- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #26.141
kotu olmus ya canım benım daha ılk sıparısım elıme bıle gecmedı bakalım bızde yasıyacakmıyız boyle seyler((
İSOBEL YUZUK COK HOSMUS
BENDE SET ALDIM ANNEMIN DOGUM GUNU ICIN COK BEYENMISTI dare to dazzle setinden
hem kolyesı hem yuzugu hemde bıleklıgı ınanılmaz guzel
vaktım olursa fotografını ceker koyarm sıze :)
bıde sac fırcası almıstım asırı guzel cıktı kocaman walla supermıs hemide 18 tl den 9 tl ye dustu k14te
yok canım yaaa ,ben yaşadım diye herkes yaşıcak demek değilki,burda sürekli iade veren arkadaşlarımız var onlarınki hemen düşüyo,bak demin bi arkadaşımız 6 milyonluk bişe iade ettim hemen düştü demiş..... gerci ben bi tek kendim varım sanıyodum böyle iadesi düşmeyen,şimdi melten arkadaşımızı okuyunca 3 aydır iadem düşmedi diye, ALLAHIM benden kötüleri de varmış dedim...ki kızcagızın bide müşterisi için iadesiymiş...benim sahsıma aldıgım ürünün iadesiydi....onu okuyunca kendi derdimi unuttum.ama işte herkes için olcak diye bişe yok ,sorunsuz iade edenlerle dolu burası....endişe etme olurmu canım?kotu olmus ya canım benım daha ılk sıparısım elıme bıle gecmedı bakalım bızde yasıyacakmıyız boyle seyler((
tamam canım merak etme gircem.çok teşekkürler.canım orda altta avon görevlisinin yazısıda oluyor bazen aynı gün içinde bir kaç saate dönüş yapmıslar ve sorun çözüldü yazmıslar bir incele istersen
kuncuk cnm umarım sorun bi an önce hallolur bence takım öncünle irtibata geç daha geç olmadan. yapmışlar bence bi salaklık ama seni mağdur etmeleri yanlış.
aslında arkadaşlar isobel yüzüğü sevmemiş ama ben fikrimi söylüyorum ben de aldım çünkü: uzun parmaklı beyaz tenli olanlarda hoş duruyo bi arakdaş taktı harika durdu ama bende pek hoş durmadı gene de ben iade etmedim o tarz büyük yüzükler bana hiç yakışmasa da bi tane de olsa büyük yüzüğüm olsun dedim...
dare to dazzle bana katalogtan hoşmuş gibi gelmemişti rengarenk ya:) ama gerçeği hoş olabilir tabii merak ettim şimdiiiiii
ben de o aynalı fırçadan almıştım çok pratik bi de saç tarağından almıştım çok güzel o da sanırım fırçaları güzel.
evet o saç fırçasına bende hayran kaldım böyle bir fırçayı dışarıda ararken avon çıkardı üstelik çok kalite ama sınırlı sayıda üretilmiş öyle yazıyordu yakında kalkar sanırım iyiki almışız.
kızlar ben purblanka sıparısı verdım bır tane 18007
27828 ve27832 gonderılıyor yazıyor dogrumu kı yanında fullspeed ve pur blanka edt yazıyo ama dergıdekı sayfadakı numaralarla aynı degıl neden kı hedıye urunun numarası farklımı olur
evet orası biraz karışık onlar faturada hediye kodlarını bazen farklı yazıyorlar senin toplam siparişin kaç tl tutuyordu? örneğin 100 tl ise faturadada 100 tl yazıyorsa hepsi doğru geliyor demektir ama faturan daha düşük geliyorsa bazı ürünler eksik geliyor demektir aslında bunu herkez biliyorda ben sen henüz yenisin diye yazıyorum yazdığına göre evet ürünler doğru geliyor sen ordaki kodlara bakma isimleri önemli.
İSOBEL YUZUK COK HOSMUS
BENDE SET ALDIM ANNEMIN DOGUM GUNU ICIN COK BEYENMISTI dare to dazzle setinden
hem kolyesı hem yuzugu hemde bıleklıgı ınanılmaz guzel
vaktım olursa fotografını ceker koyarm sıze :)
bıde sac fırcası almıstım asırı guzel cıktı kocaman walla supermıs hemide 18 tl den 9 tl ye dustu k14te
kızlar kac katalog alıyorsunuz bır ayda kac katalog gıdıyor
1 cnmvalla tek katologla topluyorum siparişleri katolog tek olunca izdihamda çok oluyr
avona eft ile ödeme yapıyordum 1 gün sonra geçiyordu..sabah yaptım az önce baktım geçmiş aynı güne hayret ettim
:)ben bırtane kayınvalıdeme verıcem bu ay sonu gıdıcez oraya bırtane de anneme verıcem ıkısıde farklı sehırlerde gunlerde arkadaslarına gosterırler :)) bırtanede kız kardesıme verırım dıyorum calıstıgı yerde gosterır :) bırde bana yeter sanırım annemle kayınvalıdeme ayda bır gıttıgım ıcın oraya bıraktıgımı gerı alamam oyle gıder
avona eft ile ödeme yapıyordum 1 gün sonra geçiyordu..sabah yaptım az önce baktım geçmiş aynı güne hayret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?