- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.741
ben 5 tane girdm sabah şu an kargodalar
...........................................
valla daha hiç bu fiyata düşmedi perceive cnm ben 5 tane girdm ama şimdi kalmamş stoklarda
bu noktalar ne anlatıyo?
Şimdi Avon'un sitesine baktım perceive fırsat köşesinde halen daha duruyor stokta kalmamışsa kaldırmaları gerekmezmi?
kızlar turkuaz renkli kalem de sipartiş etmiştim katalogta olmayan hani sipariş mgirerken çıkan ürünlerden ama gelmedi neden acaba bi dahaki sipariştemi gelir ki yoksa koymayı mı unuttular bi kez daha sordum bunu cevap veren olmadı
cnm öyle çok büyük değil normal boyutta yani mini de değil.şekercik cnm o siyah beyaz çantanın boyutları nasıl küçük mü ben biraz büyük çanta seviyorum da
Kızlar şu yeni çıkan çikolatalı çilekli tarçınlı falan dudak balmları var ya.aldım onların çileklisini aldım ama hemen bozuldu.çıkardım sürmek için bi daha kapanmadı sinir oldum.Alcak olanlara duyrulur...
cnm ya ben orda amethyst i beğeniyorum.
color trend rujlar üstüne parlatıcı tavsiye ederim kızlar likiit parlatıcı kullanın çok daha hoş oluyo
amethyst pembe ama biraz koyu pembe ama dudakta güzel duruor.günaydın kızlarya kızlar utanarak bişi soracagım yine size k13 de colour trend rujlar var ya 35 inci sayfada onları sormustum size site tüm mesajlarlarıma baktım bulamadım cevaplarınızı sipariş gireceğim ordan amethyst mi güzel demiştiniz :44: rich berry ye çok mor demiştiniz diye.hatırlıyorum.bide pink diamond var?hangisini demiştiniz ya uff unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?