• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydın kızlar 2 sorum var sizlere:3:
şu tek elle açılan rujun baby lips rengi vardı çok beğenerek kullanırdım kaldırdılar ya k1de geri mi dönüyor öyle bişey okudum sanki varsa bir de fiyatını rica edeyim
bir de içinden parlatıcı çıkan rujun perfect pink rengini istedim nasıl bir renk ben doğal duran bir pembe istiyordum bana uyar mı :6:

evet canım baby lips rengi var k1 de katalog fiyatı 11.40 temsilci fiyatına listeden ulaşabişirsin temsilci isen :)

kızlaaarr avondan şimdi mesaj geldi...10 aralıktan 13 arlık akadar 400 tl sipariş verenlere king ekmek kızartma makinesi hediye imiş....duyanlar duymayanlara duyursun:)
bende birgün bu kadar sipariş verebilecekmiyim acaba :19:

Bende avon temsilcisiyim 2.siparisim olcak bu ay.. 400tl fatura toplamimi yoksa katalog fytyla mi toplamda bilgi verirseniz cok sevinirimm :)

kızlarrrrr k1 beğenmediğim halde yinede iyi sipariş alıyorum ama belirli urünleri kullananlar ürün alıyorlar yeni ürünlerden kimse almıyor :19:

bu avonada çok sinir oluyorum böyle hediyeler veriyorlar ama öyle bir denk getiriyorlar ki kimse alamıyor. bunu gecen hafta yapsalardı ya 370 liralık siparis verdim 30lira daha verir alırdım hem toplamda da değil tek seferde 400 istiyorlar bu çok acımasız ama:63:

yeşili tam olarak katalogta mankene sürülen renkle aynı duruyor cnm

ay bunlar varya çok üçkağıtçılar ya:1:o kalemin tanıtımındada 4lü farın yeşil olanın tanıtımındada aynı makyajı kullanmışlar:20:birinde kız önden çekilmiş birinde yana bakmış:9:birde yazmışlar modelin gözünde şu şu kullanıldı diye hadi ordan ya:19:kızın üstündeki kıyafet saçının şekli makyajı herşeyi aynı sanki bizde yedik:63:zaten çoğu ürünü rastgele yazıyolar bence ruj rengini bile bilgisayarla belirliyolar sanırım.ellerindeki fotoğrafların renklerini değiştirip duruyor bunlar:20:

mavişcim ben ilk siparişimi verirken katalogta bir rimel gördüm dedimki aman allahım ne kadar güzel kocaman yapmış kirpiği siparişi verdim bir geldi hiç bir şekilde sürüldüğü bile belli olmuyo meger jel rimelmiş siyah yazıyor.kataloga tekrar baktım uzun bir incelemeden sonra minicik yazıyla takma kirpiğe uygulanmıstır yazıyor :53:

evet canım bütün rimellerde aynı uygulama yapılıyor hatta tv reklamlarında bile çok küçük bir şekilde alt yazı olarak geçiyor takma kirpik vardır diye.sanırım tüketici haklarına aykırı olduğu için onu yazmak zorunda kalıyolar.oda dikkat çekmesin diye küçücük:1:

Bende bütün hediyeleri kaçırıyordum:50: ilk defa denk geldi sanırım ekmek kızartma mak. gelicek.430 TL siprşm var tek seferde. inş ay sonuna kadar da 560 a tamamlarım ve şarjı süpürge gelir.

k1 de panoramada hangi hediyeler yer alıyor bilgisi olan varmı kızlar?

kızlar bişey sorcam benim gecikmiş borcum var paralaı toplayamadım bugun kredi kartından çektirsem çekerlermi sipariş vermiştim inş takılmaz lütfen cvp yazın

kızlar merhaba yılbaşı katoloğundan sonra yeni katolok eline geçenler varmıı:28:?
paylaştınızmı ?:44:

kızlar bişey sorcam benim gecikmiş borcum var paralaı toplayamadım bugun kredi kartından çektirsem çekerlermi sipariş vermiştim inş takılmaz lütfen cvp yazın

ay varya gıcık oluyorum ürünleri gelene kadar 10 kere soruyorlar ürün geldikten sonra para vermek umurlarında değil sanki bedava veriyor avon bize ürünleri.

kızlar merhaba yılbaşı katoloğundan sonra yeni katolok eline geçenler varmıı:28:?
paylaştınızmı ?:44:

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-b...ma-kapali.html (AVON K-1 KATALOĞU Ocak Sayısı

link bu cnm burada yayınlandı.

Back