• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yeni çıkan glazewear dazzle lipglosslardan alan varmıı kızlarrr renkler nasıll

Ben açık pembe ve plum bişey tam adını unuttum bordo gibi o renklerden aldım çok hoşuma gitti bu ay iki rengini daha almayı düşünüyorum.
Fazla parıltılı değil gayet güzel öneririm.

merhaba bayanlar adım canan 3 yıldır avon temsilciliği yapıyorum siparişi olan varsa yenibosna şirinevler kocasinan bölgesinden siparil alınır ya da sizde temsilci olmak kendi paranızı kendiniz yazanmak istiyorsanız mail atıp bana ulaşmanız yeterli :3: canan_kocygt@hotmail.com

canım zaten burdaki herkes temsilci:1:

Ben açık pembe ve plum bişey tam adını unuttum bordo gibi o renklerden aldım çok hoşuma gitti bu ay iki rengini daha almayı düşünüyorum.

k14 kataloğunun en sonundaki lipgloslardan bahsediyorsun dimi katrecim:70: onlardan bende alıcaktım

kızlar k14 te parfüm ve takı dışında en çok neyi beğendiniz?yani daha önce denemiş ve beğenmiş olduğunuz neler var?makyaj ürünü olarak demek istedim.

k14 kataloğunun en sonundaki lipgloslardan bahsediyorsun dimi katrecim:70: onlardan bende alıcaktım

Yok canım onlardan değil Diamond parfümün arka sayfasında ki lipglossları diyorum hani kampanya 13'te yeni girmişti hafif pırıltılı olanlar yani ben beğendim öneririmde.:)
Ama en arka sayfadakiler nasıldır bilmiyorum eğer alıp kullanan olursa ve buraya yorumunu yazarsa süper olur.
Sanırım o lipglossların biri kavuniçi gibi biri pembe gibi eğer turuncu olan çok canlıysa almayabilirim çünkü o renkte rujlarım bir dolu var.

ben de alıcam inş..

hele bir de zincirliyse süpermiş :79:

acaba o çantanın yeri nasıl ki:44:görüntüsü güzelde canlı canlı aynı kaliteyi görebilirmiyizki.hani şu parfümerilerde alışveriş yapılınca hediye verilen çantalar gibi değildir dimi?onlar çok uyduruk oluyolarda:19:

saol canm.yine masrafa gircem ya halbuki almicam die söz vermiştm kendi kendime:60: k14 te indiirmdemi canm bu glosslar?? bende katalog yokta:78:

Yok canım onlardan değil Diamond parfümün arka sayfasında ki lipglossları diyorum hani kampanya 13'te yeni girmişti hafif pırıltılı olanlar yani ben beğendim öneririmde.:)
Ama en arka sayfadakiler nasıldır bilmiyorum eğer alıp kullanan olursa ve buraya yorumunu yazarsa süper olur.
Sanırım o lipglossların biri kavuniçi gibi biri pembe gibi eğer turuncu olan çok canlıysa almayabilirim çünkü o renkte rujlarım bir dolu var.

ha anladım canım.şekercik daha önce ortadakinden almış çok güzel diyor sürekli kullandığım gloss diyordu ama başka yorum gelmedi sanırım

kızlar k14 te parfüm ve takı dışında en çok neyi beğendiniz?yani daha önce denemiş ve beğenmiş olduğunuz neler var?makyaj ürünü olarak demek istedim.

Canım eğer indirimde olanları diyorsan ben kullandıklarımı şöyle bi yazayım.:)

7. sayfadaki ruj güzel iki rengini aldım ikisinide sattım ama alan kişi yakın arkadaşım olduğu için denedim çok hoş duruyor.
9. sayfadaki iki uölu kalem ve göz farını kesinlikle tavsiye ederim her renginden aldım ve çok severek kullanıyorum hele steel smoke rengi tam gri ve simli onyx ile karışık kullanınca süper duruyor.
Yine 9. sayfadaki ruju öneririm bende pink pop ve never so nude renkleri var çok memnunum.
Diamond parfümün arka sayfasındaki Glazewear Diamond Lip Gloss'ları öneririm.
Bu lipglossların arka sayfasında ki açılıp kapanabilen pırıltılı göz kalemlerinden birkaç arkadaşım aldı çok beğendiler kullanmadım ama önerebilirim.
Dörtlü göz farlarını öneririm, Arabian Glow serisinin göz kalemlerini öneririm.
Bi tek bu ay %40 indirimde olan stik göz altı kapatıcısını önermem yani ben memnun kalmadım ilk sürüldüğünde güzel ama bir süre sonra kalıntı bırakıyor.:97:

Şu 8'li far paletlerinin arka sayfasındaki rujlardan kullanmış olan var mı nasıl güzel mi??

katrecim teşekkürler.ben o dörtlü farlardan alıcam.en üstteki pembe kumlardan almayı düşünüyorum ama birde en alttaki mavili olan nasıl acaba?onuda düşünebilirim belki.arabian glow kalemler sanırım bu ay kalkacakmış turkuaz olan nasıl acaba yada en güzel duran hangi rengi?yazın kullanabilirim belki bronzlaşınca hoş olabilir.

katrecim teşekkürler.ben o dörtlü farlardan alıcam.en üstteki pembe kumlardan almayı düşünüyorum ama birde en alttaki mavili olan nasıl acaba?onuda düşünebilirim belki.arabian glow kalemler sanırım bu ay kalkacakmış turkuaz olan nasıl acaba yada en güzel duran hangi rengi?yazın kullanabilirim belki bronzlaşınca hoş olabilir.

Ben arabian glow'un turkuaz renginden çok sattım ama hiç kendim alıp kullanmadım ben bu ay deep purple renginden alacağım genelde mor tonlarını çok kullanıyorum.:)
Dörtlü farların o pembeli kumlu olanıda güzel mavili olanıda en çok hangi renkte makyaj yapıyorsan veya en çok hangi tonlarda giyiniyorsan o rengi almanı öneririm.

Merhaba arkadaşlar, ben temsilci değilim fakat size sormam gereken bişey olduğu için burdayım:9: Arkadaşlar ben uzaktan bir yüzük sipariş ettim. Arkadaşımda şu an ama ölçü konusunu tam bilmeden aldık yüzüğü. Şu sayfalarda verilen halkalara göre yüzüğü seçerken kendi yüzüğümü üzerine koydum ama en küçük boyun size 6 nın çemberi benim yüzüğün dış çemberine denk geliyor yani benim yüzük onun tam içinde kalıyor acaba bu yüzük olur mu bana, ölçü işi nasıl oluyor etraflıca bir anlatsanız:17:

mrb arkadaşlar ben avonun 8 li far paletini almayı düşünüyorum ama kararsızım kalıcı mı acaba birde sim var mı içerisinde ışıltılı olsun istemiyorum da önerileriniz için tşk ederim şimdiden

kızlar sipariş girecem 300tl olacak toplamda ama sürahi takımı için kararsız kaldım bu takım için 10 tane katolog girecem 8,5 lira değermi alayımmı sürahi takımını

acaba o çantanın yeri nasıl ki:44:görüntüsü güzelde canlı canlı aynı kaliteyi görebilirmiyizki.hani şu parfümerilerde alışveriş yapılınca hediye verilen çantalar gibi değildir dimi?onlar çok uyduruk oluyolarda:19:

inş değildir mavişcim
ben beğendim alıcam bakalım şansımıza nasıl çıkacak
portföy çanta çok seviyorum dayanamıcam galiba :31:

Back