• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

neyse ben çıkıyorum tatlılar:29: eşimin çalıştığı okulla aynı bahçede yaşıyoruz biz lojmanda ve birazdan zil çalar yani eşim yemeğe gelecek:56:yemekten sonra görüşürüz:80::80::79::79:

kızlar birde şu var 2 adet aynı parfümden sipariş veriyorum birisi tepeleme dolu diğeri biraz alt seviyede ama kullanılmamış ilk kullanımda parfümün gelmesi için birkaç kez püskürtmek gerekiyor içindeki hava çıksın diye imalattan kaynaklanıyor bence
golden lady haklısın parfümlerde öyle anlama imkanı var.ama deoların içi görünmüyor birde sipariş öyle deneyemedimde ama banada hafif geldi yok canım olmaz diye konduramadım maviş deyince olabilirmiki diyorum.beli daha önce iade olanlardan göndermişlerdi falan diye düşünmeye başladım..

golden lady haklısın parfümlerde öyle anlama imkanı var.ama deoların içi görünmüyor birde sipariş öyle deneyemedimde ama banada hafif geldi yok canım olmaz diye konduramadım maviş deyince olabilirmiki diyorum.beli daha önce iade olanlardan göndermişlerdi falan diye düşünmeye başladım..

kızlar aslında bunu anlamak için hani şu hassas ev terazileri varya gram ölçmek için ondanmı alsakki kazık yemekten iyidir:9:

alışveriş merkezlerindeki deolarda öyle öndekiler hafiftir kullanıldığı için ben alacağım zaman en arka sıradakini alıyorum ama avonda bu şansım yok valla doğru deoları anlamak mümkün deyil

Son düzenleme:
alışveriş merkezlerindeki deolarda öyle öndekiler hafiftir kullanıldığı için ben alacağım zaman en arka sıradakini alıyorum ama avonda bu şansım yok valla doğru deoları anlamak mümkün deyil

sendemi canım.. :9: bende kendime kızıyordum çok cinlik yapıyorum diye.demek yalnız değilmişim :9::9:

sendemi canım.. :9: bende kendime kızıyordum çok cinlik yapıyorum diye.demek yalnız değilmişim :9::9:

cinlikle ne alakası var doğrusuda bu zaten şahsen ben demediğim deo yok hepsinden sıkıp bakıyorum :) onlarda testır koysunlar ne yapalım sonra eve geldiğimde ay buraya sıktığım hangisiydi çok güzel kokuyor diyorum ee okadar parfüm sıkarsam anlamam tabii diyorumki bu sefer sadece 2 tanesine bakıcam ama dayanamıyorum yine birsürü kokuyu deniyorum oradan çıkıncada parfümeri dükkanı gibi kokuyorum:27:

merhaba kızlar uzun zamandır bu foruma girip yazdıklarınızı okuyorum. inanın yazmadan bu zamana kadar dayandım bende avon temsilcisiyim birde bu kızlar çok genç boşver üye olmayayım dedim fakat kendime engel olamadım çok samimisiniz sizlerin yazdıklarını okurken sizleri çok sevdim işte sonunda bende sizlerleyim hepinize merhaba:3:

hoşgeldin cnm aramıza evet bende yıllardır okuyorum bu sayfaları bende dayanamayıp üye oldum sonunda yok burda sadece genç kızlar yok o bahsettiğin itsbeauty adında bir site evet orası çoğunluk genç kız ama burada her yaştan var genç kızından emeklisine kadar:68:

kızlar bişe sormak ıstıyorum.fondoten olarak avon magic kaşmir dokusunda olan mı iyidir,yoksa cilt tonuyla uyumlu likit fondoten mi. ablam almak istiyor da ona önereceğim ben kullanmadım ıkısını de.kullananlar yorumlayabılır mı lutfen

Back