• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

anladım ebruşum:38:canım ben avonun sitesine pek girmediğim için bilmiyorumda.şimdi girsem görebilirmiyim yoksa sadece sipariş girerkenmi görünüyor?birde k14 tede aynı fırsatlar oluyormu?
görebilirsin tatlım avonun sitesinden sipariş girişine tıkla hiç bir ürün seçmeden en altta devam butonuna tıkla panaramadaki ürünler çıkacak ondada en altta devam butonuna tıkla karsına indirim broşürü ve fırsat kösesi çıkacak canım fırsat kösesinde bahsettiğimiz ürünler :)

kızlar avon yeni bir sistem sokmuş devreye artık sipariş verildikten 5 dakika sonra faturalanıyormuş otomatik olarak sistem faturalıomş manuel olmayacakmş artık hani yoğunluk oluyordu ya çalışanlar yetşemiodu faturalamaya bu süper olmuş sistem kendi hemen faturalayacak :D:D aslında benm içn şu an kötü oldu 15 dakika önce sipariş girmiştm yanlış bir ürün girmişm iptal etmek içn aradm faturalanmıştı neyse napalım iade ederm bende :52:

cnm daha güzel oldu bence.

arkadaşlar fırsat köşesindeki Scalloped Takı Seti varya onu aldım ama resimde kolye küpe bileklik gösteriyor bana sadece küpe ve kolye geldi acaba normali bumu hiç alan varmı aranızda içinden almışlarmı yoksa bilekligi resimde var çünkü :44:

arkadaşlar fırsat köşesindeki Scalloped Takı Seti varya onu aldım ama resimde kolye küpe bileklik gösteriyor bana sadece küpe ve kolye geldi acaba normali bumu hiç alan varmı aranızda içinden almışlarmı yoksa bilekligi resimde var çünkü :44:

ebrucum fırsat köşesinden alışveriş yaparken dikkat et resimdeki ürünle yazan ürün aynı olmayabiliyor orada far resmi var rujdan bahsediyor yada farınrengi resimde farklı yazan yerde farklı bir bak istersen ben böyle çok görüyorum acele sipariş verenler dikkatli olması lazım

bu avonun gerizekalılıklarından bıktım usandım. dün bir sipariş girmiştim yanlışlıkla kayıtlı olan babamın iş yeri adresini tıkladım. hemen dakikası bile olmadan aradım onu iptal etmek istiyorum böle böle dedim. kadın dedi ki ben şimdi bunu iptal ediyorum siz tekrar girin siparişinizi telefonu kapattıktan sonra dedi bende girdim telefonu kapatınca. bugün kargo takibine bi baktım kargom ostimde. aradım yurtiçini hayır yanlışlık yok ostime faturalanmış dediler yarın sabah arıcam eryamana yönlendiricem..... pofff... sonra da avonu aradım, "evet eryaman a gidecek olan kargo iptal edilmiş, eğer siz sipariş numaranızı verseydiniz böyle olmazdı" falan dedi bende kızdım. ben ne biliyim siz istemediniz ki benden böyle bir bilgi yalnızca tamam biz iptal ediyoruz siz yenisini girin dediniz dedim sinir oldum yaa siniiiiiiiiiir....

ebrucum fırsat köşesinden alışveriş yaparken dikkat et resimdeki ürünle yazan ürün aynı olmayabiliyor orada far resmi var rujdan bahsediyor yada farınrengi resimde farklı yazan yerde farklı bir bak istersen ben böyle çok görüyorum acele sipariş verenler dikkatli olması lazım

hadi ya canımm evetbende bir keresinde hijyenik temizleyici almıstım popalı resim vardı ama dökmeli göndermisler iade ettim bende far falan aldım renkleri farklı mı cıkarki ama takip etmk lazım yaa orda güzel indirimler oluyor ben bir keresinde 14 tllk farı 6tlye almıstım true color 4lü olanlardan :D:52:

merhaba kızlar uzun zamandır bu foruma girip yazdıklarınızı okuyorum. inanın yazmadan bu zamana kadar dayandım bende avon temsilcisiyim birde bu kızlar çok genç boşver üye olmayayım dedim fakat kendime engel olamadım çok samimisiniz sizlerin yazdıklarını okurken sizleri çok sevdim işte sonunda bende sizlerleyim hepinize merhaba:3:
hoşgeldin cnm aramıza... biz farklı yaş gruplarındanız benim yaşım 32 mesela. pek genç kız gibi hissedemiyorum:)))))
arkadaşlar k14 de 80.deki isobel yüzük nasıl duruyor?alan yada gören varsa bilgilendirebilirmi? dkatalogda güzel duruyor ama değilse bir yüzük için iadeyle uğraşmıyım.cevaplarınız beni mutlu edecek canlar:)
ay ben de göz koydum o yüzüğe:))) çok şeker duruyo yahu!
canım ben kullanıyorum isobel yüzüğü çok tatlı duruyo çok seviyorum çokta şıkkk:76: hele bide benim gibi lahana parmakların varsaa süperr :1::1:
benim parmaklar normal boyutta. heralde yakışırn yakışmazsa da birine hediye eder,m napim?
o sanırım pek uymaz şimdi tekrar baktımda biraz fantazi duruyor.üstleri taşlı dimi?ama şıkmış gerçekten.belki kenya yüzük daha spor olabilir ama oda pahalıymış biraz
cnm ben kenyayı da gördüm neena yı da bence neena daha spor bi yüzük ben beğendim şahsen kocaman bi taşı var baş parmağa takılabilir. yani ben takarım mesela gerçi bu yüzük konusu da şaibeli bi konu herkesin zevki farklı ya neyse
hani jeanlerle falan işaret parmağına takılan büyük yüzükler oluyor ya onları seviyorum işte:61:mesela dar bir kot üstüne açık renk şık bir tunik birde bu yüzüğü işaret parmağıma taksam nasıl olur sence?yoksa daha düz modellermi düşünmeli:44:
bence olur şekerim ama neena yı da düşün derim ben. yalnız kenya çok şık duruyo ben yakından gördüm:)
kızlar avon yeni bir sistem sokmuş devreye artık sipariş verildikten 5 dakika sonra faturalanıyormuş otomatik olarak sistem faturalıomş manuel olmayacakmş artık hani yoğunluk oluyordu ya çalışanlar yetşemiodu faturalamaya bu süper olmuş sistem kendi hemen faturalayacak :D:D aslında benm içn şu an kötü oldu 15 dakika önce sipariş girmiştm yanlış bir ürün girmişm iptal etmek içn aradm faturalanmıştı neyse napalım iade ederm bende :52:
süper oldu artık avonda böyle yeniliklerin zamanı gelmişti. inş kargo konusunda da yenilikler yaparlar da kargolarımız sorunsuz ve çok hızlı bi şekilde elimize ulaşır
bu avonun gerizekalılıklarından bıktım usandım. dün bir sipariş girmiştim yanlışlıkla kayıtlı olan babamın iş yeri adresini tıkladım. hemen dakikası bile olmadan aradım onu iptal etmek istiyorum böle böle dedim. kadın dedi ki ben şimdi bunu iptal ediyorum siz tekrar girin siparişinizi telefonu kapattıktan sonra dedi bende girdim telefonu kapatınca. bugün kargo takibine bi baktım kargom ostimde. aradım yurtiçini hayır yanlışlık yok ostime faturalanmış dediler yarın sabah arıcam eryamana yönlendiricem..... pofff... sonra da avonu aradım, "evet eryaman a gidecek olan kargo iptal edilmiş, eğer siz sipariş numaranızı verseydiniz böyle olmazdı" falan dedi bende kızdım. ben ne biliyim siz istemediniz ki benden böyle bir bilgi yalnızca tamam biz iptal ediyoruz siz yenisini girin dediniz dedim sinir oldum yaa siniiiiiiiiiir....
ayy cnm sakin ol yaaa.. soru n o kadında bence. ne dediğini bilmiyo ne biçim iş bu yahu!

hadi ya canımm evetbende bir keresinde hijyenik temizleyici almıstım popalı resim vardı ama dökmeli göndermisler iade ettim bende far falan aldım renkleri farklı mı cıkarki ama takip etmk lazım yaa orda güzel indirimler oluyor ben bir keresinde 14 tllk farı 6tlye almıstım true color 4lü olanlardan :D:52:

evet cnm resime bakmayın yazan doğru birde buradaki ürünler uzun süre beklemiş ellerinde kalan ürünler ama beğendiğim ürün olursa bende alıyorum

kızlar bişe sormak ıstıyorum.fondoten olarak avon magic kaşmir dokusunda olan mı iyidir,yoksa cilt tonuyla uyumlu likit fondoten mi. ablam almak istiyor da ona önereceğim ben kullanmadım ıkısını de.kullananlar yorumlayabılır mı lutfen

arkadaslarr kullanan yok mu bu fondotenlerden bırını aranızdaa....

arkadaslarr kullanan yok mu bu fondotenlerden bırını aranızdaa....

ikiside birbirinden çok farklı ürünler ışıltılı olan ince fazla kapatıcılığı olmayan birazda yağlı krem
kaşmir olanda onun tam tersi ama bu kaşmir olanını pek beğenmemişler yorumları okuduğum kadarıyla bende almadım o yüzden ama memnun olanda var cnm

2010 Dore Aralk Katalou. Dore Online Katalog 2010-10 kızlar dorenin temsilciliğini yapan varmı bu gün hastaneye gittim oradaki memur bayan temsilciymiş arkadaşlarını gösteriyordu kataloğu fakat aralık kataloğuydu heralde bu kasım ayının
canım ben yapıyordum bir zamanlar sonra avon gibi basit ve temsilcisini düşünen bir şirket olmadığı için bıraktım ben hiç girme

10 gün ödemesi süresi kargo 3 günde getirio 7 gün kalıo ödeme günü geldiğinde ödedin ödedin ödemezsen unutrsan ertesini bir bakıosn faturan %5 artmış

avonda 60 gün boyunca faturamı ödemediğimi hatrlıorum paraları toplayamamıştm 5 tl faiz koydu

ürün kırık eksik vs geldi ya da müştern beğenmedi memnun kalmadı iade etmek istersen kargo ücretini sen ödüosn

avonda ki gibi 75e tamamlamak içn bir kaç fazladan ürün girip sonra kargo geldiği gibi kutu içinde çıkarıp geri gönderemiosn malesef

ve kozmetk hariç diğer ürünlerinin birebir aynı ve aynı markaları pazarda 2 tl iken dorede 8-9 tl

kozmetk ürünleri çok güzel lafım yok ama stok sorunu avondan daha berbat sürekli stok sorunu çıkıo
bu kısacası dı canım bunaltmıştı beni bıraktm

Son düzenleme:
Back