- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.921
selam tatlişkolarım nasılsınız?far ihtiyacım var kızlar.birde sizin tavsiyelerinizi duymak istiyorum.%40 indirimli 4lü fardan kullanan yada satmış olan arkadaşlar varmı aranızda?birde katalogta renkler pek çıkmamış sanırım.smokey eye pembe tabanlı sanmıştım dersane sağolsun o mor dedi .yoksa yine isteyip geri yollucaktımsizce en güzel hangi rengi kızlar?bana hangisi daha çok gider yani.ilk sıradaki o pembe kumlar güzelmi şöyle doğal duran güzel birşey istiyorumda
canım 40la 50 arasında çok az oynuyor hele bana gelişini düşününce dahada az fark ediyor.onun için pek bişey değişmiyor.bu ay alışverişi birazda mecburiyetten yapacam.çünkü neredeyse 75 tllik iadem olacak.yerine birşeyler almam gerekli.eşime trueforce parfüm almıcak olsaydım diğer kataloğu beklicektim ama bundan almak zorunda kalıcam şimdi.renk olmasada kalıcılığı konusunda yada parlakmı matmı konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.
canım 40la 50 arasında çok az oynuyor hele bana gelişini düşününce dahada az fark ediyor.onun için pek bişey değişmiyor.bu ay alışverişi birazda mecburiyetten yapacam.çünkü neredeyse 75 tllik iadem olacak.yerine birşeyler almam gerekli.eşime trueforce parfüm almıcak olsaydım diğer kataloğu beklicektim ama bundan almak zorunda kalıcam şimdi.renk olmasada kalıcılığı konusunda yada parlakmı matmı konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.
iyiyim bende kuzum, bayram iyiydi çok şükür ALLAH nice bayramlara hepimizi saglıgımızla sıhhatimizle cıkartsın....burası ne değişik olmuş bööle ,hiç alışamadım yeni halineeLhamdülillah kuzucuummm sen nasılsınn epeydir yoktun kız nerelerdeydin bayram nasıl geçti?
evet harika cidden.... tam yılbaşına yakışır cinsten ışıl ışılkuncukum sağol cevabın için ama müşteri çift taraflı olduğu için alıyor yani siyahı için alan öğrenci genç kız ona olur sanırım o süper shock kalemden ben aldım grisini o çok güzel evet tam metalik kolay uygulanıyor bu kalemle kıyaslıyamassın bile göz içine sürüyorum ben güzel oluyor benim göz içine siyah kalem gitmiyor nedense
Bu ay fiyat listesi gelmedi bana ne kadar satış yaptığımı nasıl hesaplıcam
k 14 ten neler alcaksınız arkadaşlar? birde panoramanın en arkasındaki set sizce uygunmu ürünler güzelmi hiç kullanmadım,bi arkadaşım soruyo? birde 0 75 tl ye krem varya,onu 1 tane almıyoruz değilmi istediğimiz kadar alabiliyoruz her 7,5 tl lik alışverişe?
k 14 ten neler alcaksınız arkadaşlar? birde panoramanın en arkasındaki set sizce uygunmu ürünler güzelmi hiç kullanmadım,bi arkadaşım soruyo? birde 0 75 tl ye krem varya,onu 1 tane almıyoruz değilmi istediğimiz kadar alabiliyoruz her 7,5 tl lik alışverişe?
hani k14 panoramada her 7,5 tl lik alışverişe 0.75 liraya el kremi varya kuzum
ay bu ay bana da gelmedi fiyat listesi :85:
kızlar ben k14 görmedim bile sipariş verdim geldi ama katalog ameliyat oldum inş bu hafta sonu görcem bakalım
hani k14 panoramada her 7,5 tl lik alışverişe 0.75 liraya el kremi varya kuzum
ebruu tşkk ederim canım benim önemseyip cevap yazdıgın için saol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?