• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet canım bakiye yazan yer kalan borcun..hesap derken hangi hesap canım banka hesabın ise göremiyosun bildiğim kadarıylaa

tamam saol canım...
ben kazandığımütün paraları bankaya hesaplamadan yatırıyodum şimdiye kadar
biriksin diye
ama artık öle yapmıcam ne kadar qerekiosa o kadar yatırcam onun için sordum
saol :70:

niye ama: yaaa
:79:

Selam arkadasım
o saatın benzerını kullndım ıkı sene önce anneler gununde kampanya yapıp sunmuslardı almıstım hıc karamadı cok guzeldı ben bunuda almayı düşünüyorum ayın 3 gecsın hemen sıparıs gırecegım ozaman gelınce sızı bılgılendırırım..ben avonun saatlerınden memnunun hemen hepsını aldım dıyebılırım

arkadaslar bu solutions serısınden kullananınız varmı benım hıc musterı grubundanda alan olmadı bnde kullanmadım yasım 40 bu yas grubunda kullanan memnun kalan varmı.?

hngısını kullandınız bana bılgı verırmısınz?

arkadaslar bu solutions serısınden kullananınız varmı benım hıc musterı grubundanda alan olmadı bnde kullanmadım yasım 40 bu yas grubunda kullanan memnun kalan varmı.?

hngısını kullandınız bana bılgı verırmısınz?

sana en uygunu olgun ciltler için ageless acolade ayrıca bu krem çok güzel :34:

Son düzenleme:
kızlarr selammm , nasısınızz bayramdan beridir pek giremedim burayı da hiç okuyamadımm.kadınlar kulübünün çehresi mi değişmiş bana mı öyle geldi....msj yazarken falan sanki daha zor yazılıyo......

kızlarr selammm , nasısınızz bayramdan beridir pek giremedim burayı da hiç okuyamadımm.kadınlar kulübünün çehresi mi değişmiş bana mı öyle geldi....msj yazarken falan sanki daha zor yazılıyo......

hemde ne deyişme :1: kaç kez deyişti bu en son hali evet sayfa kasıyor bende zorlanıyorum msj yazarken artık sayfalar eskisi kadar seri açılmıyor ..

kızlar şu color trend serisinin kajalstick kalemlerinden silver gri olanın rengi matmı acaba yoksa gümüşmü müşterim soruyor birde tek olanla çift taraflı kalemler arasında renk farkı varmı?

Back