• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

herkese qünaydınnnnnnnnnnn
çok şükür buqün karqom qelioooo :52:
günaydıınnn hadi hayırlı ugurlu olsun
Günaydınlar...
Sipariş takibime baktım hala hazırlanıyor diyor ...
Yarın k1 kataloğuna kavuşuyorum :)))
Yalnız bir ürünüm gönderilemeyenler grubunda fondöten....
Böyle olmasını işte hiç sevmiyorum:41:
hayırlı olsun, evet gelmedimi hiç hoş olmuyo :(
lsm hanımlarr
ben katologu hiç beğenmedim panoramda da bişi yok bi çanta var sadece o hoş ama 30 küsur fiyatı
ayrıca indirim broşürü var işte alınabilirlikleri olan ürünlerden oluşan. ama onda da takı çoık
isobel yüzük almıştım 3 adet ama benm parmağımda hiç hoş durmadı uzun parmaklı olanlarda çok hoş duruyo bana gitmedi çok beyaz kaldı bende alacak olanlara fikir olsn
pırıltılı fond ile fuşya rengi parlatıcı hoş ben hemen sürdüm:) pırıl pırıl geziyorum bugün

günaydınn ben panoramayla indirim broşürünü nerden görebilirim acaba?

Son düzenleme:
ben bu k14 ten hiç sipariş alamadım kızlar sadece 40 tl lik siparişim var onuda versem mi bilmiyorum çünkü bunlar gelişinden vermiştim zaten 75 e tamamlamak istemiyorum yani para harcamak gecen ay aldım zaten alaacaklarımı üfff ne yapsam kiiiiiiiiiiii

lsm hanımlarr
ben katologu hiç beğenmedim panoramda da bişi yok bi çanta var sadece o hoş ama 30 küsur fiyatı
ayrıca indirim broşürü var işte alınabilirlikleri olan ürünlerden oluşan. ama onda da takı çoık
isobel yüzük almıştım 3 adet ama benm parmağımda hiç hoş durmadı uzun parmaklı olanlarda çok hoş duruyo bana gitmedi çok beyaz kaldı bende alacak olanlara fikir olsn
pırıltılı fond ile fuşya rengi parlatıcı hoş ben hemen sürdüm:) pırıl pırıl geziyorum bugün

fuşya rengini parlatıcı hangisi canm?? kodunu yazarmısın zahmet olmazsa

canlarım nasılsınız yaa ilgilenemedm sizlerle özledm hepinzi valla misafrm vardı 3 gündür ondan önce 2 gün şehir dışındaym öyle yani ama artık şu dakika itibarı ile sizlerleym

Son düzenleme:
lsm hanımlarr

bahsettiğin pırıltılı fondoten ve parlatıcı hangileri canım yazabilir misin
güle güle kullan bu arada:71:

treselle süper bir koku yüklüorum cnm şu an fotoları çekiorum bakıorm özel mesajada hemen cnm

Back