- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #24.121
baktıktan sonra silerim canım:95:
hayır sen yanlış anladın benim kullandığı feys deyil maviş için açtım resimleri görsündiye birazdan kapatıcam gidecek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baktıktan sonra silerim canım:95:
goldenlady neden çok mu güzelsin kız herkes merak ediyo ve ettiriyo bende merak ettim şimdi
kim der kocaman kızın var diye maşşallah canım valla yaaaaaa
hayır sen yanlış anladın benim kullandığı feys deyil maviş için açtım resimleri görsündiye birazdan kapatıcam gidecek :)
tşk ederim canım profil resmim nişan resmimm herkes karşıma geçip resmimi çekince utanmıştım yüzümü kapadım
golden layd valla görsem 25 yaşında derim..tüm samimiyetimle sölüyorum süpersin bence...fıstık gibisin:86:
görsem liseye giden kızı var demem..bu kadar beklemiyodum valla fizik falan :81:
evet ablacım yaşım 21 kızımda 2 sini doldurdu 3 yaşında sayılır...erken evlendim..19da anne oldumbende seni gördüm ama pek fazla resim koymamışsın herhalde kardeşim yazmışsın ama gördüğüm kadarıyla seninde fizik güzel yaşında genç hani daha birde çocuk var galiba allah bağışlasın cnm küçükte henüz çok tatlı :)
evet ablacım yaşım 21 kızımda 2 sini doldurdu 3 yaşında sayılır...erken evlendim..19da anne oldum
annem bile genç 40 yasında daha
aa annen çok gençmiş ilk çocuk sensin herhalde?
hepinize maşallah kızlar
fırsatlardaki ürünlerden aldım. bilginiz olsun 4.40 olan rujlar hiç renk vermiyoama dogal bir görünüm için iyi.mavi rimeller çok kuru 8.67 olan takı seti çok basit altın rengi olan parlaklık güzel kolyede iyi sayılır uyduruk bir küpe.tomorrow erkek edt güzel kalemlerden silver olan sdefli parlak bronz olan güzzel değil kahveye dönük birşey.hediye gelen bardak takımı ve sürahi gayet hoş.