• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

benden 100 tllik aldı 50sini gönderdi bende ürünleri göndermiştim sonra 50 sini alana kadar öldüm varya bir daha tövbe zaten yakında bırakcam avonu

bu arada k.k ile ödeme yapıyorum
iade bakiyesi k.kna yansıtılmıyomuş
hesap nomu verdim dün akşam ve bugün iade bakiyem hesabıma yansımış kızlar
sizin de bilginiz olsun..

ya kızlar siz benden daha iyi biliyosunuz bu işi para almadan mal vermek riskli değil mi şahsen ben kardeşim vs hariç kimseye böyle bişi yapmam

kızlar niye öyle oluyo parayı almadan mı mal gönderiyosunuz??

evet tatlım ilkte önce o parayı yatrdı bende sipariş verdm avona 2 gün sonra gönderdm ürünlerini ikinci siparişte dedm ki o bana güvendi bende ona güveneym ama uzun süre msnde konuştuk arkadş gibi herşeyini bildiğimi sanıodm doğrumu şu an şüpheliym sonra gönderdm 3 aydr alamıorum parayı çok büyük miktar değil almasamda beni yıkmaz o para ama kendimi aptal gibi hissediorum sonuçta ben avondan bedavaya almıorum ki ürünleri bi emek veriorum birde ekmek su gibi ihtiyac olsa tamam dicem helal edicm ama bir insan parası yoksa nie kozmetik ürünü alsın ki ben böylelerine acımıorum bana yalvarsada acıyamıorum aynı durum daha önce memlekette başıma geldi 3 ay bekledm artık düğünüm olacaktı taşınacaktm istanbula eğer alamassam birdaha kalır dedim ve sabahı düğün günümdü gecesi kadının kağısına gittim 2 saat kavga ettm ama parayı almadan ayrılmadm kapıdan aldm en sonunda

ya gerçekten ben şahsen o kadar bahane uyduramam nasl buluo nerden çıkarıo şaşırıorum ya şok oluorum ya adresini herşeyini biliorum istesem kapısına giderm alırım ama uğraşmak istemiorum ayıp gerçekten ben bir bayana yakıştıramıorum yalan söylemeyi borcunu ödememyi ve sözünüb arkasında durmamayı gerçekten hiç yakışmıo yani o paranın üstüne oturacakta rahatmı edecek haram para sonuçta 1 tl dahi olsa hayata hep karşısına çıkacak

arkadaşlarr merhaba herkese bişey sormak istiyorum panoramadaki siyah beyaz çantayı gören ya da kullanan var mı güzel mi assun payetli çanta almıştım bin pişman oldum yine öyle olsun istemiyorum bir de panorama bir üründen sadece bir sipariş mi verilebiliyor:26:

68ozthen o değil cnm alışverişlerinzi direk hesaba değilde sahibinden gittgidiyor sanalpazar gibi siteler aracılığı ile yapın hem güvenli hem rahat iki tara içinde sorunsuz

bu arada bayanın kullanıcı adını vermedm vermekte istemiorum arkadşlığımz sohbetmz vardı sadece çok üzüldüğümü belirtmek istedim bu kadr

bence bayan kimse adını verinde başka arkadaşlarında canı yanmasın.veya burda dillendirmek istemiyorsanız satış yapanlara özelden atınki haberleri olsun güzeller:34:

ya aslında şu k13 teki altın ışıltılı set var ya vücut kremi yağı duş jeli falan.onu almak istiyorum ama bir tek onu alırsam kargo vericem.ben k14ten alışveriş yapıcam normalde.ikisini birlikte almak için bir yol varmı kızlar?varsa lütfen yazın ya üçkağıtta olur mantıklıda olur farketmez yani yeterki çözüm olsun:1::28:

75e tamamlayacak şekilde sipariş gir sonra istemediğin diğer ürünleri iade edersn

ilkşahcıgım seninki netten böle çıkmış netten beklenir sanal ortam.eşimin yengeside avon yapıyordu.karşı komsusu kol saati getirtmiş 40 tl fiyatınıda hiç unutmuyorum diyor..ben senden birşey almadım hani ıspatla demiş çıkmıs işin içinden :47: böyle insanlarla karşılaşınca çok üzülüyorum..Allah ıslah etsin

ya zaten k13 ten sipariş etmiştim 82 liralık içlerinde sadece 10 liralık bişey beğendim.gerisini iade edecem.eşime blackshut set fallan almıştım deodorantın nerdeyse yarısı kullanılmış geldi?anew fondoten almıştım çok kötü kokuyor birde yağlı yağlı duruyor birde indirim broşüründeki kapatıcıyı aldım oda yüzümde pütür pütür oldu ya!hepsimi böyle gıcık olur siparişlerin

Hallettik sorunu kızlar editliyorum mesajları

dedim ama editleyemiyormuşum kapatalım muahabbeti kapandı o konu şu an itibari ile

Son düzenleme:
ya zaten k13 ten sipariş etmiştim 82 liralık içlerinde sadece 10 liralık bişey beğendim.gerisini iade edecem.eşime blackshut set fallan almıştım deodorantın nerdeyse yarısı kullanılmış geldi?anew fondoten almıştım çok kötü kokuyor birde yağlı yağlı duruyor birde indirim broşüründeki kapatıcıyı aldım oda yüzümde pütür pütür oldu ya!hepsimi böyle gıcık olur siparişlerin

senin tenine uyumlu değilmiş demekki cnm ben bayılıorum o fondötene valla keşke tekrar girse fırsat köşesine emin ol en az 50 tane girerim

Back