• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlarr yeni çıkan jel kalemler nasılll kullanan varmıı??

ben aldım silver (gri) olan çok güzel kolay sürülüyor yalnız şunu belirdeyim çok doğal bir ürün deyil özel günlerde kullanılabilir daha çok sırf metalik ve simli sadece alt göz içine ve pınarına sürüyorum güzel ama doğal deyil çok parlıyr:37:

aynen canım hele ben akşam 5 ten sonra sipariş verdim birazdan getirirler fena bir hız söz konusu sen ne tarafta ikamet ediyorsun golden lady cim

ben aldım silver (gri) olan çok güzel kolay sürülüyor yalnız şunu belirdeyim çok doğal bir ürün deyil özel günlerde kullanılabilir daha çok sırf metalik ve simli sadece alt göz içine ve pınarına sürüyorum güzel ama doğal deyil çok parlıyr:37:

cnm tşk ler bende siyah almayı düşünyrm...
mineral rujlardan cranberyy rengini kullanan varmıı çokmu koyudur kii??

yok yani iyide kargo heycanı iyi oluyordu bizi mahum bıraktılar bu zevkten :4: şaka cnm şaka keşke hep böyle gelse :)

bence koyu deyildir vişne kırmızısı gibidir birde mineral rujlar çok yoğun bir renk vermiyor rahatlıkla alabilirsin

Son düzenleme:
kızlar kargom geldi şu fırsat köşesindeki silver kalem çok güzelmiş kocaman boyu var fiyatıta 1.90 çok ucuz:21:

ama çikt uçlu olanların rengi daha canlı hemde iki renk bunların rengi daha başarılı bilgilendireyim dedim kahve ve siyah uçlu olan kaş kalemi olarakta uygulanabilir çok yağlı yoğun deyil

Son düzenleme:
başkentteyim sen istanbuldasın sanırım sana daha çabuk gelmesi lazım hatta dün sipariş verdiysen dün gelmesi gerekirdi :1:

cnm daha avondan o kadar beklenti içine girmiyorum ama bana normalde 2 günden önce mümkün değil gelmezdi dün akşamki siparişim bugün öglende gelir bana hep 1 ile 2 arası geliyor :)

oo kargolar gelmeye başlamış hayırlı olsun bende girdim tekrar o silver kalemden.vede magic kasmir dokusunda fondöten istedim bakalım nasıl :D

ben almıştım canım,dudaklarım pigmentlidir ,bende koyu vişne çürüğü duruyo ....bi süre sonra yumuşaklıgından dolayı kırıldı zaten,kullanamadım....gri eyelinerdan da aldım,cok güzel ben cok memnunum,aldıgımdan beri elimden düşürmüyorum.bu arada sana özelden msj attım bi bakarmısın canım

oo kargolar gelmeye başlamış hayırlı olsun bende girdim tekrar o silver kalemden.vede magic kasmir dokusunda fondöten istedim bakalım nasıl :D

ebrucum benim kızım o tarz fondoten kullanıyor anne bundan alayımmı dedi bende ona kızım yorumlar çok kötü dedim gelince fikirlerini bizimle paylaşırsan sevinirim

ben almıştım canım,dudaklarım pigmentlidir ,bende koyu vişne çürüğü duruyo ....bi süre sonra yumuşaklıgından dolayı kırıldı zaten,kullanamadım....gri eyelinerdan da aldım,cok güzel ben cok memnunum,aldıgımdan beri elimden düşürmüyorum.bu arada sana özelden msj attım bi bakarmısın canım

herkes aynı seyi sölüuo bi müddet sonra kırıldı dioo.benimde dudaklarım koyu renklidir aslında ama böle dudaklarımda doğal duran ne kırımzıı ne pembe arası bi ruj istiorum.bulamadımm:75:

kızlar siparişleriniz hayırlı ugurlu olsun bol satışlarınız olsun hepinizin,ben ay sonunda vericem,müşterim yok,kendim için alıcam,derdim tekki ödeme gününü ötelemek :27: ondan ay sonunu bekliyom :1:

herkes aynı seyi sölüuo bi müddet sonra kırıldı dioo.benimde dudaklarım koyu renklidir aslında ama böle dudaklarımda doğal duran ne kırımzıı ne pembe arası bi ruj istiorum.bulamadımm:75:

allah allah ben yazın en sıcak bölgede 1 ay tatil yaptım bu rujuda kullandım hiç kırılmadı ama doğru yumuşak bir formülü var narin kullanmak gerekiyor

Back