Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bence 11de parfümler daha indirimdeydi 12de çokta uygun değiller.. bi 30mllikler karlı :)

far wayin 50ml liklerinden depo etmiştm isteyen çok olur diye zaten..

haklı olabilirsin ama k 11 de benim kullandıklarımdan sadece blue rush indirimde. ha bir de wish of love ama almayı düşünmüyorum. zevk meselesi işte.k12 deki indirimli parfümlerin içinde beğendiklerim var o manada dedim bol bol parfüm indirimde diye.

Benim ürünlerim bugün geldi (=
Yeni katalog bence çok güzel okulda dağıttım tüm katalogları zemuszemus
Hocalar bile okadar çok alıyorlarki kaydirigubbakcemile2
ınşallah bu ayda güzel satış yaparız bacılarr opuyorumnanaktan

Çook teşekkürler verdiğin bilgiler içinna.s.

kolay gelsin arkadaslar;daha öncede soru sordum ama kimse cevap vermedi banabenneyaptımki
şu gece gündüz kremini sormuştum;kampanyada olan yüze ışıltı veren..gerçekten işe yarıyor mu yorumlar nasıl diye?
birde katalogta degilde ince uzun baska bir kagıtta yeşil bi çanta gördüm..onu merak ettim
bol kazançlara.s.

çantanın ismini sölersen yardımcı olurum baya çanta alan oldu çkü ama kremden memnun kalnda var kalmayanda o yüzden bişe diyemem herkesete beklenen etkiyi göstermiyor olablr..

he evet bunu bi arkadaş aldı bi arkadaşta istedi bugun girdim..görünüşte hoş ama açıp incelemedim ama kargom geldiginde bakarm müşteriden izin alıp

inşallah vakit varken gelir kargonuz;hoşuma gitti aslında içini merak ettim;duruşunu falan;resimlerseniz ne iyi olur;boşa para vermek istemiyorummm...çok teşekkürler bu arada cevapladıgınız için

kızlaar bişi sorucaktım ben.

avon şampuanlarından ve cilt bakım ürünlerinden hoşlanmıyorum ama bugün gaza gelip ince telli saçlar için hacim veren şampuanını aldım. sizce kullanışlı bi ürün mü?

bn kullandım çogu sampuanı begendklerm oldu ama saçla ilgili bölümde sampuanların içindeki ürünlerden bahsetmişler zararlı olanlardan falan o maddelerden bir avondaki sampuanlardada var...

kremlerde yoktu ama

o yüzden kullanmamayı düşünüyorm bilmiorm kararsızım yani...

bende bu ay :smiley-cool:avondan bir şampuan aldım kepekler için bakalım nasıl. bazı müsteriler şampuanları beyenmedi bakalım ben beyenecekmiyim

burdan yapmadık zaten :)
neden terslendin anlamadım ama. ben buraya seri ilanlar bölümüne avon satışı koydum ve hemen kaldırıldı neden olarakta birşey sölenmemiş bana acaba buradan mı oluyor diye sorayım dedim...saol engin bilgin ve tecrübenden beni faydalandırdığın için arkadaşaım :):teytey:

açıkca bu cümleyi önceden kursan engin bilgilerindenn daa ii yararlanırdın benceee .. :teytey:

Buradan yapmadık demiş seni terslememişki...hem gülmüşte bak..tersleme filan yok canım gerginlik yok bizde (=

evet aynen nese olur böyle seyler:)

panoraması gelen arkadaşlar Reese in bLoom edp yi begendiniz mi yahu nasıl sizce saati hoş durmakta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…