Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba arkadaşlar,
daha önce bankada çalışırken bir kız tum çağrı merkezine satar bizde ondan edinirdik.
işten ayrıldım ev hanımlına bi süreliğine terfi ettim:)
siparis veremedim
netten form doldurdum 2 gün içinde (bugun)avrupa yakası sarıyer temsilcisi evime geldi ve katolog verdi 3 tane
ben açıkçası nasıl satıldını çok bilmiyorum umarım beceririm de bende begendiğim ürünleri daha uygun alabilirim

11.kampanyadan sipariş vericen bana ben teslim ettiricem sonra kendin vereceksin dedi

ama sormak istediğim bana kendi siparişimi girmem için bir numara vermedi bu 2 sipariştemi oluyor.
kredi kartı ile vermede bir sorun varmı?

ürünlerine gelince
cillt ürünlerini tercih etmiyorum daha çok eczane markaları kullanırım ama vücut spreyleri,uygun parfumleri,ayak bakım ürünleri,duş jelleri bazen göz kalemlerini begeniyorum
ama saç ürünlerinin hiç biri iyi gelmedi bana
takı olayına ve çantaya girmeside hoş olmuş bence

Umarım bende bişeyler yapabilirim:):sinifsinif:

evet canım ilk siparişi takım öncüne veriyorsun o formunla beraber yolluyor sonra sana temsilci numaran telefonuna geliyor ..

ondan sonra sen giriyorsun netten...

ben kredi kartıyla çalışmıyorm ama çalışanlar var sorn yaşamadılar diye biliyorm..

Kızlar birşey soracağım size,Son online kataloğunda bir çanta gördüm kay çanta diye geçiyor almayı düşünüyorum ama elde duruşunu görmedim hiç CADIARZUElinizde varsa fotoğrafını koymanız mümkün mü canlarımmmŞeniz

P-RENSES 11. en çok hangi bayan parfümünü sattın?

birde bana takıları çok soranlar oldu.

katalogdakinden farklı duruyorlarmı.hani resmlerde daha büyük görünüyormu?

biraz tereddüt edenler oluyorda:)

bir seneyi geçti takım öncüsüyüm ama hala bütün temsilcilerimin siparişlerini ben veriyorumakannehirakannehir

size avondan gelen mesajı ileteyim:
2 ekim saat 16:00 dan 23 ekim saat 16:00ya kadar toplam 75 tl.satışa ulaşan yeni kayıtlar gliserinli el kremi kazanacaklardır...

125tllik sipariş girene de hediyer var arkadaşlar :) hangi gün girsem salı ve perşembeyi begendm

yeni kayıt olanlar ve pendıng temsilciler krem kazanacaktır diyor mesajda ama açıkçası pendıng temsilci nedir bende bilmiyorum...ama senin bu ay kayıt yaptığın kişiler kazanacaklar kremi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…