Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

aaa ben kalem far zannetmiştim ebrucum yaa

cok teşekkür ederim siremimcim bu kalemlerin morlu ve yeşillisinden almayı düşünüyorum,bu aralar olumlu yorumlar okuyorum.
kuncukcum hayır hayır ben ondan bahsetmedim ya yanlış anlamışım soruyu
ben çift taraflı kalem farın yeşili sandım ona harika dedim
kalemin eski dizaynında almıştım
hiç gzl değil kullanmadım attım çöpe o zaman temsilcide değildim iade falanda blmyrdum
onu sürünce gözlerin buğulu buğulu oluyor kör gibi bşy göremiyon hele yazın hiç kullanamzsın haberin olsun

ii geceler kızlar k14 hiç beğenmezken 2.siparişide topluyorum
şarjlı el süpürgesine ulaşmama sadece 150 kaldı inşallah okadar daha bulurumda alırım
yaaabu kadar siparişim varken

soruorum kızlarr,,jet femme kullanan varmıı kalıcıgı hakkında bilgisi olan,koku ne tarz bi kokuu??
cnm ben testerdan denedim çok hafif bi kokuydu ve kalıcılığı sıfırdı.. tabi benim tenimde de böyle durmuş olabilir bilemem.. fakat benim kesinlikle almayacaklarım listesinde.. mesela perfect cotton da hafif ama daha kalıcı fikir vermesi açısından..

günaydın kızlar

ya ben true colors farımın renklerine bayılıyorum.. ama bi saat içinde sanki uçup gidiveriyor.. yaptığım gölgeler falan hiç bişi kalmıyor..

sizde de oluyor mu bu???

kızlar kaç gündür soru soruyorum yazıyorum biriside cvp bile vermiyor o kadar kırıldımki gerçekten.bişey daha sorcam bankadan bankaya internetten havale yapmayı biliyormusunuz acil yardımınıza ihtiyacım var biliyorsanız msnden görüşelim

hayır canım ben de zaten o kalem farları soruyorum iyiki anlatmışsın bana da yaradı alcam onlardan.... ah o diğer 2 uçlu kalemler hakkında sonuna kadar katılıyorum sana,burdada yazdım , bendede sürünce bugulanma,yanma,yaşarma yapıyodu o,bidaha hayatta almam isterse 1 milyon olsun.

sorunu tekrar yaz da,bilgim dahilindeyse cevaplayım canım

cnm benım o ıslerı hep esım yapar pek bılmıyorum bende bu avon ıslerım baslaya bılırse esımden ogrenıcem artık ınsallah ama kızlar goruru bırazdan yardım eder

konular cok hızlı ılerlıyo ya sayfalar degısıyor oyuzden her soruya cevap verılmıyo bende arada sorularıma cvp alamıyorum herkezın sorusunu goremıyorum da kırılma yanı cnm

canım ben aldım o çantadan bence güzel ama küçük bide daha bi 16-17 yaşında kızlar için uygun çıtır çıtır böylee güzel ama kötü değill
hmm anladım cnm ..kız bizde daha çıtırız aaa:) haksızlık etme kendine::)
perfect cotton bende hiç kalmıyo be sekerim,sıkmamka uçması birr:)
üff napcam ben yaa şimdiii::)
günaydın kızlar

ya ben true colors farımın renklerine bayılıyorum.. ama bi saat içinde sanki uçup gidiveriyor.. yaptığım gölgeler falan hiç bişi kalmıyor..

sizde de oluyor mu bu???

oluyor.farı alırken fırçayla kazıyarak alıorum sanki,,hele sürerken tam bi eziyet göz kapaklarıma.1 milyonluk farlar daha iidir bence

kızlar beğenmediğimiz 14 katoloğundan 3. siparişimi girdim ama bu son siparişim benim şahsıma ait sadece kendi ailem için hediye alıyorum

birde pro colour gloss lip duo perfect nude olan bu rengi burda pek övmüşsünüz onu sipariş ettim tabii stokta kaldıysa :) bu renk sütlü kahve tonundamı oluyor acaba?

kızlar bu pro go to rujların kullanım ömru ne kadar
altında fallan kavonoz resmı varmı ceyızım ıcın allıcam
kullanmıcam sımdı ama aceba tarıhı cok gecmıs olanı fallan mı yollarlar cekınıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…