• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merak edecek bişey yok valla görünce hıı bu muydu demeyin sonra :1:tamam öshtencim sende ekle kadınlar kulubü pembe gül resmi var

goldenlady neden çok mu güzelsin kız herkes merak ediyo ve ettiriyo bende merak ettim şimdi

hayır cnm ondan deyil burda arkadaşlar albüm yapmış benim albümüm yok ondan merak ediyorlar uzun süre beraber mesajlaşınca bizde seni merak ediyoruz albüm yap dediler albüm yapamadım olmadı bende burdan göstereyim dedim yoksa güzellik filan yok cnm.)

özhtencim sende çok sıcak birine benziyorsun çok sevimlisin birde profil resminde yüzünü kapatmışsın tatlım :)

golden layd valla görsem 25 yaşında derim..tüm samimiyetimle sölüyorum süpersin bence...fıstık gibisin:86:

görsem liseye giden kızı var demem..bu kadar beklemiyodum valla fizik falan :81:

golden layd valla görsem 25 yaşında derim..tüm samimiyetimle sölüyorum süpersin bence...fıstık gibisin:86:

görsem liseye giden kızı var demem..bu kadar beklemiyodum valla fizik falan :81:

bende seni gördüm ama pek fazla resim koymamışsın herhalde kardeşim yazmışsın ama gördüğüm kadarıyla seninde fizik güzel yaşında genç hani daha birde çocuk var galiba allah bağışlasın cnm küçükte henüz çok tatlı :)

kızlar erkek parfümü olarak true force güzel demişsiniz eşime bunu alıyorum bu ay nedersiniz güzelmi gerçekten?

bende seni gördüm ama pek fazla resim koymamışsın herhalde kardeşim yazmışsın ama gördüğüm kadarıyla seninde fizik güzel yaşında genç hani daha birde çocuk var galiba allah bağışlasın cnm küçükte henüz çok tatlı :)
evet ablacım yaşım 21 kızımda 2 sini doldurdu 3 yaşında sayılır...erken evlendim..19da anne oldum:49:

annem bile genç 40 yasında daha

hepinize maşallah kızlar :nazar:
fırsatlardaki ürünlerden aldım. bilginiz olsun 4.40 olan rujlar hiç renk vermiyoama dogal bir görünüm için iyi.mavi rimeller çok kuru 8.67 olan takı seti çok basit altın rengi olan parlaklık güzel kolyede iyi sayılır uyduruk bir küpe.tomorrow erkek edt güzel kalemlerden silver olan sdefli parlak bronz olan güzzel değil kahveye dönük birşey.hediye gelen bardak takımı ve sürahi gayet hoş.

hepinize maşallah kızlar :nazar:
fırsatlardaki ürünlerden aldım. bilginiz olsun 4.40 olan rujlar hiç renk vermiyoama dogal bir görünüm için iyi.mavi rimeller çok kuru 8.67 olan takı seti çok basit altın rengi olan parlaklık güzel kolyede iyi sayılır uyduruk bir küpe.tomorrow erkek edt güzel kalemlerden silver olan sdefli parlak bronz olan güzzel değil kahveye dönük birşey.hediye gelen bardak takımı ve sürahi gayet hoş.

kız dur hepsini bitirme :52: cnm hani şu bronz dediğin kalem kaş kalemi olarak kullanılırmı yani rengi nasıl yoğunluğu nasıl çünkü kaş kalemleri genelde hafif renk verirde?

Son düzenleme:
kızlarrrr bi bakınn.DİNAH çanta varya geçen panaromada 20.90 dı ama bu ay katalogun bize gelişi 23 küsür neden ya panaromada dahamı ucuz oluyo

Back