• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ayy bu uyanıklar da bizi salak mı sanıyorlar neee
bi de avonu karalıyolar ne alakaaa

ya ben daha sipariş almadım azcık bekliciim sipariş için ama katalog için meraktan ölüyorum ilk katalog da güzel olur die tahmin ediyorum

kızlar bilen yok mu acaba?

hakkaten avonda bordo far yok mu ki?

bi de şu stacy takı setini daha önce kullanan alan gören oldu mu kararmaz dimi.

neyse kızlar kimse bakamıyo heralde ben çıkıyorum sabah 6da uyanıp işe gidicem gece de oğlan emecek kaç kez kalkıcam Alah biliyo sonra birileri cevaplar nasılsa hepinize iyi geceler :40:

slm kızlar ben k13 şiparişimi yeni verdim pek yoktu şiparişim avonun giriş sayfasında 3 aralıga kadar tüm satış temcilcilerimize bali bliss hediye yazıyordu nedir bu bir şartı var mı limiti falan hediye gelmesi için :52:

slm kızlar ben k13 şiparişimi yeni verdim pek yoktu şiparişim avonun giriş sayfasında 3 aralıga kadar tüm satış temcilcilerimize bali bliss hediye yazıyordu nedir bu bir şartı var mı limiti falan hediye gelmesi için :52:

kız avon beleşe bişey verirmi o temsilci yapanlara yada temsilci olanlaraydı ya evet evet biz temsilci olduk bize bişe verilmedi valla:47:

günaydın kızlar.k14 teki pırıltılı kalemlerden kullanan varmı?açılıp kapananlardan.göz altına simli kalem sürülüyor ya o şekilde uygulask olurmu bu kalemleri.birde en tatlı hangi rengi acaba?

günaydın kızlar.k14 teki pırıltılı kalemlerden kullanan varmı?açılıp kapananlardan.göz altına simli kalem sürülüyor ya o şekilde uygulask olurmu bu kalemleri.birde en tatlı hangi rengi acaba?

ben kullanıorum canm grisi ve maviisni .2 de çok güzel!! ve kalıcıda çok hoş duruyor gözde

kızlar birşey soracagım k14 panaromada gördüm k1 de jem femme (ismini yanlıs yazmıs olabilirim :17: )şu üzerinde taşlar varmıs gibi olan kare gibi şişesi o parfum indirimde olacakmıs.nasıl güzelmi kokusu?ablam için düşünüyoruz ona göre k14 den sipariş vereceğiz :34:

kaçıncı sayfada canım bu kalemler :44:

Back