• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlarrrr bi bakınn.DİNAH çanta varya geçen panaromada 20.90 dı ama bu ay katalogun bize gelişi 23 küsür neden ya panaromada dahamı ucuz oluyo

evet ona bende dikkat ettim bazen 50 kuruşta olsa ucuz oluyor bazende aynı fiyat önce böyle olmazdı hiç anlamış deyilim !

arada 2buçuk 3 tl oynamış nerdeyse panaromada daha ucuz:50:

bende eternal magic parfümü almadığıma pişman oldum oda 25 ten 30 a çıkmış neyseki yanında bileklik veriyor teselli için :) işte böyle panoramadaki ürünler nasılsa önümüzdeki katologta çıkacak diye almıyoruz sonrada böyle biraz fiyat farkı oluyor

goldenlaydy cim true force yi sormuşsun ben ilk çıktığı ay almıştım eşime çok beğendik ikimizde:66: o aydan beri de indirime girmesini bekliyorum iki tane alcamm:52:

goldenlaydy cim true force yi sormuşsun ben ilk çıktığı ay almıştım eşime çok beğendik ikimizde:66: o aydan beri de indirime girmesini bekliyorum iki tane alcamm:52:

öylemi cnm sağol ozaman evet katolgtaki sayfada çok hoş kokuyor eşimde beğendi ben daha önce almadığım için sizlere danışmak istedim tamam alayım bende :34:

kızlar hani şu kırık saç onarıcı serum varya yeşil olan bu ay indirim broşurundaydı onla tüm saç tipleri için pürüzsüzleştirici serumun ne farkı var acaba ikiside aynı işimi görüyor?

onu sıkdıkça eşime bi daha aşık oluyorum valla çok etkileyici:16::16: eşimin teninede uydu kalıcı oldu baya inş senin eşinde memnun kalır canım:81:

kızlar hani şu kırık saç onarıcı serum varya yeşil olan bu ay indirim broşurundaydı onla tüm saç tipleri için pürüzsüzleştirici serumun ne farkı var acaba ikiside aynı işimi görüyor?

birinde saç dipleri için diyo canım bence onun etkisi saç tipleri pütürlü olan oluyo hani kabuk kabuk gibi bence o onun için...

diğeri kuru ve kırık saç uçları için oçok güzel kardeşimde kullanıyo..ben indirim broşüründn aldım ucuza geldi...ama kızlar indirim broşüründe kalmadı diyordu

ilkşah o çanta cidden çok güzelmiş kullanışlıya da benziyor ama bana göre değil boyutuna göre ancak alırsam anneme alırım :)

Son düzenleme:
birinde saç dipleri için diyo canım bence onun etkisi saç tipleri pütürlü olan oluyo hani kabuk kabuk gibi bence o onun için...

diğeri kuru ve kırık saç uçları için oçok güzel kardeşimde kullanıyo..ben indirim broşüründn aldım ucuza geldi...ama kızlar indirim broşüründe kalmadı diyordu

hmm sağol cnm ben indirim broşurundan aldım daha önce kullandım memnun kalmıştım birde saç spreyi aldım aman allahım o nasıl tutuş resmen kemik gibi yapıyor 7 adet almıştım şimdiki aklım olsa daha çok alırdım benim saçlar düz olduğu için kahküllerim hep önüme geliyor acaba yeni seriside böylemidirki pompalı şişe yapmışlar eskisi daha iyi bence

hmm sağol cnm ben indirim broşurundan aldım daha önce kullandım memnun kalmıştım birde saç spreyi aldım aman allahım o nasıl tutuş resmen kemik gibi yapıyor 7 adet almıştım şimdiki aklım olsa daha çok alırdım benim saçlar düz olduğu için kahküllerim hep önüme geliyor acaba yeni seriside böylemidirki pompalı şişe yapmışlar eskisi daha iyi bence

onları hiç bilmiyorum cnm almadım

kız dur hepsini bitirme :52: cnm hani şu bronz dediğin kalem kaş kalemi olarak kullanılırmı yani rengi nasıl yoğunluğu nasıl çünkü kaş kalemleri genelde hafif renk verirde?

bittimi acep:61:yok cnm kaşa kullanılmaz açık kalır açık kahve ama fırsatlarda kaş jeli vardı balpetegi çok güzel oldugunu söylemişti

Son düzenleme:
goldenladym senş bir topikte gördüm kız sen ne güzel bir bayanmıssın öle.. modellik falan yapıyormusun ?? burası ajans gibi masallah bütün güzeller burda =)

golden lady cim bende merak ettim seni şimdi. herkes güzelliğinden bahsediyo ben nasıl görebilirim resimlerini :84:

anladım ebruşum:38:canım ben avonun sitesine pek girmediğim için bilmiyorumda.şimdi girsem görebilirmiyim yoksa sadece sipariş girerkenmi görünüyor?birde k14 tede aynı fırsatlar oluyormu?

kızlar avon yeni bir sistem sokmuş devreye artık sipariş verildikten 5 dakika sonra faturalanıyormuş otomatik olarak sistem faturalıomş manuel olmayacakmş artık hani yoğunluk oluyordu ya çalışanlar yetşemiodu faturalamaya bu süper olmuş sistem kendi hemen faturalayacak :D:D aslında benm içn şu an kötü oldu 15 dakika önce sipariş girmiştm yanlış bir ürün girmişm iptal etmek içn aradm faturalanmıştı neyse napalım iade ederm bende :52:

Back