Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kotu olmus ya canım benım daha ılk sıparısım elıme bıle gecmedı bakalım bızde yasıyacakmıyız boyle seyler ((

korkma cnm herkez aynı sorunla karışalaşak diye bir şey yok sen yinede bu gibi durumlarda ne yapman gerektiğini burayı takip ederek biraz bilgilen aslında en iyi çözüm sorunları sizi üye yapan takım öncülerine iletmek

evet o saç fırçasına bende hayran kaldım böyle bir fırçayı dışarıda ararken avon çıkardı üstelik çok kalite ama sınırlı sayıda üretilmiş öyle yazıyordu yakında kalkar sanırım iyiki almışız.

kızlar ben purblanka sıparısı verdım bır tane 18007

27828 ve27832 gonderılıyor yazıyor dogrumu kı yanında fullspeed ve pur blanka edt yazıyo ama dergıdekı sayfadakı numaralarla aynı degıl neden kı hedıye urunun numarası farklımı olur

kotu olmus ya canım benım daha ılk sıparısım elıme bıle gecmedı bakalım bızde yasıyacakmıyız boyle seyler ((
yok canım yaaa ,ben yaşadım diye herkes yaşıcak demek değilki,burda sürekli iade veren arkadaşlarımız var onlarınki hemen düşüyo,bak demin bi arkadaşımız 6 milyonluk bişe iade ettim hemen düştü demiş..... gerci ben bi tek kendim varım sanıyodum böyle iadesi düşmeyen,şimdi melten arkadaşımızı okuyunca 3 aydır iadem düşmedi diye, ALLAHIM benden kötüleri de varmış dedim...ki kızcagızın bide müşterisi için iadesiymiş...benim sahsıma aldıgım ürünün iadesiydi....onu okuyunca kendi derdimi unuttum.ama işte herkes için olcak diye bişe yok ,sorunsuz iade edenlerle dolu burası....endişe etme olurmu canım?
canım orda altta avon görevlisinin yazısıda oluyor bazen aynı gün içinde bir kaç saate dönüş yapmıslar ve sorun çözüldü yazmıslar bir incele istersen
tamam canım merak etme gircem.çok teşekkürler.
kuncuk cnm umarım sorun bi an önce hallolur bence takım öncünle irtibata geç daha geç olmadan. yapmışlar bence bi salaklık ama seni mağdur etmeleri yanlış.

saol canım cevabın için.

benım fırcam aynalı degıl tatlım
ooo bayıldımm o taşlarrr o kalıtee o kdr guzel geldıkı set
annemde bende hatta babam bıle mest olduk
butun set 100,30 tl ye mal olunca.. bı zahmet guzel ve kalıtelı olsun yanı

evet orası biraz karışık onlar faturada hediye kodlarını bazen farklı yazıyorlar senin toplam siparişin kaç tl tutuyordu? örneğin 100 tl ise faturadada 100 tl yazıyorsa hepsi doğru geliyor demektir ama faturan daha düşük geliyorsa bazı ürünler eksik geliyor demektir aslında bunu herkez biliyorda ben sen henüz yenisin diye yazıyorum yazdığına göre evet ürünler doğru geliyor sen ordaki kodlara bakma isimleri önemli.

:))))) tamam canım fıyat aynı bır sorun yok ama kod farklı olunca acaba dedım :))) ogrenıcem yavas yavas :)))

ohhh annen gule gule kullansın canım

kızlar aranızda iş bankasından otomatik ödeme talimatı olan varmı? merak ettiğim konu ben ödeme gününü hiç geçiktirmedim şayet gecikirse yine aynı bu yöntemle bankamatik aracılığı ile yatırdığım zamanda gecikmiş borcu çekiyormu yoksa gecikmiş borç farklı yöntemlemi yatıyor ?

1 cnm valla tek katologla topluyorum siparişleri katolog tek olunca izdihamda çok oluyr

:)ben bırtane kayınvalıdeme verıcem bu ay sonu gıdıcez oraya bırtane de anneme verıcem ıkısıde farklı sehırlerde gunlerde arkadaslarına gosterırler :)) bırtanede kız kardesıme verırım dıyorum calıstıgı yerde gosterır :) bırde bana yeter sanırım annemle kayınvalıdeme ayda bır gıttıgım ıcın oraya bıraktıgımı gerı alamam oyle gıder

evt senin için bu daha iyi ben geçenlerde hediyeyi almak için becbur 10 katolg yazdım valla 5 tanesi çöpe gitti :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…