- Konu Sahibi berfinbilgen
- #25.501
sorunu görmedim canım bir daha sora bilirmisin :26:
çok teşekkr ederm :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm tatlım sadece ruj numunesi alıcaksan kodu 73839 muş 20 adet numune varmış içinde
çok teşekkr ederm :))
bişi değil canımçok teşekkr ederm :))
avon sitesine girip bi bak canım bilgim yok bakmadım yanicnm 175tl lik siparişe far hediyesi varmış bugünmü girmem lazım yoksa yarınmı birde farın renkleri neler onu soruyorum
ay niye gül dün kızzzzzzzz
allah iyiliğini versin ben de yazdığım bişeyi yanlışmı anladı falan diye düşündüm :90:bilgi almak hoşuma gitti
allah iyiliğini versin ben de yazdığım bişeyi yanlışmı anladı falan diye düşündüm :90:
nasıl yani yaaaa anlıymadım :26:geçen arkadaştan aldığım ürünler 150 tlydi ama temslci formndki topladıklarım 93 tl yapıo bende iptal ettim kendm alcm mutlu oldmmmmmm
nasıl yani yaaaa anlıymadım :26:
heh şimdi anladım senin adına çok sevindim canım güle güle kullan ürünlerini:79:arkadaş satmıştı bana geçen hafta katalogda canım ama 150 tl tutuyordu arkadaş şansıma ürünleri sipariş etmeden ben temsilci oldm yani temsilci formundaki fiyatlarla alıcam ve aldıklrım 93 tl tutuyo kârdayımda
çok teşekkr ediyorm canımmheh şimdi anladım senin adına çok sevindim canım güle güle kullan ürünlerini:79:
selam kızlar nsılsınız sizden fikir almak istiyorum lütfen yardım edermisiniz :26:ben dore temsilciliği yapmak istiyorum ne dersinizzzzzzzz:26: