Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu defa unutmayayım bir daha alırsam diye diye tek tek yazdım teşekkürler

ben iyiyim saol cnm...
ßebişimde bu aralar diş çıkartıcak o yüzden huysuz malesef beni çok yoruyo :26:

sen nasılsın?

bende yarın kpss ye gireceğim full stresim onun dışında iyiyim teşekkürler..yesin ablası onun dişlerini..huysuzda olsa pek tatlıdır

bide maşallah maşallah diyeyim nazarım geçmesin

Son düzenleme:
bende yarın kpss ye gireceğim full stresim onun dışında iyiyim teşekkürler..yesin ablası onun dişlerini..huysuzda olsa pek tatlıdır

bide maşallah maşallah diyeyim nazarım geçmesin

Çok saol ablası
Allah sana zihin açıklığı versin

Son düzenleme:
yarın ki kpss sınavına girecek bütün arkadaşlara sınavda başarılar diliyorum.Allah yardımcımız olsun

merhaba ben kmpanya 13te ki erkek saatini sipariş ettimde saat çalışmıyor, değişim isticem saati çalıştıramadm bi türlü.s
acaba nasıl doldurcam bu faturayı

kızlar kpss deyince aklıma geldi 2006 da bende girmiştim bu sınava 91 puan çekmiştimama sonuç 0 elde var 0yani bana biraz para tuzağı gibi geliyor bu iştabi meslek lisesi mezunu olanlar için durum değişiyor 45le 60la falan atananlar vardı ozamanlarama inşallah siz kazanırsınız daha doğrusu atanırsınz çünkü kazanmak değil atanmak önemli burası türkiye :78:

kızlar birşey sormak istiyorum avon hafta sonları çalışıyormu?siparişi verince ortalama kaç günde kargoya veriyorlar.bizim buraya haftanın 1 günü kargo geldiği için hesaplayıp ona göre sipariş giricem.

merhaba ben kmpanya 13te ki erkek saatini sipariş ettimde saat çalışmıyor, değişim isticem saati çalıştıramadm bi türlü.s
acaba nasıl doldurcam bu faturayı

canım faturada değişim ve iade var değişimin oldugu kısıma saatin yanına çarpı koy adedini tutarını yaz.altta sebep kodları var hasarlı akmıs var şu anda bende faatura olmadıgı için kodunu bilemeyeceğim onu yaz ve altına imzanı at bu kadar

mavişimm çok ii bi puan almışşsın aslında nasıl atanamadın canm yaa .doru sölemişssin ama burası türkiye.artık kpss nin bile b... çıkardılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…