- Konu Sahibi berfinbilgen
- #23.721
konular uçmuş gitmiş valla :) zor yetiştim geçmiş olsun arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kIIZZZLAAARR GÜN HEDİYESİ GELMİŞŞŞŞ
ya ilkşah benim gibi saflar için şunları açarmısın gün hediyesi nedir :44:
ya evet değişse ya site gene eski haline dönse ya... böyle sanki ilk kez internet kullamıyomuş gibi oldum ben yahu!aynen canımbende alısamadım sitenin yeni haline o yüzden fazla takılmyorum. bende hepinizi cok seviyorum canım iyiki varsınız
cnm ben o çantayı birinde gördüm çok da hoşuma gitti:)arkadaşlarr merhaba herkese bişey sormak istiyorum panoramadaki siyah beyaz çantayı gören ya da kullanan var mı güzel mi assun payetli çanta almıştım bin pişman oldum yine öyle olsun istemiyorum bir de panorama bir üründen sadece bir sipariş mi verilebiliyor:26:
Hallettik sorunu kızlar editliyorum mesajları
dedim ama editleyemiyormuşum kapatalım muahabbeti kapandı o konu şu an itibari ile
kuşum neden öyle diosn yaa gün hediyesi bugün 4 ten itibaren her 135 tllik siparişe bir hediye oluo
ya evet değişse ya site gene eski haline dönse ya... böyle sanki ilk kez internet kullamıyomuş gibi oldum ben yahu!
cnm iyi ki sen de varsın valla en çok takıldığım topik oldu burası ilk başta öylesine bi girmiştim avonda beğenilen ürünler nedir die merak etmiştim ama şimdi cidden arkadaşlarım oldunuz
cnm ben o çantayı birinde gördüm çok da hoşuma gitti:)
diğer sorunu bilmiyorum ama sanırım bi adet girilebiliyo çünkü parfüm için panoramada istediğiniz kadar sipariş verebiliyosnuz yazıyodu bu durumda diğerlerinden bi tane istenebiliyo die düşündüm ben
cnm çok gemiş olsun ben sanal ortamdan yapılan satışa pek güvenemiyorum ay ne olursa olsun önce para sonra mal olmalı bence.
Hayy ben bu Avon'un sitesine ne diyim tam siparişi gönderiyordum ki site gitti.
Gün hediyesi iyi hoş ammaa benim sipariş 89 gaymelik bi kerede şu hediyeleri denk getirsem şaşacağım.:89:
yardım edin kızlar ben fırsat ürünlerinden almak istiyorum miktar giriyom ama sepete atılmıyor neden olabilir uyarı felanda vermiyor
ya evet değişse ya site gene eski haline dönse ya... böyle sanki ilk kez internet kullamıyomuş gibi oldum ben yahu!
cnm iyi ki sen de varsın valla en çok takıldığım topik oldu burası ilk başta öylesine bi girmiştim avonda beğenilen ürünler nedir die merak etmiştim ama şimdi cidden arkadaşlarım oldunuz
cnm ben o çantayı birinde gördüm çok da hoşuma gitti:)
diğer sorunu bilmiyorum ama sanırım bi adet girilebiliyo çünkü parfüm için panoramada istediğiniz kadar sipariş verebiliyosnuz yazıyodu bu durumda diğerlerinden bi tane istenebiliyo die düşündüm ben
cnm çok gemiş olsun ben sanal ortamdan yapılan satışa pek güvenemiyorum ay ne olursa olsun önce para sonra mal olmalı bence.
şekerim bence ilkşah bu konuya daha doğru cvp verebilir.
yardım edin kızlar ben fırsat ürünlerinden almak istiyorum miktar giriyom ama sepete atılmıyor neden olabilir uyarı felanda vermiyor
stokları bitmiş canım
hadiya tüh bende percıeve 30ml alacaktım numune gibi kullanmak için
topicte kimselerde yok..bende çok iyi bilmiyorum ama bence avonu arayıp müşteri temsilcisinden iptal edebilirsin en hızlı :44:
tatlım yeni sistemde kendin iptal edemiyosun maalesef müşteri hizmetlerini arayıp iptal etmelisin yada tö nü ara o daha hızlı ulaşır şirkete
teşekkür ederim kızlar...müşteri hizmetleri meşguldu çok bekleyince iptal etmekten vazgeçtim.ama bilen birileri anlatırsa sevinirim lazım olursa müşteri hizmetlerinin 0212 473 11 11 nolu telefondanmı iptal ediliyor...