• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kendime 30 liralık alışverişe 29a gelen saat ve isobel yüzügü almayı düşünüyorum ...evett caım istediğimiz kadar her 7.5 liralık alışveriş ile dior ..ama paronamadaki avon care ürünlerinden satmak mecburi..
kuzum sen hangi ssati diyon? ben k 14 teki panoramadaki kiera sati cok begendim siyah kayışlı olan ...gercekte de o kadar güzelmiki

Son düzenleme:
kuzum fiyat hesaplamak tamam da fiyat listesi yokken kodları nasıl yazacaz,ama belki avonun sitesinde olur kodlar....sen hangi saati diyon ben bilemedim?ben k 14 teki kiera ssati çok begendimmm....gercekte de o kadar güzelmi acaba

:) kuzum katalog yok mu elinde katalogdan yazarsın :)??K14 deki ilk sayfadaki saat canım.öncüme sordumda çok güzel alacaksan çok şık dedi ..ilkşahta görmüş oda çok güzel dedi ..

arkadaşlar ben avonun avon solutions perfect tone kremini çok begendim gerçekten sabah gece sürüp sabah uyanınca berrak bir görünüm verdi cilt tonunu dengeliyor falan hoşuma gitti yani birde su fırsatlardaki kajal göz kalemleri benim gözümün içine sürünce bulanıklık yapıyor sizede oluyormu o yüzden sadece satmak için alıyorum tonları güzel oldugu için kendime bronz ve silver rengini sipariş verdim dışa sürmek için inş.o fırsatlardaki rujların tonları güzeldir kullanan varmı aranızda canlarım sipariş olmadıgı halde satmak için 12 adet sipariş verdim inş satarım :)

bu arada ben bu yeni çıkan eternal magici begenmedim . diamond var yeni çıkan o bence bin kat daha güzel...tabii zevkler farklıdır.... ben daha çok çiçek kokularından hoşlanırım sanırım bu yüzden.....eternal dada çiçek notaları var ama vanilya ve odunsu notalar da varmış tenime iç gitmedi, agır buldum ben ya....bileğimi yıkamaktan bi hal oldum....oysa nası da merak etmiştim.

arkadaşlar ben avonun avon solutions perfect tone kremini çok begendim gerçekten sabah gece sürüp sabah uyanınca berrak bir görünüm verdi cilt tonunu dengeliyor falan hoşuma gitti yani birde su fırsatlardaki kajal göz kalemleri benim gözümün içine sürünce bulanıklık yapıyor sizede oluyormu o yüzden sadece satmak için alıyorum tonları güzel oldugu için kendime bronz ve silver rengini sipariş verdim dışa sürmek için inş.o fırsatlardaki rujların tonları güzeldir kullanan varmı aranızda canlarım sipariş olmadıgı halde satmak için 12 adet sipariş verdim inş satarım :)
ebru evet bi arka sayfada mı ne ben de yazmıştım goldenladyme...o kajalstickler bende de bulanıklık ve yanma yaptı...hiç memnun kalmadım....yeni çıkan eyeliner kalemlerden al,dışında dantel olan varya supershockun...o seri işte....cok güzel kalemleri....pişman olmıcaksın.

aynen aynen o berrak görünüm veren çok hoş gecesini kullaıyorum gündüzünü bu ay sipariş verecegim .. ben kalem bi kaç kez sürdüm ama öyle bi etki yapmadı gözlerin hassas olabilir tatlım dikkatli ol kullanırken .. rujlar hakkında bilgim yok ama pembesi çok hoş duruyordu geçen kampanyalarda paronama dergisinde kahve tonlarından almıştık çok begenmişti müşteriler birsürü sipariş aldım sonradan ama stokta kalmamıştı ..bende 20 ye yakın kalem sipariş verdim satmak için ..

bu arada ben bu yeni çıkan eternal magici begenmedim . diamond var yeni çıkan o bence bin kat daha güzel...tabii zevkler farklıdır.... ben daha çok çiçek kokularından hoşlanırım sanırım bu yüzden.....eternal dada çiçek notaları var ama vanilya ve odunsu notalar da varmış tenime iç gitmedi, agır buldum ben ya....bileğimi yıkamaktan bi hal oldum....oysa nası da merak etmiştim.

kuncuk yanlış anlama beni olurmu fikrimi söylemek istiyorum.gerçekten zevler değişiyor demekki cnm çünkü ben etermagic e hasta oldum diamond tam bir vasat benim için. eternal magic i bilegine sürünce yıka yıka çıkmadı mı tatlım onu mu dedin anlamadım pek oysaki ben denedim hemen uçup gidiyor kalıcı olsaydı bayagı sipariş alacaktım ondan

kuncukk ömrümü yedin:60::60::60: hasta olan benmiim senmisin kız:37: zaten sunuzutum azdı yine kış gelmeden yatak döşek olacagım yine:18:

iç bunu da kendine gel kuzum,sıcak sıcak :7: aman hasta olma, sen bize lazımsın...seviyos seni bis :4:
çorummelek ; canım sana da ALLAHTAN büyük şifa diliyorum...RABBİM yardımcın olsun senin inşallah.

ebru evet bi arka sayfada mı ne ben de yazmıştım goldenladyme...o kajalstickler bende de bulanıklık ve yanma yaptı...hiç memnun kalmadım....yeni çıkan eyeliner kalemlerden al,dışında dantel olan varya supershockun...o seri işte....cok güzel kalemleri....pişman olmıcaksın.
cnm ben dışa kullanıyorum siyah alsam akma yapmaz değilmi asansörlü kalem bana 1 ay dayanıyor ancak bu daha çok yeter herhelde.

topikteki bi çok kişi begendi ama bende begenmedim eternali ..testerleri geldi hiç hoşuma gitmedi benim kokum wildscape ve celebre ..

aynen aynen o berrak görünüm veren çok hoş gecesini kullaıyorum gündüzünü bu ay sipariş verecegim .. ben kalem bi kaç kez sürdüm ama öyle bi etki yapmadı gözlerin hassas olabilir tatlım dikkatli ol kullanırken .. rujlar hakkında bilgim yok ama pembesi çok hoş duruyordu geçen kampanyalarda paronama dergisinde kahve tonlarından almıştık çok begenmişti müşteriler birsürü sipariş aldım sonradan ama stokta kalmamıştı ..bende 20 ye yakın kalem sipariş verdim satmak için ..

bende istedim kalemlerden yarın gelir artık inş. satarız allah utandırmasın cnm.bende alıcam gündüz olanından.

iç bunu da kendine gel kuzum,sıcak sıcak :7: aman hasta olma, sen bize lazımsın...seviyos seni bis :4:
çorummelek ; canım sana da ALLAHTAN büyük şifa diliyorum...RABBİM yardımcın olsun senin inşallah.

dünden beri meyva yiyorum sürekli sıcak şeyler içiyorum nanelimon falan umarım böyle atlatırım ben bi yakalandım mı on gün yatarım ayaga bile kalkamam üstelim sınavlarım var iki haftam kaldı :( inşaALLAh ayakta atlatırım kuzum teşekkür ederimmm bende siizii seviorummmm:34::34::34:

Back