• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

prensesperi kızkardeşim kullanıyo tüy dökücü kremi o beğeniyo, bikini bölgesi için üretilenden de alanlar olmuştu onlar da memnun kalmış..

hediye olan roll on ne o kadar işe yaramasa da tüy azaltma konusunda hoş hafif bi kokusu var ve çabuk kuruyo

KIZLAR BİR BAKIN ÖNEMLİ......

kargo takibimde her zaman varış ve teslim biriminde ATAKUM yazardı şimdi İLKADIM yazıyor neden kızlar...ben ATAKUM dayım İLKADIM şehir içinde...

her zaman atakum şubesine gelirdi bu kez neden böle oldu..bakın en üstteki siparişimda yazıyor..sebebini bilen varmıı....birde eve getirirlermi yinede :( şube uzak diye getirmezlerse birde,

Gnderi Raporlar

kızlar çift taraflı far kalem istemiştim resimlerini ekleyeyim..pembe gibi görünüyor katologda ve fotoda öle çıkmıs ama gül kurusu renk geldi diğer tarafıda ucuk mavi veya lila gibi..iade etmeyi düşünüyorum hayal kırıklıgına ugradım :5: yazık olmasın diye kullanmadım gözde nasıl durur bilemiyorum :44:

bulanık çıkmıs fotolar yine fikir olur buda diğer tarafı

KIZLAR BİR BAKIN ÖNEMLİ......

kargo takibimde her zaman varış ve teslim biriminde ATAKUM yazardı şimdi İLKADIM yazıyor neden kızlar...ben ATAKUM dayım İLKADIM şehir içinde...

her zaman atakum şubesine gelirdi bu kez neden böle oldu..bakın en üstteki siparişimda yazıyor..sebebini bilen varmıı....birde eve getirirlermi yinede :( şube uzak diye getirmezlerse birde,

Gnderi Raporlar

ilkadım subeyi ara sor cnm

merhaba cnm hoşgeldin.
bu ay sipariş verdinmii?? neler alıosun bu ay..benim çok az bi siparişim var.üsütünüde kendim tamamlim bari dedm.ama ne alim bilmiom.
ruj-gloss olan ürün varya hani hangi rengnden alcan sen cnm??

canım net gitti bi anda benim....daha siparişimi vermedim kuzum...benim müşterim olmadıgı için kendime alıcam...ay sonuna doğru vericem siparişimi,o da ne kadar gec ödersem o kadar kar mantıgıyla tamamen :9: yoksa şimdi de verebilirdim,ama geç ödesem kar kardır demi :9: alıcam o glosslardan.... nude u mutlaka alcam da blossom da aklımda ama bu ay ikisini alamam....aslında long wearing 16 yı almıştım yakınlarda.... ama bu nude da güzelmiş de o yüzden almak istiyorum....yabancı bloglarda bu ve blossom çok övülüyo...blossom da harika ama tabii gerceğini görmedim sadece swatchlarını gördüm....pembe tonlarında ne açık ne koyu canım ama dudakta çok hoş duruyo resimlerine bakmıştım da.... ama kuzum bu senin istediğin gibi kırmızı-pembe tonlarında değil...bariz pembe yani...en azından fotolardan o anlaşılıyo....nude ihtiyacın varsa nude al derim ama.... bu arada L16 süperr onu da düşünebilirsin :12:

bu nasıl bi katalog ya. hiç bişi yokki ne satacaz bi bu ay. üstelik panaromasıda kötü. k2ninde nasıl olacağı belli gibi. iki tane tencere için 1300 tl ne ya. katalogta bişi yokki muhtemelen önümüzdeki ayda olmayacak nasıl yapalım 1300ü. off ya ben iyice sıkıldım bırakacam galiba avonu.

kızlar çift taraflı far kalem istemiştim resimlerini ekleyeyim..pembe gibi görünüyor katologda ve fotoda öle çıkmıs ama gül kurusu renk geldi diğer tarafıda ucuk mavi veya lila gibi..iade etmeyi düşünüyorum hayal kırıklıgına ugradım :5: yazık olmasın diye kullanmadım gözde nasıl durur bilemiyorum :44:

bulanık çıkmıs fotolar yine fikir olur buda diğer tarafı

aaa bende isticektm sanıırm vazcecicem..zaten katalogtakiyle aynı renk gelse sasarım

prensesciğim o kadar iyi olduki bu resim..... mavi-lila tam da istediğim ton,mac de bile bulamadım ben bu tondan,mor tarafını pek kullanıcagmı zannetmiyorum ama lila tarafını kesin bitiririm.ben de alıcam bundan bu ay inşallah canım...çok teşekkürler paylaşımın için eline yüreğine sağlık.

canım net gitti bi anda benim....daha siparişimi vermedim kuzum...benim müşterim olmadıgı için kendime alıcam...ay sonuna doğru vericem siparişimi,o da ne kadar gec ödersem o kadar kar mantıgıyla tamamen :9: yoksa şimdi de verebilirdim,ama geç ödesem kar kardır demi :9: alıcam o glosslardan.... nude u mutlaka alcam da blossom da aklımda ama bu ay ikisini alamam....aslında long wearing 16 yı almıştım yakınlarda.... ama bu nude da güzelmiş de o yüzden almak istiyorum....yabancı bloglarda bu ve blossom çok övülüyo...blossom da harika ama tabii gerceğini görmedim sadece swatchlarını gördüm....pembe tonlarında ne açık ne koyu canım ama dudakta çok hoş duruyo resimlerine bakmıştım da.... ama kuzum bu senin istediğin gibi kırmızı-pembe tonlarında değil...bariz pembe yani...en azından fotolardan o anlaşılıyo....nude ihtiyacın varsa nude al derim ama.... bu arada L16 süperr onu da düşünebilirsin :12:

kuzum nude olanını aldım ben çok gzl memnunum..ben bu rujlar için hiç swatch bulamadım.oyuzden kararsızm.şimdi blossom çokmu açık pembe acaba.,öleyse ben almıcam ondan..perfect pink nasılki acaba?? ben böle tatlı bi pembe arıorum cnm benm.
flormar da bakıcam ama benm dudaklarımı fena kurutyorlar bide bi müddet sonra çizgilere doluyolar.

anladım...altına dudak balmı kullanıyomusun peki,hele kışın şart....benim de cok kurur dudaklarım hele bide roaccutane kullandıgım için iyice kuruyo...balmla veya bepanthene merhemle idare etmeye çalışıyorum canım.... o blossom olanın ismini yaz googla çıkıyo zaten görseller... "avon lip duo blossom" yaz ok?

ben yanıldım valla..hoş bir pembe daha canlı bir mavi bekliyordum :21:

canım canlı mavi istiyosan diğerini alsaydın keşke orda canlı mavi vardıya, ama ondada beyaz var sen beyaz istemiyosundur demi? benim tam istediğim ton kuzum yaa.... böyle elinde " acık mavi-açık lila " gibi duruyo demi? ben öyle istiyodumda tam..... bide yapısı nasıl ışıltılı mı?

aradım ilk adım subeyi yönlendiririz oraya gelir dedi umarım bi terslik olmaz ya :(

olmaz canım gelir mutlaka....kaybolmaz yanii, barkot nosu falan var sonuçta dimi..... ya benim işe ne demeli 10 gündür ellerinde olan iadem daha düşmedi :47: dün akşam yine aradım , zaten bu kaçıncı arama bu kaçıncı mail ben bilmiyorum...iade ettiklerimn parası kadar tlf parası vercem :47:

canım canlı mavi istiyosan diğerini alsaydın keşke orda canlı mavi vardıya, ama ondada beyaz var sen beyaz istemiyosundur demi? benim tam istediğim ton kuzum yaa.... böyle elinde " acık mavi-açık lila " gibi duruyo demi? ben öyle istiyodumda tam..... bide yapısı nasıl ışıltılı mı?

o da çok capcanlı aslına bakarsan pembe kısmı için almıştım..o bari güzel olaydı iade etmezdim..aenin istediğin renk olmasına sevindim :66: pembe sayılacak kısmı ışıltılıda mavi kısmında pek yok yada göstermiyor göze sürünce ışıldayacak :32:

Back