- Konu Sahibi berfinbilgen
- #25.961
TÜH ya şimdi o ruj bana daha sonra gelirmi yoksa bir daha spariş vermemmi gerekiyor kızlar?
gelmesi lazım..stoga girince gönderiolar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TÜH ya şimdi o ruj bana daha sonra gelirmi yoksa bir daha spariş vermemmi gerekiyor kızlar?
gelmesi lazım..stoga girince gönderiolar.
sipariş verirsem beraberinde gönderirler dimi? vermezsem tek onu göndermezler tabibirde ben 75i zor tamamlıyorum ya öncesinde bana bildirirlermi?yoksa ben 75 lik girdikten sonra onun üstünemi koyuyolar
arkadaşlar mesela faturan geldi ödemedin bi sonraki katalok satışa girdi ondan sipariş verebilirmiyiz gönderirlermi acaba yada aynı katalok içindende olabilir son faturanı yatır madan bi daha sipariş verebilirmiyiz ki faturamızın son ödeme tarihi geçse bili biraz uzun anlattım ama kuaura bakmayın
bide arkadaşlar anew sıkılaştırılmış pudrası nasıl hangi rengi iyidir ki hani hemen hemen her tene uygun olanlar oluyor ya ortadaki rengi mi yoksa en koyu rengimi iyidir 3 rengi var zaten anew in natural beije fondotenini almıştı arkadaş onun için kullanacak ona uygunu hangisi olur acaba pudranın bilginiz varsa cvp verirmisiniz acil
Arkadaşlar mesela faturan geldi ödemedin bi sonraki katalok satışa girdi ondan sipariş verebilirmiyiz gönderirlermi acaba yada aynı katalok içindende olabilir son faturanı yatır madan bi daha sipariş verebilirmiyiz ki faturamızın son ödeme tarihi geçse bili biraz uzun anlattım ama kuaura bakmayın
bide arkadaşlar anew sıkılaştırılmış pudrası nasıl hangi rengi iyidir ki hani hemen hemen her tene uygun olanlar oluyor ya ortadaki rengi mi yoksa en koyu rengimi iyidir 3 rengi var zaten anew in natural beije fondotenini almıştı arkadaş onun için kullanacak ona uygunu hangisi olur acaba pudranın bilginiz varsa cvp verirmisiniz acil
ebrutaniscim; çift taraflı kalemlerin hangi renklerini almıştın bide yorumlayabilirmisin canım zahmet olmazsa...
burası bağımlılık yapar:)valla sorma ya ben yeni üyenizim 1 aylık daha ama çok sardı kk çıkamıyorum burdan
ben yeşilin gördüm harikaydı
kzlar ben erica saat siiparişi verdim ancak fatura tahmini tutarına baktığm listede saatin bana qelişi 29tl qörnüyor neden acaba yaa :26:
ebrutaniscim; çift taraflı kalemlerin hangi renklerini almıştın bide yorumlayabilirmisin canım zahmet olmazsa...
cnm gri,yeşil ve lacivert olanı aldım diğer uçları siyah hoşuma gitti ama su bulanıklık olayınıda yapmasa tam olacak
ayy demein şöle ya valla gözüm kalıo:)))
ne renk bi yeşil canm bu :)en çok kullandgm renk benm yeşil ama böle cam yeşili parlak yeşili daha çk seviorum:)
arkadaşlar avonda göğüs büyütücü yada toparlayıcı gibi ürünler varmı acaba?
yeşili tam olarak katalogta mankene sürülen renkle aynı duruyor cnm