Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

mavişcim çok ayrıntılı bi cvp yazmıştım ama uçtu maalesef.. evt doğal ve temel basic bi far takımı arıyosan en doğru seçim pink sands.. açık tenliysen yakışır.. ben kullanıyorum memnunum.. kalıcı ve örtücü.. mat değil hafif ışıltılı ve hafif metalik.. kombinasyon çok güzel.. hem tek başına hem birlikte kullanabileceğin renkler var.. fiyatı da çok makul..

Son düzenleme:

CNM İADE yapınca bişeyler almak zorunda değilsin...eskiden iade yapınca faturadan düşmüyodu bidahaki faturadan düşüyodun mecbur bişeler alıyoduk ama şimdi değişti aiden gider gitmez ordaki borçtan düşüyo

renkler: çok hafif pembemsi krem, gülkurusu-uçuk pembe arası hafif bi pembe tonu, hafif ve sıcak bi kahve tonu ve yeşile kayan bi koyu gri(yeşil falan değil koyu gri ama içinde yeşil tonu var)

olala canım çok sağolaçıkçası rekleri tam belli olmadığından tedirgin oluyordum onu alayım o zaman canım.o tonların bana yakışacağını sanıyorum.birde en alttaki maviler nasıl fikrin varmı 2 tane alsammı diyorum.kot giydiğimde falan kullanabilirmiyim o renkleri diye düşünüyorum

evet harika cidden.... tam yılbaşına yakışır cinsten ışıl ışıl ben de siyah süremiyom içine,dışına sürmek için aldım siyahını...gümüşü hem içine hem de dışına sürüyorum çok güzel oluyo ,iyiki aldık

k 14 ten neler alcaksınız arkadaşlar? birde panoramanın en arkasındaki set sizce uygunmu ürünler güzelmi hiç kullanmadım,bi arkadaşım soruyo? birde 0 75 tl ye krem varya,onu 1 tane almıyoruz değilmi istediğimiz kadar alabiliyoruz her 7,5 tl lik alışverişe?

hangi kremden bahsediyorsun cnm?

kendime 30 liralık alışverişe 29a gelen saat ve isobel yüzügü almayı düşünüyorum ...evett caım istediğimiz kadar her 7.5 liralık alışveriş ile dior ..ama paronamadaki avon care ürünlerinden satmak mecburi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…