• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

gecen gün başka bir şey için şikayet var isimli siteye girdim.derken avonu gördüm tıkladım baktım.bir sürü sorun yaşayan insan oraya yazmıs.ve avon yöneticileri temasa geçmiş.telefonla arayıp bilgi alıp problemleri çözüme ulaşmıs.acaba kuncuktemi oraya yazsa :44: belki bir faydası olur :34: yanlız küncuk yazarsan mutlaka bilgilerini dogru ver.telinin yanlız veren çok bu seferde avon yetkilisi aradık tel no yanlıs diye bilgi vermiş..

arkadaşlar kredi kartına taksit var mı avonda limiti varmı bide taksit yapabilmemiz için kredi kartıyla tek çekim veya taksitli çekimi sipariş verirkenmi ödüyoruz yoksa faturamız gelince de ödeye biliyormuyuz lüten çok acilllll

Perşembe küçük bi poşetin içinde iade göndermiştim küçücük bişi olduğu için kesin kaybolur gözüyle bakıyordum değeride 6.50 tl ydi çöpe atıcaktım bi şansımı deniyim dedim şimdi baktımda düşmüş faturam küçük bi fiyat ama sevindim yinede

geçen gün biri isobel yüzük sormustu..unutmusum bugun aklıma geldi çektim :34: kutuda görünmedi elimde yakından kötü çıkınca süsledim bende :52:

o parlak gibi kısımlar flastan parlıyor belirteyim..
resim için teşekkürler canım.evet bende aldım aynısından senin resim gerçeğinden daha güzel ve albenili çıkmış.geçeğini görmesem kanıp alabilirim:)
siremim görmek istemişti bu yüzüğü. siremim canım kaç gündür eklemek istiyorum ama telefonda bir sorun oluşuyor resim pc'ye yüklenmiyor bu yüzden tekrar ekleyemedim..prensesperi yetişti imdada:)

arkadaşlar kredi kartına taksit var mı avonda limiti varmı bide taksit yapabilmemiz için kredi kartıyla tek çekim veya taksitli çekimi sipariş verirkenmi ödüyoruz yoksa faturamız gelince de ödeye biliyormuyuz lüten çok acilllll
bilgim yok canım malesef:(

Perşembe küçük bi poşetin içinde iade göndermiştim küçücük bişi olduğu için kesin kaybolur gözüyle bakıyordum değeride 6.50 tl ydi çöpe atıcaktım bi şansımı deniyim dedim şimdi baktımda düşmüş faturam küçük bi fiyat ama sevindim yinede

senin adına sevindim gülşahcım.fiyat küçük olabilir ama memnun kalmadığımız her ürün bizde kalırsa dağ gibi olur avon kazanacak diye kendimiz neden kaybedelim.neticede gerçeğini görmeden onlara güvenerek katalogdan alıyoruz...

prensesperi; var kuzum var kesin bişe..... ben faturamı tam ve eksiksiz doldurdum....orda kimin saat kaçta teslim aldıgına kadar biliyorum....bunlar kaybettiler ve makaraya sarıyolar kaç gündür farkındayım...
çagın; ben 15 gündür gece gündüz arıyorum burdaki arkadaşlar da yaşadıklarıma bir bir tanık,onlar da benimle birlikte üzüldüler saolsunlar....mail de attım defalarca.....halletcez diyolar sürekli ama edemediler bi türlü....sorun onlarda..... faturam eksiksiz,ürünlerde tam olarak ellerinde....ama bi türlü düşemediler.....ki öyle gecikmiş borcum falan da yok..... benim de ödeme günüm gecen hafta son buldu...gittim mecburen yatırdım çünkü beklesem daha çok faiz yiyecektim.....33 tl fazladan yatırdım maalesef.....ilk iademdi bide...33 tl lik bi iadeydi....iadeden soğuttular beni :5: daha da kolay kolay yapamam heralde,onlara verdiğim tel parası iadeyi katladı geçti. işte böyle arkadaşım.

kunçuk canım okuduğıumda şok oldum ve inş bir çözümü olur ve eminimki olacak.
iaden her türlü edilecektir. iyiki yatırmışsın faiz işlemeden.
her hangi bir gelişmede bizlerede haber ver canm çok geçmiş olsun.

resim için teşekkürler canım.evet bende aldım aynısından senin resim gerçeğinden daha güzel ve albenili çıkmış.geçeğini görmesem kanıp alabilirim:)
siremim görmek istemişti bu yüzüğü. siremim canım kaç gündür eklemek istiyorum ama telefonda bir sorun oluşuyor resim pc'ye yüklenmiyor bu yüzden tekrar ekleyemedim..prensesperi yetişti imdada:)

yok canım bende begenmedim..iade edeceğim çok basit duruyor flashtan sanırım parlak çıkmış :9:

kızlar temsilcilerimden birine k12de yada 11de emin değilim eledia yüzük büyük gönderildi kutuda 8 numara yazıyo içi 10 numara çıktı. neyse aradım avonu değişim yazın sebebinide faturanın üzerine yazın gönderin değiştirelim dediler. 3 ay geçti ekimde gönderdim aralık ayındayız ses yok ne yüzük geldi ne parasını düştüler. dün aradım kargo makbuz numarasını söyleyin diyolar biz halledelim. Allah aşkına ben nerden bulayım üç ay öncenin makbuzunu. yani makbuzlar bende ama hangisi yüzüğün ki bilmiyorum ki. 15 tl ödeyecek şimdi temsilcim.böyle saçmalık olur mu ya?sanırım kuncukun iadede sorun olmuş. insanları mağdur ediyor ya. makbuzların üzerine artık hangi ürünün olduğunu da yazacam avonun beceriksizliği yüzünden.

kızlar temsilcilerimden birine k12de yada 11de emin değilim eledia yüzük büyük gönderildi kutuda 8 numara yazıyo içi 10 numara çıktı. neyse aradım avonu değişim yazın sebebinide faturanın üzerine yazın gönderin değiştirelim dediler. 3 ay geçti ekimde gönderdim aralık ayındayız ses yok ne yüzük geldi ne parasını düştüler. dün aradım kargo makbuz numarasını söyleyin diyolar biz halledelim. Allah aşkına ben nerden bulayım üç ay öncenin makbuzunu. yani makbuzlar bende ama hangisi yüzüğün ki bilmiyorum ki. 15 tl ödeyecek şimdi temsilcim.böyle saçmalık olur mu ya?sanırım kuncukun iadede sorun olmuş. insanları mağdur ediyor ya. makbuzların üzerine artık hangi ürünün olduğunu da yazacam avonun beceriksizliği yüzünden.

canımm :(( gercekten çok üzüldüm..... burda bi kendim varım sanıyodum iadesinde sorun çıkan :((( benim de kargom ellerine geceli 15 gün oldu, düşmediler üstelik ben gece gündüz aradım mail attım 33 tl lik bi sipariş vardı , sürekli tamam notunuzu alıyoruz yarın düşecegiz deyip durdular...ne düşen var ne bişe... benden de istediler makbuz noyu...defalarca verdim....kimin saat kaçta teslim aldıgını bile söyledim kaç kez.... ama yok yok yoookkkkk.....ilk iademdi,beni çok madur ettiler..... şimdi seni okuyunca kendi başıma geldiği için çok iyi anladım ve de üzüldüm.....umarım hallolur....hadi benim kendime aldıgım ürünlerdi(ki 33 tl bile az para değil) seninkisi bide müşterinin ürünüymüş.....ortada mahçup olma durumu var müşterine karşı....bu daha da üzücü.....umarım en yakın zamanda hallolur demekten başka yapabilecegim bişe yok canım...gercekten üzüldüm.... diyecek söz bile bulamıyorum bu avona :47: :47: :47:

Son düzenleme:
gecen gün başka bir şey için şikayet var isimli siteye girdim.derken avonu gördüm tıkladım baktım.bir sürü sorun yaşayan insan oraya yazmıs.ve avon yöneticileri temasa geçmiş.telefonla arayıp bilgi alıp problemleri çözüme ulaşmıs.acaba kuncuktemi oraya yazsa :44: belki bir faydası olur :34: yanlız küncuk yazarsan mutlaka bilgilerini dogru ver.telinin yanlız veren çok bu seferde avon yetkilisi aradık tel no yanlıs diye bilgi vermiş..

kuncuk senin için yazdım bunu :34:

ben ilk sayfadaki saatten sattım ama henüz siparişini vermedim
cuma qnü vercem hediyeyi almak için :16:
ama qüzel bişeye benzio kelepce qibi...

Canım o saat gelince eğer mümkün olursa resmini çekip buraya ekler misin?
Katalogta güzel gözüküyor ama yakından nasıldır güzel midir bilemedim alıp, almamak konusunda kararsız kaldım.

turtam,prensesiperi,goldenlady hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplarınız için.
periciğim; temam oraya da yazmak olur aslında ama ben günlerdir zaten avon yetkilileriyle görüşüyorumki sabah akşam..... ama oraya sadece şikayet babında yazmak dersen olabilir...yoksa avoncuların sorun halledeceğini ordan sanmıyorum...günlerdir arıyorum,etcez deyip etmiyolar da...... ama sadece içimi dökmek ve başka insanların da bilmesini saglamak amacıyla yazabilirim dogru diyosun...

kotu olmus ya canım benım daha ılk sıparısım elıme bıle gecmedı bakalım bızde yasıyacakmıyız boyle seyler :(((

turtam,prensesiperi,goldenlady hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplarınız için.
periciğim; temam oraya da yazmak olur aslında ama ben günlerdir zaten avon yetkilileriyle görüşüyorumki sabah akşam..... ama oraya sadece şikayet babında yazmak dersen olabilir...yoksa avoncuların sorun halledeceğini ordan sanmıyorum...günlerdir arıyorum,etcez deyip etmiyolar da...... ama sadece içimi dökmek ve başka insanların da bilmesini saglamak amacıyla yazabilirim dogru diyosun...

canım orda altta avon görevlisinin yazısıda oluyor bazen aynı gün içinde bir kaç saate dönüş yapmıslar ve sorun çözüldü yazmıslar bir incele istersen :34:

Arkadaşlar K14 Kataloğunda sayfa 7'de yer alan Chloe bileklik ve 74. sayfadaki Leala bilezik nasıl alanınız var mı??
Bir arkadaşım istedi ama bileğimde nasıl durur büyük durur mu diye sordu kendisi minyon yapılı birisi bilekleri incedir.
Göreniniz, alanınız varsa fikrini yazabilir mi bu bileklik ve bilezik nasıl büyük mü ince bileklilerde büyük mü durur???

kuncuk cnm umarım sorun bi an önce hallolur bence takım öncünle irtibata geç daha geç olmadan. yapmışlar bence bi salaklık ama seni mağdur etmeleri yanlış.

İSOBEL YUZUK COK HOSMUS
BENDE SET ALDIM ANNEMIN DOGUM GUNU ICIN COK BEYENMISTI dare to dazzle setinden
hem kolyesı hem yuzugu hemde bıleklıgı ınanılmaz guzel
vaktım olursa fotografını ceker koyarm sıze :)
bıde sac fırcası almıstım asırı guzel cıktı kocaman walla supermıs hemide 18 tl den 9 tl ye dustu k14te

ilk sayfadaki o saatten bende sipariş verdim çok güzel duruyo katalogta inşallah öylede olur. bende dün sipariş girdim yarına gelir inşallah

İSOBEL YUZUK COK HOSMUS
BENDE SET ALDIM ANNEMIN DOGUM GUNU ICIN COK BEYENMISTI dare to dazzle setinden
hem kolyesı hem yuzugu hemde bıleklıgı ınanılmaz guzel
vaktım olursa fotografını ceker koyarm sıze :)
bıde sac fırcası almıstım asırı guzel cıktı kocaman walla supermıs hemide 18 tl den 9 tl ye dustu k14te

aslında arkadaşlar isobel yüzüğü sevmemiş ama ben fikrimi söylüyorum ben de aldım çünkü: uzun parmaklı beyaz tenli olanlarda hoş duruyo bi arakdaş taktı harika durdu ama bende pek hoş durmadı gene de ben iade etmedim o tarz büyük yüzükler bana hiç yakışmasa da bi tane de olsa büyük yüzüğüm olsun dedim...
dare to dazzle bana katalogtan hoşmuş gibi gelmemişti rengarenk ya:) ama gerçeği hoş olabilir tabii merak ettim şimdiiiiii
ben de o aynalı fırçadan almıştım çok pratik bi de saç tarağından almıştım çok güzel o da sanırım fırçaları güzel.

Back