• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bu pro go to rujların kullanım ömru ne kadar
altında fallan kavonoz resmı varmı ceyızım ıcın allıcam
kullanmıcam sımdı ama aceba tarıhı cok gecmıs olanı fallan mı yollarlar cekınıorum

çeyizimime derken ne kadar bekliycek acaba ben 5 sene önce aldığım rujun 1 tanesine bakıyorum hiç birşey olmamış bozulmaz herhalde baktınki çok beklicek açıp kullanırsın :34:
koruma bantınıda kaldırma şayet açarsan tekrar strech filmle sarabilirsin uzun süre taze kalma açısından.

Son düzenleme:
çeyizimime derken ne kadar bekliycek acaba ben 5 sene önce aldığım rujun 1 tanesine bakıyorum hiç birşey olmamış bozulmaz herhalde baktınki çok beklicek açıp kullanırsın :34:
koruma bantınıda kaldırma şayet açarsan tekrar strech filmle sarabilirsin uzun süre taze kalma açısından.

fazla bekletmem sanırım tarıh tam bellı degıl ama en gec eylulle kadar seneye yanı bısey olmaz ozaman allım:1:
çok saol cnmmm:23:

birde pro colour gloss lip duo perfect nude olan bu rengi burda pek övmüşsünüz onu sipariş ettim tabii stokta kaldıysa :) bu renk sütlü kahve tonundamı oluyor acaba?
duoo1.png

bu nude resimdekiyse çok hoş duruyor cnm fikirklerini gelirse bizinle paylasırsan seviniriz.ben poplove aldım yapısı çok hoşuma gitti bu rujun.

birde pro colour gloss lip duo perfect nude olan bu rengi burda pek övmüşsünüz onu sipariş ettim tabii stokta kaldıysa :) bu renk sütlü kahve tonundamı oluyor acaba?
duoo1.png

aynen bu renk cnm tavsiye ederm çk gz...

ebrucmm bende popyy love rengnden alcmm.nar çicegi rengi isryrm inşş öle çıkarr

kızlar 1 saat önce verdiğim siparişte ürün stoğu bekleniyor yazıyor ilk defa gördüm böyle bir yazıyı nekadar beklicek acaba ?

bu nude resimdekiyse çok hoş duruyor cnm fikirklerini gelirse bizinle paylasırsan seviniriz.ben poplove aldım yapısı çok hoşuma gitti bu rujun.

hmm anladım cnm ..kız bizde daha çıtırız aaa:) haksızlık etme kendine::)

perfect cotton bende hiç kalmıyo be sekerim,sıkmamka uçması birr:)
üff napcam ben yaa şimdiii::)

oluyor.farı alırken fırçayla kazıyarak alıorum sanki,,hele sürerken tam bi eziyet göz kapaklarıma.1 milyonluk farlar daha iidir bence
yok cnm ben fardan memnunum.. yani sürümü, renk uyumu konusunda problemim yok baya seviyorum.. sadece renkler uçuyo gibi geliyo bi saate kalmadan gözümdeki gölgeleme gidiyo hafif parıltısı kalıyo :43: aynı problemi yaşayan var mı kızlar ??

kızlar beğenmediğimiz 14 katoloğundan 3. siparişimi girdim:1: ama bu son siparişim benim şahsıma ait sadece kendi ailem için hediye alıyorum :12:
süper ben de avondan baya hediye aldım..

duoo1.png
evt ben de beğendim haberim olsa alırdım hatta..

kızlar bu pro go to rujların kullanım ömru ne kadar
altında fallan kavonoz resmı varmı ceyızım ıcın allıcam
kullanmıcam sımdı ama aceba tarıhı cok gecmıs olanı fallan mı yollarlar cekınıorum
cnm ben tam iki bçk sene kullandım pro to go bişi olmadı.. ama o zamanki formülü biraz daha farklıydı.. yalnız şunu da gözönüne al cnm bitirmesi de baya zaman alıyo..

kızlar bısey daha sorucam ya cilt bakım numune setinde kaç tane fondoten var
onu bilmiyorum ama makyaj n.setinden 8 tane çıktı..

arkadaşlar geçen perşembe iademi kapıya gelen kargocuyla gönderdim ama avon sayfamda bi değişiklik yok bide nerden takip edebilim onu avon sayfasından yada başka yerden bilgisi olan arkadaşlar cvabınızı bekliyorum

arkadaşlar geçen perşembe iademi kapıya gelen kargocuyla gönderdim ama avon sayfamda bi değişiklik yok bide nerden takip edebilim onu avon sayfasından yada başka yerden bilgisi olan arkadaşlar cvabınızı bekliyorum

perşembe günü gönderdiğim iade benimde görünmüyor henüz 1 yada 2 günsonra çıkar sanırım .

kızlar aynı faturadan iki ürün iadem vardı 1 iade fatura görünüyor işlenmemiş açılmıyor acaba ikiside bu faturanın içinde olabilirmi? çünkü aynı faturadandı ürünler.

gülşahcım temsilciye özel bölümümünden cari hesapa tıklayıp öğrenebilirsin..
benim iadem 5 günde düştü

siparişimde ürün stoğu bekleniyor yazıyor oysa ödeme sayfasında fatura yansımış fatura durumuna bakılırsa eksik gedik yok hepsi geliyor :8:

Back