- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.761
Günaydın Arkadaşlar..
amethyst pembe ama biraz koyu pembe ama dudakta güzel duruor.
rich beeryy morumsu bi renk bence güzel değil.biraz daha wamp kadın rengi ruju diorum ben ona
pink diamond çok açık bi renk dudakta çok fzla belli olmuyor.
bunlar haricinde,,seguin çok güzel bi renk.ışıltılı bi pembe
rasin wine kiremit rengi hoş duruor.
vino dosco kırmızı-kahve karşık bi renk günlük için biraz iddalı ama tek kat sürdüğnde olabilir
günaydın canım..bebişin nasıl sen nasılsın?
ben iyiyim saol cnm...
ßebişimde bu aralar diş çıkartıcak o yüzden huysuz malesef beni çok yoruyo :26:
sen nasılsın?
canım stokta yoktur daha sonra yollarlar mutlaka..banada öyle olmuştu..
stokta kalmamştr cnm
bende yarın kpss ye gireceğim full stresim onun dışında iyiyim teşekkürler..yesin ablası onun dişlerini..huysuzda olsa pek tatlıdır
bide maşallah maşallah diyeyim nazarım geçmesin
anladım faturaya geçti de stokta olunca yollarlar inş. teşekkürler cevap için
Çok saol ablası
Allah sana zihin açıklığı versin
yarın ki kpss sınavına girecek bütün arkadaşlara sınavda başarılar diliyorum.Allah yardımcımız olsun
merhaba ben kmpanya 13te ki erkek saatini sipariş ettimde saat çalışmıyor, değişim isticem saati çalıştıramadm bi türlü.s
acaba nasıl doldurcam bu faturayı
canım faturada değişim ve iade var değişimin oldugu kısıma saatin yanına çarpı koy adedini tutarını yaz.altta sebep kodları var hasarlı akmıs var şu anda bende faatura olmadıgı için kodunu bilemeyeceğim onu yaz ve altına imzanı at bu kadar
teşekkür ederm:)
kızlar kpss deyince aklıma geldi 2006 da bende girmiştim bu sınava 91 puan çekmiştimama sonuç 0 elde var 0 yani bana biraz para tuzağı gibi geliyor bu iş tabi meslek lisesi mezunu olanlar için durum değişiyor 45le 60la falan atananlar vardı ozamanlar ama inşallah siz kazanırsınız daha doğrusu atanırsınz çünkü kazanmak değil atanmak önemli burası türkiye :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?