• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sipariş verirsem beraberinde gönderirler dimi? vermezsem tek onu göndermezler tabi:1:birde ben 75i zor tamamlıyorum ya öncesinde bana bildirirlermi?yoksa ben 75 lik girdikten sonra onun üstünemi koyuyolar

bundan sonra verecegn ilk siparişnle eger stoktaysa gnderrler.sana bildiri olavagını sanmıorum..faturalandıktan sonra eger gndryolarsa faturanda çıkar

arkadaşlar mesela faturan geldi ödemedin bi sonraki katalok satışa girdi ondan sipariş verebilirmiyiz gönderirlermi acaba yada aynı katalok içindende olabilir son faturanı yatır madan bi daha sipariş verebilirmiyiz ki faturamızın son ödeme tarihi geçse bili biraz uzun anlattım ama kuaura bakmayın

bide arkadaşlar anew sıkılaştırılmış pudrası nasıl hangi rengi iyidir ki hani hemen hemen her tene uygun olanlar oluyor ya ortadaki rengi mi yoksa en koyu rengimi iyidir 3 rengi var zaten anew in natural beije fondotenini almıştı arkadaş onun için kullanacak ona uygunu hangisi olur acaba pudranın bilginiz varsa cvp verirmisiniz acil

arkadaşlar bi bakıverin sorularıma lütfenn

Arkadaşlar mesela faturan geldi ödemedin bi sonraki katalok satışa girdi ondan sipariş verebilirmiyiz gönderirlermi acaba yada aynı katalok içindende olabilir son faturanı yatır madan bi daha sipariş verebilirmiyiz ki faturamızın son ödeme tarihi geçse bili biraz uzun anlattım ama kuaura bakmayın

bide arkadaşlar anew sıkılaştırılmış pudrası nasıl hangi rengi iyidir ki hani hemen hemen her tene uygun olanlar oluyor ya ortadaki rengi mi yoksa en koyu rengimi iyidir 3 rengi var zaten anew in natural beije fondotenini almıştı arkadaş onun için kullanacak ona uygunu hangisi olur acaba pudranın bilginiz varsa cvp verirmisiniz acil

ödeme günün gelemdiyse ve yeni katalogta o arada satısa girdyse verebilrsin.fatura tarhn gecerse veremezsin..
anew pudra kullanmadım ama yorumları iiydi..
kataloga baktımda şimdi nude beige aldıgı fondotene daha ii olur gibi..ama bide nasıl bişe istediğine baglı yani fondoteniyle aynı renk pudramı istior?? eger öleyse bence nude beige almalı

Son düzenleme:
valla sorma ya ben yeni üyenizim 1 aylık daha ama çok sardı kk çıkamıyorum burdan :66:
burası bağımlılık yapar:)
kızlar selam napıyosunuz
ben daha tam karar veremedim k1le ilgili. belki k14tne gene sipariş vericem bilmiyorum bi arkdştan haber bekliyorum
ama ben de hediye almak istiyorum belki zar zor tamamlarım gene acaba ikinci haftayı mı beklesek
ne zaman hediye oluyo kızlar gün hediyesi vs

o kalemler bulanıklık yapıyor yaaa
daha önceleri eski dizaynında almştım bn beğenmedim
sürdüğünde gözün buğulu buğulu oluyor kör gbiii

arkadaşlar avonda göğüs büyütücü yada toparlayıcı gibi ürünler varmı acaba?

var ben almştm ama sanırm tüylenme yapıo ben öle hissettim yani böle ince ince tüyler oldu ama kopan tüylerden.bence alma parana yazık.bu tür ürünlerin çokta destekleyici oldugnu sanmıorum.yani bi krem göğsü ne kadar toparlayabilir veye büüyütebilir ecıkcası bana inandıırıcı gelmio özelliklede avon da..parana yazık.
spor yap cnm en iisii.internetten bakabilrisn ve evde gögüs toparlamak veya büüytmek için hareketler yababilrisn.ben bi arada yapıodum düzenli olarak çokta ii geliodu.

kızlarr bazı ürünler stokta olmadığı için faturam daha az görünüo peki sonraki kataloglarda gönderdiklerinde o ürünleri ödemeyi nasıl yapıcaz yeni faturayamı işlencek yani 75 tl lik limite dahil olucakmı ayrımı hesaplanır onlar anlıyamadım :97:

günaydın kızlar 2 sorum var sizlere:3:
şu tek elle açılan rujun baby lips rengi vardı çok beğenerek kullanırdım kaldırdılar ya k1de geri mi dönüyor öyle bişey okudum sanki varsa bir de fiyatını rica edeyim
bir de içinden parlatıcı çıkan rujun perfect pink rengini istedim nasıl bir renk ben doğal duran bir pembe istiyordum bana uyar mı :6:

Back