• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm gri,yeşil ve lacivert olanı aldım diğer uçları siyah hoşuma gitti ama su bulanıklık olayınıda yapmasa tam olacak
aaa ben kalem far zannetmiştim ebrucum yaa
ben yeşilin gördüm harikaydı

cok teşekkür ederim siremimcim bu kalemlerin morlu ve yeşillisinden almayı düşünüyorum,bu aralar olumlu yorumlar okuyorum.

slm kızlar avonun dudak rengine yakın dudak kalemi varmı acaba?yani dudağın kendi renginden 1 ton koyu bir kalem istiyorum.açılıp kapananlar arasında varsa yazabilirmisiniz katalogta anlaşılmıyor çünkü.birde bazıları k14 ten sonra kalkıyor galiba acaba yeni renklermi gelir?

bir merakım daha var.makyaj bazlaRI VARMIŞ ARKADAŞLAR FONDÖTEN ÖNCESİ UYGULANIYORMUŞ.HEM FONDÖTENİN ZARARLARINDAN CİLDİ KORUYORMUŞ HEMDE BEBEK YÜZLÜ GÖRÜNMEYİ SAĞLIYORMUŞ:46:BEN BÖYLE BİR ÜRÜN İSTİYORUM.ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA ORFİLAMEDA VAR PEKİ AVONDA VARMI BÖYLE BİŞEY?BİRDE KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA HANGİ MARKALAR GÜZEL VE FİYATLARI NASIL YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

bir merakım daha var.makyaj bazlaRI VARMIŞ ARKADAŞLAR FONDÖTEN ÖNCESİ UYGULANIYORMUŞ.HEM FONDÖTENİN ZARARLARINDAN CİLDİ KORUYORMUŞ HEMDE BEBEK YÜZLÜ GÖRÜNMEYİ SAĞLIYORMUŞ:46:BEN BÖYLE BİR ÜRÜN İSTİYORUM.ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA ORFİLAMEDA VAR PEKİ AVONDA VARMI BÖYLE BİŞEY?BİRDE KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA HANGİ MARKALAR GÜZEL VE FİYATLARI NASIL YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

ah öylebi ürün bulsam direk alıcamda bende aradım bulamadım ama avonda :(:5:

mac ve smashboxun makyaj bazlarını kesinlikle tavsiye ederim...oriflame in de varmış kullanmadım. ama ilk söylediklerim özellikle de smashbox harika.

slm kızlar avonun dudak rengine yakın dudak kalemi varmı acaba?yani dudağın kendi renginden 1 ton koyu bir kalem istiyorum.açılıp kapananlar arasında varsa yazabilirmisiniz katalogta anlaşılmıyor çünkü.birde bazıları k14 ten sonra kalkıyor galiba acaba yeni renklermi gelir?
avonda en acıgı bile senin istediğn renk değil..flormar 201 sana uygun olabilir bi bak istersen.

mac ve smashboxun makyaj bazlarını kesinlikle tavsiye ederim...oriflame in de varmış kullanmadım. ama ilk söylediklerim özellikle de smashbox harika.

smashbox deme bana kuzuuuuuu:)bi tane lumininzing lotion begendimm tam benlikk:) sanıırm çilekte varmışş:))

arkadaşlar k14 sayfa 5teki rujun renkleri ni bana sölermisiniz hangisi ne renk testerda daha belli olur.kataloktan renkler yanlış görünüyor sipariş ettiğimde hayal kırıklığına uğramiyim

kızlarr perfect wear uzun süre kalıcı dudak parlatıcısı infinite berry rengini bilen varmı k1 de koyu pembe duruyo ama bulgar kataloguna baktım aksilik olmasın die müşteri için eflatunumsu bi renk gösterio şaşırdımm diğer renklerimiz genelde aynı hani farklılık olurmu die yardımcı olabilecek varmı??:53:

kızlarr perfect wear uzun süre kalıcı dudak parlatıcısı infinite berry rengini bilen varmı k1 de koyu pembe duruyo ama bulgar kataloguna baktım aksilik olmasın die müşteri için eflatunumsu bi renk gösterio şaşırdımm diğer renklerimiz genelde aynı hani farklılık olurmu die yardımcı olabilecek varmı??:53:

bulgar katalogundaki renk bence daha yakın bi renktr bilgecim.sen bzm kataloglara aldanma.
cnm sipariş verdiğin mavi çanta gelldimii??

bulgar katalogundaki renk bence daha yakın bi renktr bilgecim.sen bzm kataloglara aldanma.
cnm sipariş verdiğin mavi çanta gelldimii??

tamam tatlım anladım yok cnm tam siparişimi gircektim kk ya girdim girmeden biri almıştı kağıt gibi bişi demiş vazgeçtim dinah çantaya döndüm stokta yokmuş yollamadılar onuda:59:

Back