• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam ben de avon satmak istiyorum ama ne temsilci ne de başka kimseyle muhatap olmak istemiyorum. sadece internetten başvurup sonra da bi şekilde malzeme ve katalogları alıp satış yapamaz mıyım. illa başımda bir üst yetkili olması şart mı?ve benim satışımdan o da kar payı alacak mı. şimdiden teşekkürler ....

çok kişi internetten başvurunca takım öncüsü olmayacağını zannediyor ama internetten başvusanda bizler gibi takım öncüleri gelip kaydını yapmak zorunda canım...

evet herşekilde bi üstün var..ki zaten bi zararları yokki niye böle kasıntı durumunda düşünüyorlar anlamıorm

Mesaj geldı hedıye verecegıne dair... Iyıkı sıparısımı gırmemısım... yıne dedıgınız gıbı yaptı yanı...

mutlaka 2.haftaya koyuyor böle hediye..

3.haftayada paket koyuo su su sunlardan olusan paket sukadr die :D

ezberledm artk ya, avonun düşüncelerini okuorm :P :)

merhabalar
arkadaşlar temsilci olmak için herhangi bir sözleşmeye imza falan atılıyor mu?
yoksa netten başvuru yapıldığında direk temsilci mi olunuyor?

cnm form var kimlik fotokobini veriosn frmdaki bilgileri dolduruosn imza atıosn...ama a.b.d de öelmi bilmiom:D

Arkadasımın dedıgı dogru turkıyede netten basvurunca en yakın temsılcı yada bölge sorumlusu gelıyor,form doldurup kımlık fotokobını verıyorsun ve ılk sıparısını o sorumluya verıyorsun...

canım. 130 falan yapıyo galiba daha. ama hanıma biraz zor ulşıyorum nedense pazar günü verirsin dedi siparişleri

selam kızalr ben de avon temsilcisiyim ama çalıştığım yerde 3 kişi daha avon yaptığından ve ben dışarıdan geldiğimden çevrem olmadığı için bu ay 75 ty li dolduramazsam sistemden çıkarılıyorum
naapsam bana bi fikir verin

selam kızalr ben de avon temsilcisiyim ama çalıştığım yerde 3 kişi daha avon yaptığından ve ben dışarıdan geldiğimden çevrem olmadığı için bu ay 75 ty li dolduramazsam sistemden çıkarılıyorum
naapsam bana bi fikir verin

bikaç bişey satmaya çalıs canım..75olmasada bu seferlik kargo parası verirsn..sonra cevree edinmeye çalışırsın..gene 3kamapnya süren olcak ne olsa ..edinemezsen ugraşmazsın çıkarsn ...

kızlar merhaba bende 2 senedir yapıyorum birşey sorcam,bu onlıne katoloğu mail olarak atamazmıyım yaa katoloğu arkadaşları ma yollamak istiyorum nasıl olabilir sizce?

Back