Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bikaç bişey satmaya çalıs canım..75olmasada bu seferlik kargo parası verirsn..sonra cevree edinmeye çalışırsın..gene 3kamapnya süren olcak ne olsa ..edinemezsen ugraşmazsın çıkarsn ...

aslında ben kendime ve eşime alıyorum parfüm kozmetik flan ama tabi her ay bu ihtiyaçlar olmuyor...
açıkcası bu ay tek alabildiğim sipariş 8 tl tutuyor
:hulya:

aslında ben kendime ve eşime alıyorum parfüm kozmetik flan ama tabi her ay bu ihtiyaçlar olmuyor...
açıkcası bu ay tek alabildiğim sipariş 8 tl tutuyor
:hulya:

daha kampanyanın bitmesine 2hdta var biraz çabala tatlm..bikaç şey bulursn bnce..
snra kargo parasıda versen gir siprş bu seferlk ..toplayamassan sonrakilerde bırakırsın..

ya da iş yerindeki avoncularla aran iise hediyeleri falan hedeflemiolarsa sana borç sipariş versnler sende bidakinde toplar aynı miktar onlara girersn..

canım benim ben bu konularda çok beceriksizim pek anlamıyorum senin maşallahın var,
Fatunuz bende birkaç aydır sinek avlıyorum çok zarar ettim valla ama bırakamıyorum bağımlılık yaptı.

evet canım var ama onlıne katolog aynı neyse sen şu işi bana anlıycam dilde yazarsan sevinirim zahmet olmazssa teşekürler...

canım benim ben bu konularda çok beceriksizim pek anlamıyorum senin maşallahın var,
Fatunuz bende birkaç aydır sinek avlıyorum çok zarar ettim valla ama bırakamıyorum bağımlılık yaptı.

canım avonun sitesine girince online katologa tıkla..açılınca yukardaki adresi tara kopyala de bu kadar

sağol zeka küpü,canım bi deneyim bakıyım bağzı tanıdıklara elden göndermek zor oluyo bende mail atıyım diyorum ama bu netten bilgisayardan anlamıyorum yaa yaşlandık biz şekerim...

sağol zeka küpü,canım bi deneyim bakıyım bağzı tanıdıklara elden göndermek zor oluyo bende mail atıyım diyorum ama bu netten bilgisayardan anlamıyorum yaa yaşlandık biz şekerim...

anladım canım bende bazen linki atıyorum göremedigim arkadaşlarıma sende yap çıkar bişilerrr

bence herkes kendi girmeli siparişini,yoksa aksilikler olabiliyo deyim kibarca! Birkeresinde yanlışlıkla benim adıma sipariş vermiş kendileri karnım burnumda onla uğraştım geçen sene,birde hediye göndermişler iptal olunca tabi onuda ben ödedim,ya acaba değiştirme şansım yokmu arkadaşlar takım öncüsünü bezdirdi beni yaa faydası da yok zaten.

bende satış temsilcisi olmak için düşünüyorum... karları we zararları nelerdir bahseder misiniz..

Canım bence riskli bi iş öncelikle kesinlikle çevren olcak yani müşteri potansiyelin olcak mutlaka yüzün yumşak olmıycak sattın diyelim ama onu tahsil etmen de önemli ki sen mağdur olmayasın.Ama diğer yandan ürünleri geliş fiyatından alabiliyosun,kozmetik seviyosan yeniliklerden haberin oluyo ama benim gibi kendine çalışıp üste para ödeyebiliyosun,yakın arkadaşlarında varsa bi üye olmadan dene sen sipariş al o getirtsin baktın oluyosa devam edersin bnce sen bilirsin.

kayıt olunca biz bir kagıt almadık elimize temsilci no su sonradanmı alınıyor

valla baya oldu hatırlamıyorum ama sanırım ilk faturada temsilci numaran geliyo onla giryosun sanırım yeni olanlardan biri yazsın sana yada avonu arayıp öğren kedin gir hem internetteki fırsatlardan yararlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…