- Konu Sahibi berfinbilgen
- #23.921
selam tatlişkolarım nasılsınız?far ihtiyacım var kızlar.birde sizin tavsiyelerinizi duymak istiyorum.%40 indirimli 4lü fardan kullanan yada satmış olan arkadaşlar varmı aranızda?birde katalogta renkler pek çıkmamış sanırım.smokey eye pembe tabanlı sanmıştım dersane sağolsun o mor dedi .yoksa yine isteyip geri yollucaktımsizce en güzel hangi rengi kızlar?bana hangisi daha çok gider yani.ilk sıradaki o pembe kumlar güzelmi şöyle doğal duran güzel birşey istiyorumda
canım 40la 50 arasında çok az oynuyor hele bana gelişini düşününce dahada az fark ediyor.onun için pek bişey değişmiyor.bu ay alışverişi birazda mecburiyetten yapacam.çünkü neredeyse 75 tllik iadem olacak.yerine birşeyler almam gerekli.eşime trueforce parfüm almıcak olsaydım diğer kataloğu beklicektim ama bundan almak zorunda kalıcam şimdi.renk olmasada kalıcılığı konusunda yada parlakmı matmı konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.
mavişcim çok ayrıntılı bi cvp yazmıştım ama uçtu maalesef.. evt doğal ve temel basic bi far takımı arıyosan en doğru seçim pink sands.. açık tenliysen yakışır.. ben kullanıyorum memnunum.. kalıcı ve örtücü.. mat değil hafif ışıltılı ve hafif metalik.. kombinasyon çok güzel.. hem tek başına hem birlikte kullanabileceğin renkler var.. fiyatı da çok makul..
Son düzenleme: