• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sagol canım a bılseydım bende burdan yapardım ben avonun sıtesınden yaptım benı osekılde yonlendırdıler pazartesı kayıt oldum ogun kadın kayıt ettı sandım sıparısı beklemıs ne alaka ıse dun aradım bayanı artık ınsallah haftaya kargom gelse zaten bırdaha onunla ırtıbat kurmama gerek kalmıycak sanırm kayıt evragım avona ulassa zaten ben avondan hallederım ısımı de

sagol canım ılgın ıcın

rica ederim canım :16: keşke elimden birşey gelsede yapabilsem ama yok mecburen bekleyeceksin :14:

ChunLi Beauty Spot: Yüz Kontürleme Tekniği bkt bu kızın videolarını takip et tatlım.kontürden göz makyajı hatta pratik saç yapmaya kadar birçok konuda çok kolay uygulayabileceğin şeyler anlatıyor.bide çok şeker ya doğal bir kız sinem kobala benziyo aynı dimi sesini bile çok benzetiyom ben

biliom cnm ben chunliyi izliom hayatım blogunu..
kız yakında bizde baya usta olcaz hee bu kntr işinde:)
çok tatlı bi kız evet:)

:1:evet ya ne öğrendiysem bu kızlardan öğrendim ha:1:eskiden bir far bir rimel tamamdı.ne gölge ne kontür hiç bilmezdim.şimdi gerçek makyaj nasıl yapıloyomuş anlamış oldum sayelerinde:40:

çok amaçlı stylo dn kesinlikle almayın. ben merak edip almıştım. sözde hem ruj hem allık hem far olarak kullanılıyor diyorlarama o kadar iğrenç bir rengi var ki. ben direk çöpe attım kızlarr onun yerine başka bir şey alırsınız

ChunLi Beauty Spot: Yüz Kontürleme Tekniği bkt bu kızın videolarını takip et tatlım.kontürden göz makyajı hatta pratik saç yapmaya kadar birçok konuda çok kolay uygulayabileceğin şeyler anlatıyor.bide çok şeker ya doğal bir kız sinem kobala benziyo aynı dimi sesini bile çok benzetiyom ben

eviiitttt ben de izliyorum canım chunli yi , gercekten dünyalar tatlısı bi kız :7: :65:

kızlar color trendin panoramadaki pudralarını sormuştum cevap gelmemişti.tekrar sorayım dedim belki görmemişsinizdir.renkleri koyumu açıkmı acaba bilen varmı?ben koyu olanından yazdım.bronz gibi görünüyordu sanki mat oluncada yazdım.çünkü kontürlemede kullanmayı düşünüyorum.parlak olmamalı ve biraz koyu olmalı.sizce iyimi yapmışım kızlar ya emin olmadan verdim siparişi :18:

ben açık rengini getirttim translucent olanı gayet açıktı :))

şimdi arkadaşlarım aldığım birkaç ürünün değerlendirmesini yapmak istiyorum sizlere.

şu hem parlatıcı hem ruj carya ortasından parlatıcı çıkıyor alttan sıkınca ona bayıldım popy love rengi.
çok işlevli stelyo nun koyu olan rengini aldım hiç begenmedim çok mat birşey.
panaramada çıkan vucut losyonu badem yagı özlü olanı aldım vucuda doğal bir nem veriyo çok güzel.
su 3 adet deo 18 olandan aldım softmusk a bayıldım.treselle ve incandessence de güzel.
panaramada .5.25 olan asansörlü kalemde güzel elime sürdüm çıkmadı bir türlü
çift taraflı kalemlerde renkleri çok güzel bana göre
yeni çıkan yada dış görünümü değişen:1:el kremleri çok güzel yaglı bir his vermiyor o da doğal bir nem veriyor.
ayrıca kırmızı kaplı 400 ml.olan vucut losyonu vardı k.13 de en arka sayfada çıkmıştı o da süper bir ürün pırıltılı losyon yani kavun kokulu.

Back