• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bi sorum olucak ben avon temsilcisiyim 37 tl'LIk 4 gün gecıkmeli borcum var bugun sipariş girdim ..siparişim gelirmi? acil cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

ne zamandr avon temsilcisisin 50 tl altı gecikmiş borçlarda cari hesabını ödemelerini falan inceleyip gönderebiliolar bence gelir bi sorun olmaz

avon satan biri rimel ve göz temizleme 12 liradan veriyor acaba önceden mi kaldı neden öyle diye merak ettim...yeni çıkan rimeli güzel mi

rakadaşlar ben sadece kendime almak için üye olmak istiyorum şartları ne sipariş limiti ne bana yardımcı olur musunuz:16:

rakadaşlar ben sadece kendime almak için üye olmak istiyorum şartları ne sipariş limiti ne bana yardımcı olur musunuz:16:

canım üyelik ücreti bir defaya mahsus 7.50 tl,
75 tl ve üzeri alışverişlerde kargo bedeli yok.
75 tl altı alışverşte 7.50 kargo ücreti ödüyosun.
üyelik ücreti ilk siparişindeki faturaya yansıtılıyo öyle ödüyorsun.

avon satan biri rimel ve göz temizleme 12 liradan veriyor acaba önceden mi kaldı neden öyle diye merak ettim...yeni çıkan rimeli güzel mi

o rimel hacim falan vermiyor sadece kirpikleri yapıştırmıyor orası düzel hiç dolgunluk falan yapmıyor yani göz makyaj temizleme losyonu güzel ama.

rımel ve temizleme kremi geçen katda k12 idi sanırım fiyatı 12 di bi sorun yok yani hiç kaçırma arkadaşmm ayrı ayrı satıp kar da edeblrdi

kızlar bu 80. sayfadaki isobel yüzük nsl güzelmi acaba almak istiyorum bileniniz vardır inşallah daha öncelerdenyoksa teneke gibimi duruyoki

güleser çok saol verdiğin bilgiler için...ebru sende çok saol annem aldı ama ben almadım onunkini bi deneyim dedim ama tahmin ettim fırçasın da tel yok kii :61:

ya kızlar bu avonun sitesnde
bakiye yazıo ya ordaki fiyat kalan borcumuzu mu qösterio?
bid hesabımda ne kadar kaldığını siteden öğrenebiliomuyum?

O saatin bize qelişi 22.50 tl cnm yazıo fiyatların bulunduğu listede

Son düzenleme:
Back