Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

pazartesi:senses oasis duş jeli
salı:colour trend dörtlü göz farı (fresh N flirty)
çarşamba:sexy chic parfümlü vücut spreyi
perşembe:ekstra dolgun görünüm veren maskara blackest black
cuma:şeftali,badem özlü enerji veren yüz kremi

az önce gördüm çantayı içi kahverenkli bir astardan olusuo baya kullanıslı birde yan askısı var istersen takabilyorsun ben çok begendim :)

çok teşekkür ederim prenses;bugün o katalogtaki yeni çıkan parfümü sipariş ettim;saati umarım güzeldir;spotlight;bi de jet set siyah kolye;onların resimleri var mı?çantayıda yarın söylerim artıka.s.

ben bayanın saatini begenmedim kokusu güzel ama...jet takı setini ise begndm=)
bir önceki 9.90 lık saat faciaydı benim için..onun gibi kötü olmasa barikordonu falan iyiydi ama plastik kısmı çok kötüydü benim için..kolyeyi çok düşündüm sonunda yaz bunuda hadi dedim;bakalım nasıl çıkacak;nette aradım ama resim falan bulamadımopuyorumnanaktan

selam ben de avon satmak istiyorum ama ne temsilci ne de başka kimseyle muhatap olmak istemiyorum. sadece internetten başvurup sonra da bi şekilde malzeme ve katalogları alıp satış yapamaz mıyım. illa başımda bir üst yetkili olması şart mı?ve benim satışımdan o da kar payı alacak mı. şimdiden teşekkürler ....

malesef canım bi üstün oluyor ve o snn yaptıgın satıstan belli bi miktar kazanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…