Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

aynen canımbende alısamadım sitenin yeni haline o yüzden fazla takılmyorum. bende hepinizi cok seviyorum canım iyiki varsınız
ya evet değişse ya site gene eski haline dönse ya... böyle sanki ilk kez internet kullamıyomuş gibi oldum ben yahu!
cnm iyi ki sen de varsın valla en çok takıldığım topik oldu burası ilk başta öylesine bi girmiştim avonda beğenilen ürünler nedir die merak etmiştim ama şimdi cidden arkadaşlarım oldunuz

cnm ben o çantayı birinde gördüm çok da hoşuma gitti:)
diğer sorunu bilmiyorum ama sanırım bi adet girilebiliyo çünkü parfüm için panoramada istediğiniz kadar sipariş verebiliyosnuz yazıyodu bu durumda diğerlerinden bi tane istenebiliyo die düşündüm ben

Hallettik sorunu kızlar editliyorum mesajları

dedim ama editleyemiyormuşum kapatalım muahabbeti kapandı o konu şu an itibari ile

cnm çok gemiş olsun ben sanal ortamdan yapılan satışa pek güvenemiyorum ay ne olursa olsun önce para sonra mal olmalı bence.

Hayy ben bu Avon'un sitesine ne diyim tam siparişi gönderiyordum ki site gitti.
Gün hediyesi iyi hoş ammaa benim sipariş 89 gaymelik bi kerede şu hediyeleri denk getirsem şaşacağım.:89:

kızlar şu rosie yüzük vardı ya üç renkli taşı olan ondan elinde fazla olan var mı ben alcam yaaa temsilci fiyatındann

teşekkürler cnm

şekerimben aldım ondan. beyaz biraz yapay duruyo küpesiyle beraber aldım. çok da beğenmedim açıkçası ama eşim güzel diyor bi kez de taktım. bilmem zevk meselesi heralde.

Hayy ben bu Avon'un sitesine ne diyim tam siparişi gönderiyordum ki site gitti.
Gün hediyesi iyi hoş ammaa benim sipariş 89 gaymelik bi kerede şu hediyeleri denk getirsem şaşacağım.:89:

canım aynen bayramdan öncede böle bir kampanya gelmişti o zamanda siparişimi vermiştim geçmişti..şimdi tele mesaj geldi sevdiğim bir duş jeliymiş hemde neyse sağlık olsun :87:

Son düzenleme:
yardım edin kızlar ben fırsat ürünlerinden almak istiyorum miktar giriyom ama sepete atılmıyor neden olabilir uyarı felanda vermiyor

doğru söylüyorsun canım gerçekten riskli işler sanal alem ne de olsa

şekerim bence ilkşah bu konuya daha doğru cvp verebilir.

yardım edin kızlar ben fırsat ürünlerinden almak istiyorum miktar giriyom ama sepete atılmıyor neden olabilir uyarı felanda vermiyor

stoklarda bitenler eklenmio canım

topicte kimselerde yok..bende çok iyi bilmiyorum ama bence avonu arayıp müşteri temsilcisinden iptal edebilirsin en hızlı :44:

tatlım yeni sistemde kendin iptal edemiyosun maalesef müşteri hizmetlerini arayıp iptal etmelisin yada tö nü ara o daha hızlı ulaşır şirkete

teşekkür ederim kızlar...müşteri hizmetleri meşguldu çok bekleyince iptal etmekten vazgeçtim.ama bilen birileri anlatırsa sevinirim lazım olursa müşteri hizmetlerinin 0212 473 11 11 nolu telefondanmı iptal ediliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…