- 3 Aralık 2010
- 14
- 0
- 86
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #25.381
prensesperi kızkardeşim kullanıyo tüy dökücü kremi o beğeniyo, bikini bölgesi için üretilenden de alanlar olmuştu onlar da memnun kalmış..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
prensesperi kızkardeşim kullanıyo tüy dökücü kremi o beğeniyo, bikini bölgesi için üretilenden de alanlar olmuştu onlar da memnun kalmış..
KIZLAR BİR BAKIN ÖNEMLİ......
kargo takibimde her zaman varış ve teslim biriminde ATAKUM yazardı şimdi İLKADIM yazıyor neden kızlar...ben ATAKUM dayım İLKADIM şehir içinde...
her zaman atakum şubesine gelirdi bu kez neden böle oldu..bakın en üstteki siparişimda yazıyor..sebebini bilen varmıı....birde eve getirirlermi yinede şube uzak diye getirmezlerse birde,
Gnderi Raporlar
merhaba cnm hoşgeldin.
bu ay sipariş verdinmii?? neler alıosun bu ay..benim çok az bi siparişim var.üsütünüde kendim tamamlim bari dedm.ama ne alim bilmiom.
ruj-gloss olan ürün varya hani hangi rengnden alcan sen cnm??
kızlar çift taraflı far kalem istemiştim resimlerini ekleyeyim..pembe gibi görünüyor katologda ve fotoda öle çıkmıs ama gül kurusu renk geldi diğer tarafıda ucuk mavi veya lila gibi..iade etmeyi düşünüyorum hayal kırıklıgına ugradım yazık olmasın diye kullanmadım gözde nasıl durur bilemiyorum :44:
bulanık çıkmıs fotolar yine fikir olur buda diğer tarafı
canım net gitti bi anda benim....daha siparişimi vermedim kuzum...benim müşterim olmadıgı için kendime alıcam...ay sonuna doğru vericem siparişimi,o da ne kadar gec ödersem o kadar kar mantıgıyla tamamen yoksa şimdi de verebilirdim,ama geç ödesem kar kardır demi alıcam o glosslardan.... nude u mutlaka alcam da blossom da aklımda ama bu ay ikisini alamam....aslında long wearing 16 yı almıştım yakınlarda.... ama bu nude da güzelmiş de o yüzden almak istiyorum....yabancı bloglarda bu ve blossom çok övülüyo...blossom da harika ama tabii gerceğini görmedim sadece swatchlarını gördüm....pembe tonlarında ne açık ne koyu canım ama dudakta çok hoş duruyo resimlerine bakmıştım da.... ama kuzum bu senin istediğin gibi kırmızı-pembe tonlarında değil...bariz pembe yani...en azından fotolardan o anlaşılıyo....nude ihtiyacın varsa nude al derim ama.... bu arada L16 süperr onu da düşünebilirsin
ben tahmin etmiştim bu renk çıkacagını,yanılmamışım yine...
ben yanıldım valla..hoş bir pembe daha canlı bir mavi bekliyordum
aradım ilk adım subeyi yönlendiririz oraya gelir dedi umarım bi terslik olmaz yailkadım subeyi ara sor cnm
aradım ilk adım subeyi yönlendiririz oraya gelir dedi umarım bi terslik olmaz ya
canım canlı mavi istiyosan diğerini alsaydın keşke orda canlı mavi vardıya, ama ondada beyaz var sen beyaz istemiyosundur demi? benim tam istediğim ton kuzum yaa.... böyle elinde " acık mavi-açık lila " gibi duruyo demi? ben öyle istiyodumda tam..... bide yapısı nasıl ışıltılı mı?