- Konu Sahibi berfinbilgen
- #25.921
bu arada hepınıze ıyı hafta sonları kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kzlar ben erica saat siiparişi verdim ancak fatura tahmini tutarına baktığm listede saatin bana qelişi 29tl qörnüyor neden acaba yaa :26:
kzlar ben erica saat siiparişi verdim ancak fatura tahmini tutarına baktığm listede saatin bana qelişi 29tl qörnüyor neden acaba yaa :26:
sagol canım a bılseydım bende burdan yapardım ben avonun sıtesınden yaptım benı osekılde yonlendırdıler pazartesı kayıt oldum ogun kadın kayıt ettı sandım sıparısı beklemıs ne alaka ıse dun aradım bayanı artık ınsallah haftaya kargom gelse zaten bırdaha onunla ırtıbat kurmama gerek kalmıycak sanırm kayıt evragım avona ulassa zaten ben avondan hallederım ısımı de
sagol canım ılgın ıcın
kızlarr indiirm brosüürnde sipariş verdiğimzde aynı fiyattan mı gelio bizede
o saat çok güselllhı panoramadaki kiera saatmiş
yok canım farklı fiyattan geliyo,katalogdaki kadar indirim olmasa bile yine bundada birazcık düşüyo,var yani temsilci fiyatı....kızlarr indiirm brosüürnde sipariş verdiğimzde aynı fiyattan mı gelio bizede
ChunLi Beauty Spot: Yüz Kontürleme Tekniği bkt bu kızın videolarını takip et tatlım.kontürden göz makyajı hatta pratik saç yapmaya kadar birçok konuda çok kolay uygulayabileceğin şeyler anlatıyor.bide çok şeker ya doğal bir kız sinem kobala benziyo aynı dimi sesini bile çok benzetiyom ben
ChunLi Beauty Spot: Yüz Kontürleme Tekniği bkt bu kızın videolarını takip et tatlım.kontürden göz makyajı hatta pratik saç yapmaya kadar birçok konuda çok kolay uygulayabileceğin şeyler anlatıyor.bide çok şeker ya doğal bir kız sinem kobala benziyo aynı dimi sesini bile çok benzetiyom ben
eviiitttt ben de izliyorum canım chunli yi , gercekten dünyalar tatlısı bi kız
kızlar color trendin panoramadaki pudralarını sormuştum cevap gelmemişti.tekrar sorayım dedim belki görmemişsinizdir.renkleri koyumu açıkmı acaba bilen varmı?ben koyu olanından yazdım.bronz gibi görünüyordu sanki mat oluncada yazdım.çünkü kontürlemede kullanmayı düşünüyorum.parlak olmamalı ve biraz koyu olmalı.sizce iyimi yapmışım kızlar ya emin olmadan verdim siparişi :18:
ben açık rengini getirttim translucent olanı gayet açıktı :))