- Konu Sahibi berfinbilgen
- #24.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr yeni çıkan jel kalemler nasılll kullanan varmıı??
aynen canım hele ben akşam 5 ten sonra sipariş verdim birazdan getirirler fena bir hız söz konusu sen ne tarafta ikamet ediyorsun golden lady cim
ben aldım silver (gri) olan çok güzel kolay sürülüyor yalnız şunu belirdeyim çok doğal bir ürün deyil özel günlerde kullanılabilir daha çok sırf metalik ve simli sadece alt göz içine ve pınarına sürüyorum güzel ama doğal deyil çok parlıyr
cnm tşk ler bende siyah almayı düşünyrm...
mineral rujlardan cranberyy rengini kullanan varmıı çokmu koyudur kii??
bence koyu deyildir vişne kırmızısı gibidir birde mineral rujlar çok yoğun bir renk vermiyor rahatlıkla alabilirsin
başkentteyim sen istanbuldasın sanırım sana daha çabuk gelmesi lazım hatta dün sipariş verdiysen dün gelmesi gerekirdi
cnm tşk ler bende siyah almayı düşünyrm...
mineral rujlardan cranberyy rengini kullanan varmıı çokmu koyudur kii??
oyy kuzum benim yaa, hemen de görmüş de yanıtlamış bile....dur yazıcam ordan sana ama bikaç dakka daha beklemem gerekiyomuş,geliyorum bekleçok saol canm alım ozman bende:)
oo kargolar gelmeye başlamış hayırlı olsun bende girdim tekrar o silver kalemden.vede magic kasmir dokusunda fondöten istedim bakalım nasıl
ben almıştım canım,dudaklarım pigmentlidir ,bende koyu vişne çürüğü duruyo ....bi süre sonra yumuşaklıgından dolayı kırıldı zaten,kullanamadım....gri eyelinerdan da aldım,cok güzel ben cok memnunum,aldıgımdan beri elimden düşürmüyorum.bu arada sana özelden msj attım bi bakarmısın canım
herkes aynı seyi sölüuo bi müddet sonra kırıldı dioo.benimde dudaklarım koyu renklidir aslında ama böle dudaklarımda doğal duran ne kırımzıı ne pembe arası bi ruj istiorum.bulamadımm