- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
canım ben istanbul avrupa yakasındayım...yardımcı olabilirim...kaydirigubbakcemile5
bence 11de parfümler daha indirimdeydi 12de çokta uygun değiller.. bi 30mllikler karlı :)
far wayin 50ml liklerinden depo etmiştm isteyen çok olur diye zaten..
arkadaşlar burada satış yapabiliyormuyuz!
14. kampanya 4 ARALIK-1 OCAK arasına denk geliyor:lepi:
11.kampanyada clearskin ler indirimde %50---->>>>>6,25tl:sm_cool:
12.kampanyada anew ler indirimde fiyatları üksek ama hiç korkmadan kesin garantili süper ürünler...:sm_cool:
11.kampanya henüz bitmedi 23 ekim son sipariş verme tarihidir.a.s
kolay gelsin arkadaslar;daha öncede soru sordum ama kimse cevap vermedi banabenneyaptımki
şu gece gündüz kremini sormuştum;kampanyada olan yüze ışıltı veren..gerçekten işe yarıyor mu yorumlar nasıl diye?
birde katalogta degilde ince uzun baska bir kagıtta yeşil bi çanta gördüm..onu merak ettim
bol kazançlara.s.
kızlaar bişi sorucaktım ben.
avon şampuanlarından ve cilt bakım ürünlerinden hoşlanmıyorum ama bugün gaza gelip ince telli saçlar için hacim veren şampuanını aldım. sizce kullanışlı bi ürün mü?
neden terslendin anlamadım ama. ben buraya seri ilanlar bölümüne avon satışı koydum ve hemen kaldırıldı neden olarakta birşey sölenmemiş bana acaba buradan mı oluyor diye sorayım dedim...saol engin bilgin ve tecrübenden beni faydalandırdığın için arkadaşaım :):teytey:burdan yapmadık zaten :)
neden terslendin anlamadım ama. ben buraya seri ilanlar bölümüne avon satışı koydum ve hemen kaldırıldı neden olarakta birşey sölenmemiş bana acaba buradan mı oluyor diye sorayım dedim...saol engin bilgin ve tecrübenden beni faydalandırdığın için arkadaşaım :):teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?