Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu arada sana yazamıyom canım 10 dk sonra yazabilirmişim.burdan cevap verim aman Allah korusun hergün olsa biterim ben :18:daha doğrusu kocam

her ay avondan sipariş veren biri olarak bu sayfayı öğrenmem iyi oldu...bu ay jf parfum sipariş ettim...çok seviyorum bu parfümü

bu arada sana yazamıyom canım 10 dk sonra yazabilirmişim.burdan cevap verim aman Allah korusun hergün olsa biterim ben :18:daha doğrusu kocam

kızlar şimdi okudumda bu yazı biraz saçma olmuş yani yanlış anlaşılabilir gibi geldi banabir indirim sitesinden sürekli alışveriş yapıyorumda hergün indirim olsa batarım demek istemiştim ebruya

ebrucm güle güle kullan cnnm.heemen bikaç sorum olck:)
popyy love rengi tam olarak nasıl bi renk cnm tarif edebilirmsin??
panoramadki asansörlü kalem bide ne renk ??

kızlar temsilcilerimden biri eledia yüzük istemişti. fakan büyük gönderdiler. kampanya 12de oldu bu. sonra aradım avonu faturanın üzerine yazın gönderin değiştirelim dediler. üzerinden 4 kampanya geçmesine rapmen gönderilmedi.arasam avonu pazartesi onu iade etsem olurmu yoksa çıngar çıkarım yüzüğü göndermelerini mi sağlasam. çok sinirlendim ya.

kızlar K12 de yemek takımını kaç tlye veriodu hatrlıomsnz
yok canım ben bilmiyorum hiç ilgim olmadıgı için öyle şeylerle
ebru bana gelmeyen ürün o içinden parlatıcı çıkan rujmuş iştenude olanını yazmıstım hemencecik bitmiş ya

ah bende alıcaktım ondan maviş....siparişimi ay sonunda vercem umarım gelir stoklara

ebrucum hepsini en güzel günlerinde kullan ,ohh missler gibi ürünler almışsın tatlım çif taraflı kalemleri bende söylemiştim burda....sen hangi renklerini aldın canım? ahh o stiloyu niye aldın kaç kez yazdım bi halta yaradıgı yok boşuna paranızı harcamayın diye....neyse iade edersin onun yerine sonraki kataloglardan daha işine yarıcak bişe alırsın ....o pırıltılı losyonu ben de duyuyorum ama kullanmadıgım için bişey diyemiyorum ama her an kanıma girmiş olabilirsin hani k 14 de indirimdemi o? el kremleri evet güzel gercekten ,seviyorum ben de....hele zamanında salatalıklı limonlu çıkmıştı o çok güzeldi yine cıkar da denk gelirsen al kaçırma.hepsini en güzel günlerinde kullan canım...hayırlı ugurlu olsun....

pırıltılı losyon hiç bi nemlendirme özelliği yok hayatım.tek artısı pırıltısı işte.su gibi bişe ben hiç begenmedim.kıvamlı diil yani..

günayydııınnn kızlar güzel bir gün sizlerle olsun

onun saatini yine 18,00 yaparlar

güle güle iyi günlerde kullan
tşkler cnm
canım güle güle kullan da,peki nasıl kazandın?

pro üye olmak gerekiyor ilk başta canım
sonra kazen mail yolluyor prolara
dediğini yaptığında ilk 3 4 yada çekilişle kazanılıyor
kk baya büyük bir site

Arkadaşlar mesela faturan geldi ödemedin bi sonraki katalok satışa girdi ondan sipariş verebilirmiyiz gönderirlermi acaba yada aynı katalok içindende olabilir son faturanı yatır madan bi daha sipariş verebilirmiyiz ki faturamızın son ödeme tarihi geçse bili biraz uzun anlattım ama kuaura bakmayın

bide arkadaşlar anew sıkılaştırılmış pudrası nasıl hangi rengi iyidir ki hani hemen hemen her tene uygun olanlar oluyor ya ortadaki rengi mi yoksa en koyu rengimi iyidir 3 rengi var zaten anew in natural beije fondotenini almıştı arkadaş onun için kullanacak ona uygunu hangisi olur acaba pudranın bilginiz varsa cvp verirmisiniz acil

Son düzenleme:
ebrucm güle güle kullan cnnm.heemen bikaç sorum olck:)
popyy love rengi tam olarak nasıl bi renk cnm tarif edebilirmsin??
panoramadki asansörlü kalem bide ne renk ??

sağol cnm sanki o renk bana kırmızı fusya arası tatlı bir renk gibi geldi ama sunu söyliyeyim gün ışıgında göremedim evin ısıgı sarı renk ufak yanılma payı var.mavi yeşil arası diyor o kalem lacivart gibi gözüküyor elime çizdim siyah gibi çiziyor cnm :)

stelyoyu seven bir arkadaşım var cnm ona satarım bayılıyo niye bayılıyorsa bende anlamadım
tavsiyelerini degerlendirecem arkadaşım.malesef pırıltılı losyon indirimde değil cnm ama pembe ışıltılar olan indirimde.

pırıltılı losyon hiç bi nemlendirme özelliği yok hayatım.tek artısı pırıltısı işte.su gibi bişe ben hiç begenmedim.kıvamlı diil yani..

buketcim cnm bana gelen kıvamlı nemlendiriyo acaba sana gelen iade verilmiş üstünde oynanmış olmasın

buketcim cnm bana gelen kıvamlı nemlendiriyo acaba sana gelen iade verilmiş üstünde oynanmış olmasın[/QUOTE]

ebrucum bende anlamadım valla,gerçi ben alalı nerdeyse 1 sene olcak belkide değişmiştir içeriği.diğer kremlerine göre ben pek bi özellik göremedim pırıltıları hariç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…