla Anew UltimateYaşlanma Karşıtı Onarıcı Serum(40+) arasında ne fark var ya da hangisini tavsiye edersiniz??[/QUOT

canım kullanacak kişi kaç yaşında birde kullanma sebebi ne ona göre konuşalım,serumlar yedek kuvvet gibiler ama sonuç için serinin günlük kremlerinin de kullanılmasını öneririm ikisininde amacı sıkılaştırmak canlı berrak bir görünüm ikisinide kullanabilir ama dediğim gibi kullanma amacı na göre anew serisini tavsiye ederim görümcem kullanıyo çok menmun daha önce kullandığı bir krem parasına nerdeyse seriyi alıyo avondan.

kendimi suçlu hissttim valla......

bende takım öncüsü oldum banada sanada msj glmesi gerek ama henz gelmedi sistemden kaynaklanıo galiba..çünkü pazartesi günü yollandı belgelerrrrrrrr

cnm valla seni öyle olsun die deil :(
sen dedin bana pazartesi salı onay gelir sonra perşembe falan kargon gelir die
bnde merak ettim işte:kedi:

özlem71 sen ne zaman girmiştin ilk siparişerini ben çarşamba falan verdim galiba prenses yardımcı oluo da bana
ama bana gelen giden msj yok
canım ben ilk siparişimi takım öncüsünün kendisine verdim pazartesiydi. dün avon temsilci numaramı mesajla yollamışlar.

kıslar sıparıslerınızı takıp etmek ıçın neden beklıyosunuzkı avonun ınternet sıtesınden bakın ya ordan temsılcı nonusu gırın sıfrenızı belırleyın ordan sıparıs edın ıkı gunde elınızde ıstedıgınız tum bılgılerde orda var hatta ınternet paketlerı var cok ındırımlı solım bosuna takım onculerınızle dıyolaga gırıpte beklemeyın derım tavsıyemdırr

kızlar avonun numune paketini almıştım
içinden bu anew cilt canlandırıcı serumu denedim ama az az sürdüm
allahımmm sürdükten 2 saat sonra falan veya sabah kalktımda yüzümdeki değişikliğe ben bile inanamadım yahu süper bişi bence alkisalkisalkis

ilk fırsatta mutlaka şifre edinin..bu sayede siparişlerinizi günlük verebilir,kargonuzu takip edebilir,faturalarınıza bakabilirsinizz..en önemlisi de Fırsat Köşesinden ve haftanın ürününden indirimli alabilirsiniz.bunlar yakın zamanda katalogdan kalkmış ama hala firmada olan ürünler..daha sonra indirim broşüründe de satışa çıkıyor ama çabuk bitiyor..ben çok aldım ordan ürün :)

benim kargom mesaj geldi bugün gelecekmiş. üye yapan hanım da gelecekmiş zaten eve bilgisayarda şifre ödeme fatura olayını anlatmak için.

Bencede herkes kendi siparişini versin,hem internetteki fırsatlardan yararlanabiliyorsun hem siparişlerini herşeyi kontrol edebiliyosun.yeni üye olanlar acele etmeyin bence herşeyi iyce öğrenin netten takip edin.

Back