- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.321
internette şöyle bi baktım gitti gidiyorda 9 tl felan yazıyodu onun için kararsız kaldım ha katolog almışım ha mazadan almışım aynı şey diye düşündüm fazla çevrem olmadığından katologlarda öle atılıp duracak
Banada geldide dışarıda bence asla 9 tl ya bulamazsın onu .. ben olsam alırdım
kızlar su k 14de 3percive 60tl ya sadece bayanın kodunumu gırces
kızlar ya:2: yardım edın lütfen
kızlar sipariş girecem 300tl olacak toplamda ama sürahi takımı için kararsız kaldım bu takım için 10 tane katolog girecem 8,5 lira değermi alayımmı sürahi takımını
tatlım gittgdyrda avoncular 7.5 tlye satıolar o bardakları artı onu boşver bende düşünüodm almayı annem almış aynılar çok güzeller çok beğendm sürahisi yok ama bardakları aynı 5 tl
Canım nedemek istedin alayımmı yoksa almayayımmı anlayamadımda
tatlım aynısını 5 tlye annem başka yerden almış güzel ama ihtiyacın yoksa hiç değmez bana göre dilaracım kızmasın :):):)
selam hatunlar:)
ben k14ten alcaklarıma karar vermeye çalışıyorum :)
panoramadan gliserinli el kremi alıcam bi de aloe özlü temizleyici tonik ve nemlendirici (umarım bi işe yarıyodur)
peki k14 te orta sayfadaki makyaj paleti nasıl hani ruj ve far beraber ya onu merak ediyorum ben onu mu alsam yoksa göz farı paletini mi kararsız kaldım ikisini de alamıcam maalesef
ayrıca isobel yüzükte fena halde gözüm kaldı almazsam çatlıciimm ama neena da çok hoşuma gitti öyle bi yüzük de yok bende değişiklik olur diyorum:) ama isobel alıcam sanırım.
dudak parlatıcı alıcam fuşya renginde olandan gene orta sf broşüründe mevcut
pırıltılı top allık
bi de şu avon active roll on lar nasıl ben hiç almadım görmedim de, fiyatı çok uygun sf 115
avon senses winter magic güzel ama onunla beraber alcağım duş jeline karar veremedim echanted mi lagoon mu amazob mu moonlight mı hangisi?
gene bi dünya oldu kızlar yahu
ayrıca avonda indirimdeki farlarda bordo far var mı bi arkdş soruyo ben de anlayamadım katalogdan pek belli olmuyo ya
kızlar biraz önce kapıya biri geldi bir parfüm kutusu verdi elime bu kanal d yi izleyenlere hediyemiz dedi avonu ve oriflaimı protesto amacıyla bir kampanya başlattık dedi kutunun içinden leptop cep telefonu epilasyon aleti kazandınız yazısını görünce siz bana 100 tl veriyorsunuz bende size bu hediyeyi veriyorum dedi ama diyorki belkide 100 tl bağışta çıkabilir haberin olsun bende hadiyaa bende avoncuyum dedim ama diyor avon kansorejen madde üretiyor amerikada kaldırıldı siz stoktaki ürünleri satıyorsunuz sağlık bakanlığından onayı yok dedi neyse baktım sakata gelmiyelim diye parfümü geri iade ettim zaten en sevmediğim koku amor amor du ya hakkaten amerikada toplatılmışmı avon :18:
birde diyorki bu parfümün boş kutusunu karfura şimdi götür bedava 1 çift terlik ve 5 kiloluk omomatik anında hediye çok kültürlü biriydi ama yinede korktum valla çıkarsa alamam benim 100 tl yok yanımda dedim teşekkür etti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?