Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Banada geldide dışarıda bence asla 9 tl ya bulamazsın onu .. ben olsam alırdım

kızlar sipariş girecem 300tl olacak toplamda ama sürahi takımı için kararsız kaldım bu takım için 10 tane katolog girecem 8,5 lira değermi alayımmı sürahi takımını

tatlım gittgdyrda avoncular 7.5 tlye satıolar o bardakları artı onu boşver bende düşünüodm almayı annem almış aynılar çok güzeller çok beğendm sürahisi yok ama bardakları aynı 5 tl

Son düzenleme:
selam hatunlar:)
ben k14ten alcaklarıma karar vermeye çalışıyorum :)

panoramadan gliserinli el kremi alıcam bi de aloe özlü temizleyici tonik ve nemlendirici (umarım bi işe yarıyodur)
peki k14 te orta sayfadaki makyaj paleti nasıl hani ruj ve far beraber ya onu merak ediyorum ben onu mu alsam yoksa göz farı paletini mi kararsız kaldım ikisini de alamıcam maalesef
ayrıca isobel yüzükte fena halde gözüm kaldı almazsam çatlıciimm ama neena da çok hoşuma gitti öyle bi yüzük de yok bende değişiklik olur diyorum:) ama isobel alıcam sanırım.
dudak parlatıcı alıcam fuşya renginde olandan gene orta sf broşüründe mevcut
pırıltılı top allık
bi de şu avon active roll on lar nasıl ben hiç almadım görmedim de, fiyatı çok uygun sf 115
avon senses winter magic güzel ama onunla beraber alcağım duş jeline karar veremedim echanted mi lagoon mu amazob mu moonlight mı hangisi?
gene bi dünya oldu kızlar yahu

ayrıca avonda indirimdeki farlarda bordo far var mı bi arkdş soruyo ben de anlayamadım katalogdan pek belli olmuyo ya

tatlım aynısını 5 tlye annem başka yerden almış güzel ama ihtiyacın yoksa hiç değmez bana göre dilaracım kızmasın :):):)

Ömrümü yedin ilkşah kızmam kuzum ben begendimm ama hiç fiyat araştırması gibi bi huyum olmadıgı için belki fiyatı bilsem o kadarda hoşuma gitmez di

offfffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım sıkılıoooooooooo şu k14 başlasa bir an önce

kızlar bilen yok mu yahu:)

onun bi benzeri urfadayken geçen sene banada oldu cnm
kapıya geldi avon ürünleri kullanıyormsnuz dedi evet dedim 1 tane göstermemi söyledi gösterdim
o zmn bu parfüm kutusunu size hediye etcem dedi
neden dedim
yok eczacıbaşının yıl dönümüymüşde
urfa ilk 5 de seçilmişde illerde onun için dağıtıyolarmışş
ama bi türlü vermiyo paketi elime madem beleş
sonra diyorki
bu kutulardan yüzde 80i dolu içinden altın,laptop falan çıkıyor eğerk çıkarsa bana 35 lra veceksiniz
bunun vergisi olarak falan diyorr
vergi diyince çaktım davayıı attığı bellliii ne vergisiymiş :))
sonra bu parfümü alırsanız kutuyu saklayın yarın sabah sitenizde stand aççam ve boş kutuyu getirdiğiniz takdirde
size makyaj malzemelri hediye etcem diyor
bende hadi ordan demiştimm
sonra bana diyoki peki madem bana inanmadınız akşam fox dda deniz yıldızını seyredin orda görcekseniz ve pişman olcaksınız laptop altın kaçırdığınızaaa
velhası yok kalsın dedim bu zamnda kim kime verir
dedimm bana diyoki yarın sitede gelince artık bana bi özür kahvesi yapıp getirirsiniz bahçeye
:)))
velhası almadım yolladımmm
iii ki kanmamışın sende cnm parayı alıp kaçcak kutusuyla beraberrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…