• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ha evet onu görmüştüm çokta ince sayılmaz canım normal yani.ama ben genellikle spor giyiniyorum güzel olurmuki spor kıyafetlerle:44:

valla ben takıyorum tatlım spor giyindiğim zamanda.. hoş duruyo yani zariff öyle aman aman bi taşlı ışıltılı felan olmadığı için hoş duruyoo:51:

o sanırım pek uymaz şimdi tekrar baktımda biraz fantazi duruyor.üstleri taşlı dimi?ama şıkmış gerçekten.belki kenya yüzük daha spor olabilir ama oda pahalıymış biraz

Kızlar, paşabahçe sürahi takımım faturada gönderilemeyen ürünler olarak gözüküyor ne yapıcam ben şimdi pooffff.... sonra gönderirler mi???

ha öylemi bir denemek lazım öyleyse.ben zaten katalogtan birşey anlamıyorum ne renkler aynı oluyor nede görüntü büyüklük herşey farklı geliyor

hani jeanlerle falan işaret parmağına takılan büyük yüzükler oluyor ya onları seviyorum işte:61:mesela dar bir kot üstüne açık renk şık bir tunik birde bu yüzüğü işaret parmağıma taksam nasıl olur sence?yoksa daha düz modellermi düşünmeli:44:

özthencim saol canım .
maviscim sana kayılıyorum canım kataloga bakıyoruz başka eve geliyor bambaşka...k13 indirim broşüründen arkadaşım twist küpe istedi,küpe geldi katalogda göründüğü gibi hoş durmuyor,pazarda satılanlar gibi görünüyor üstelik biri küçük biri büyüktü iade gönderdim...

tatlım ben tam tarif ettiğin gibi kullanıyorumm :1: bende genelde jean giyinirim kumaş pantolon azdır tarihimde yaniii :52::52: ben kullanıyorum spor giyimle hoş oluyo sana da yakışır eminim :34::34:

gül-eser çok haklısın canım.benim daha 3 siparişim oldu 3 dende iadelerim var hele son siparişimde sadece 1 tane ürün iyi çıktı gerisi ya bozuk ya kullanılmış rezalet:20:

gül-eser çok haklısın canım.benim daha 3 siparişim oldu 3 dende iadelerim var hele son siparişimde sadece 1 tane ürün iyi çıktı gerisi ya bozuk ya kullanılmış rezalet:20:
aaa nasıl kullanılmış? arkadaşım formen deo istedi.150 ml olan kutu sanki bana hafif gibi geldi ama ihtimal vermedim.böle bişiy olabilirmi?

cnm kullanılmış ürün satmazlar diye düşünüyorum çünkü koruma bantları var yada ürünün ilk kez açıldığı belli olur yani ben anlarım yani hiç böyle bir durumla karşılaşmadım karşılaşmakta istemem valla düşünsene gripli birisi almış denemiş sonra bana gelmiş :18:

aynen ya eşime parfüm seti aldım.deodorantın yarısı yoktu sanki:20: anew fondoten istedim kokusu berbat yağlı birşey geldi sanırım bozulmuş birde indirim broşüründe kapatıcı vardı ucuz alayım dedim sivilce çıkarsa falan kullanırım diye oda berbat ötesi birşey yüzüme sürdüm hiç dağılmıyor sanki orası kabuk kabuk soyulmuş gibi duruyor:19:

kızlar birde şu var 2 adet aynı parfümden sipariş veriyorum birisi tepeleme dolu diğeri biraz alt seviyede ama kullanılmamış ilk kullanımda parfümün gelmesi için birkaç kez püskürtmek gerekiyor içindeki hava çıksın diye imalattan kaynaklanıyor bence

Back