Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ilkşah canım yaa, Prensesperim "katalog geldi kızlar yükleyimmi" diyince biz yüklettirdik kızcağıza da,hiç böyle bişeyi bilmiyodukki biz de...sayende öğrenmiş olduk....

kızlar bu orfilame 1 lira olunca söyleyinde toptan üye olalım bizdebenim bildiğim kadarıyla orfilame isveç yada isviçre malıydı.yani kalitesi kesindir bencede.ama reklamı türkiyede pek olmadığı için satış yapan arkadaşlar problem yaşayabilirler diye düşünüyorum.ama madem 3 ay alışveriş yapma zorunluluğu yok o halde kendiniz için alabilirsiniz canlarzaten özellikle bizim ülkemizde reklam çok çok önemli.mesela geçen sene bulaşık makinesi almak için çok araştırdım en iyi 2 markayı buldum.biri siemens diğeri bosh.aslında ikiside aynı fabrikadan çıkıyor ama nedense türkiyede bosh dünyada da siemens çok tutuluyorbunu tamamen reklamlara bağlıyorum ben 1 siemens reklamı çıkana kadar 20-25 bosh reklamı çıkıyor.hemde en afillisinden.millette onu daha iyi bişey sanıyor türkiyede

maviş;evet canım arkalarda biyerde yazmıştım 2-3 sayfa geride...isveç malı oriflame de....

Son düzenleme:
kızlar bu pembe şişeli secret fantasy parfümünün kokusu nasıl bilen varmı numune setimde çıkmadıda yardımcı olabilecek varmı ?k1 de 15 tl mişte mrk ettim

kızlar bu pembe şişeli secret fantasy parfümünün kokusu nasıl bilen varmı numune setimde çıkmadıda yardımcı olabilecek varmı ?k1 de 15 tl mişte mrk ettim

bende var canım tenden tene fark edebılır ama edp kadar kalıcı oldu bende kokusu bıraz genç kız kokusu gıbı ama ben cok begenıyorum
ısteyende cok oluyor ustumde koklayıp

evet yeni kataloga baktım şöyle bi, ben beğenmedim hayal kırıklığı yaşıyorum şu anda... hiç yeni bi ürün filan yokk hep eski bilindik ürünler konmuş gene. sözde ilk katalog. indirim broşürü fena deil. ama o kadar hevesle beklediğime değmedi!!

he ebrucum benim:) ay pardon:)))
panoramada;
270 tl lik temsilci fiyatıyla sipariş veren ve 10 kat. ekleyenlere mehtap teflon kek kalıbı ile tava kazanıyo
kampanya 1-2 süresince her kampanya sipariş verip temsilci fiyatıyla toplamda 130000 tl sipariş verirsen 20 de kat alırsan teflon kek kalıbı ve tavanın yanısıra mehtap 2li tencere seti de veriliyo
ayrıca k1 süresince 10 kat isteyene full speeed toll on 3 tl 20li kat isteyene 2 tl 10 kat isteyene 1 tl imiş

Son düzenleme:
kızlar siparişim geldi

kenya yüzük çok hoş çok beğendim ama orta boyu maalesef aşırı büyük..

onun dışında black suede leather ve perfect cotton parfüm siparişlerim vardı..
şişelerin tepesinde hafif boşluk var
sıkılmış mı normal hali mi anlayamadım sağlık olsun dedim.. sizde nası oluyo..

bi de rollon vardı erkek onu eşime test ettiricem..

panaromayla ilgili birazdan bilgi veririm..

kızlar benm biricik oğlum uyandı ben kaçıyorum azcık seviyim:)
neyse bu ay da böyle geçecek heralde belki baktıkça ısınırım k1 kataloguna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…