- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.901
kızlar şu color trend serisinin kajalstick kalemlerinden silver gri olanın rengi matmı acaba yoksa gümüşmü müşterim soruyor birde tek olanla çift taraflı kalemler arasında renk farkı varmı?
mat değil gümüş tatlım .. ben çift uçlular nasıldır bilmiyorum ama tek uçlular gayet güzel..
dersenaaa nasısın datluummmmm , oyy bi öslemişim
goldenladycimmm çok saol! evet bende zorlandım biraz karışık gibi geldi,eskisi daha güzeldi sanki, yada ne bilim alıştıgımdan belkide,ama sevmedim( canım o kalemleri sürünce gözüm çok yanıyo benim,burda bikaç arkadaşta da duymuıştum kajalstickler pek iyi olmuyo ben tavsiye etmiyorum. gri renkli bildigim kadarıyla.gümüş değil sanırım yakından görmedim ama.... yeni cıkan süpershock eyeliner kalmeler varya onlar süper blogta da ilk kez ben söylemiştim... hem grisi gümüş gri... siyahı da simsiyah....akmıyo dağılmıyo cidden harika...onları öneriyorum canım.
teşekkürler cnm cevabın için
selam tatlişkolarım nasılsınız?far ihtiyacım var kızlar.birde sizin tavsiyelerinizi duymak istiyorum.%40 indirimli 4lü fardan kullanan yada satmış olan arkadaşlar varmı aranızda?birde katalogta renkler pek çıkmamış sanırım.smokey eye pembe tabanlı sanmıştım dersane sağolsun o mor dedi .yoksa yine isteyip geri yollucaktımsizce en güzel hangi rengi kızlar?bana hangisi daha çok gider yani.ilk sıradaki o pembe kumlar güzelmi şöyle doğal duran güzel birşey istiyorumda
KIZLARRR LÜTFEN Bİ EL ATIN ....HEPİNİZİN BAKMASINI İSTİYORUMM LÜTFENNNN
kaşmir dokusunda fondoten nasıl???kullanan varmı?
sayfa 90 daki PATA KREM fondoten nasıl sizce?
birde anewin sıvı fondoteni nasıl ??
sayfa 70 de clearskın serisinde akneye meyilli ciltler içinderinlemesine temizleyen maskemi?yoksa clearskın PROFESSIONAL serisinden gözenekleri derinlemesine temizleyen peelingmi sizce???
sayfa 79 daki PHOEBE takı setini gören oldumu basit duruyomu?*
sayfa 108deki planet spa serisinden pürüzsüzleştirici soyulan yüz maskesi nasıl???
Canlarım fikirleriniz benim için çok önemli bu ürünleri kullananlar bişeyler yazın kızlar bekliyorumm
KIZLARRR LÜTFEN Bİ EL ATIN ....HEPİNİZİN BAKMASINI İSTİYORUMM LÜTFENNNN
kaşmir dokusunda fondoten nasıl???kullanan varmı?
sayfa 90 daki PATA KREM fondoten nasıl sizce?
birde anewin sıvı fondoteni nasıl ??
sayfa 70 de clearskın serisinde akneye meyilli ciltler içinderinlemesine temizleyen maskemi?yoksa clearskın PROFESSIONAL serisinden gözenekleri derinlemesine temizleyen peelingmi sizce???
sayfa 79 daki PHOEBE takı setini gören oldumu basit duruyomu?*
sayfa 108deki planet spa serisinden pürüzsüzleştirici soyulan yüz maskesi nasıl???
Canlarım fikirleriniz benim için çok önemli bu ürünleri kullananlar bişeyler yazın kızlar bekliyorumm
burdan renk önerisinde bulunmak yanlış olur cnm bence hepside güzel önemli olan sana hangisi daha iyi yakışır yada hangi tonları kullanıyorsun ona göre kendin karar ver bence ama çok acil ihtiyacın yoksa sonrada alabilirsin cnm çünkü yüzde 40 indirimli yarı fiyatına düşüncede alabilirsin..
canım 40la 50 arasında çok az oynuyor hele bana gelişini düşününce dahada az fark ediyor.onun için pek bişey değişmiyor.bu ay alışverişi birazda mecburiyetten yapacam.çünkü neredeyse 75 tllik iadem olacak.yerine birşeyler almam gerekli.eşime trueforce parfüm almıcak olsaydım diğer kataloğu beklicektim ama bundan almak zorunda kalıcam şimdi.renk olmasada kalıcılığı konusunda yada parlakmı matmı konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.
kızlar kampanya 14 katoloğunda erkek parfümü alana saç jölesi 2 tl yazıyor peki jöleyide işaretliycekmiyiz işaretlemek gerekiyor galiba çelişkide kaldım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?