• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar yaaaaaaaaa şu doreye kafam takıldı bu gün bir temsilci buldum kendime bir kaç gün içinde katolok yolluyacak bana ona göre bakıcam ama büyük ihtmalle temsilciliğini yapıcam:26:

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 7 ziyaretçi)

semraozsoy Ela82 zuckerrr nazzz84 muggy MEZULA esteda Ebrutanis
kızlar bu kadar kalabalığız ama benden başka yazan yok :19::19::19::19::19:

arkadaş satmıştı bana geçen hafta katalogda canım ama 150 tl tutuyordu :( arkadaş şansıma ürünleri sipariş etmeden ben temsilci oldm :D yani temsilci formundaki fiyatlarla alıcam ve aldıklrım 93 tl tutuyo kârdayımda :62::62::62:
heh şimdi anladım senin adına çok sevindim canım güle güle kullan ürünlerini:79:

selam kızlar nsılsınız :71:sizden fikir almak istiyorum lütfen yardım edermisiniz :26:ben dore temsilciliği yapmak istiyorum ne dersinizzzzzzzz:26:

canım kısacası
ben yapıyordum bir zamanlar sonra avon gibi basit ve temsilcisini düşünen bir şirket olmadığı için bıraktım ben hiç girme

10 gün ödemesi süresi kargo 3 günde getirio 7 gün kalıo ödeme günü geldiğinde ödedin ödedin ödemezsen unutrsan ertesini bir bakıosn faturan %5 artmış

avonda 60 gün boyunca faturamı ödemediğimi hatrlıorum paraları toplayamamıştm 5 tl faiz koydu

ürün kırık eksik vs geldi ya da müştern beğenmedi memnun kalmadı iade etmek istersen kargo ücretini sen ödüosn

avonda ki gibi 75e tamamlamak içn bir kaç fazladan ürün girip sonra kargo geldiği gibi kutu içinde çıkarıp geri gönderemiosn malesef

ve kozmetk hariç diğer ürünlerinin birebir aynı ve aynı markaları pazarda 2 tl iken dorede 8-9 tl

kozmetk ürünleri çok güzel lafım yok ama stok sorunu avondan daha berbat sürekli stok sorunu çıkıo
bu kısacası dı canım bunaltmıştı beni bıraktm

birde hemen kırılıolar ev eşyaları özellkle plastikler çoğu müştermn kırılmştı ilk kullanımda ve bulaşık makinasında yıkanabilr yazanları makinaya attığımda erimiş olarak çıktı yemin ederm şu an hala duruo ürün

ßenim arkadaşım dore satıyor ve ürünlerini alıyorum... şuana kadar memnun kalmadğım bir ürünü olmadı açıkcası
ama makyaj malzemesi falan almıyorum ev, mutfak qereçleri vs..

Back