• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar birşey sormak istiyorum avon hafta sonları çalışıyormu?siparişi verince ortalama kaç günde kargoya veriyorlar.bizim buraya haftanın 1 günü kargo geldiği için hesaplayıp ona göre sipariş giricem.

canım sanırım çalışmıyor çünkü bu sabah sipariş girdim hala işlenmedi ama dün sabah verdiğim sipariş bugün elime ulaştı:1:

mavişimm çok ii bi puan almışşsın aslında nasıl atanamadın canm yaa .doru sölemişssin ama burası türkiye.artık kpss nin bile b... çıkardılar..

ah canım ah ne kadarda heveslenmiştim o zamanlar :5: ama düz lise çıkışlıyım diye hiçbir yere başvuru yapamadımki! düz liseler 93-94 le kapattı 2 yılın sonunda!hiç unutmuyorum maliye mezunları en son 42 ile atanmıştı hatta boşluk bile vardı onlarda yani sınava girmeleri yeterliydi.birde imamhatipliler çok alınmıştı.düz liseden ben yazmadım ama okullarda hademe olarak çalışmak için bile 93 falan çektiler düşün artık!!

canım sanırım çalışmıyor çünkü bu sabah sipariş girdim hala işlenmedi ama dün sabah verdiğim sipariş bugün elime ulaştı:1:

teşekkür ederim canım .bu ay ilk hafta avonda aksaklık oldu yetişmedi sonra 2hafta bayram tatili derken 3 hafta beklemek zorunda kaldım.ödeme günüm geldi kargom gelmedi.şimdi iadede vericem onun için kendimi tam ayarlayımki ödeme günüm gelmeden iademi düşmüş olsunlar.belki bir süre avon almam böylece

kızzlaarr jetnetworking te bölge sorumlusu gibi birşey oldum bilgi almak isteyen varsa msj atabilir içeriğinde iç giyimden elektroniğe mutfak eşyalarına temizlik malzemelerine kadar herşey war

kızzlaarr jetnetworking te bölge sorumlusu gibi birşey oldum bilgi almak isteyen varsa msj atabilir içeriğinde iç giyimden elektroniğe mutfak eşyalarına temizlik malzemelerine kadar herşey war

yaa ilkşahcım bende yeni üye oldum ona temsilci ollarak daha kataloğum gelmdei ama bu konuda hiç bi bilgim yok açıkcası:50:

yaa ilkşahcım bende yeni üye oldum ona temsilci ollarak daha kataloğum gelmdei ama bu konuda hiç bi bilgim yok açıkcası:50:

keşke benm altımdan olsaydın :) artık katalog türü şeyleri bana gönderecekler ben temsilcilerime göndereceğim çok heyecanlıyım

hayırlı olsun ilkşahcım.

arkadaşlar dün risk yapip dedim gece avonun sitesinde fırsat kösesinde ne bulduysam attım sepete 200 tl.lik falan :) elden satmayı deneyecegim bakalım nasıl olacak inşallah satarım bayram fırsat paketi almıştım bitti gibi birsey millet yagma etti herkes bekliyormuş ebru paket alsada kapışsak diye :1: elimde kalmaz inşalllah.birde arkadaşlar siparişim faturalanmamış daha ama yeni yazıyor ama tüm girdigim ürünleri kabul etti acaba göndermemeleri gibi birsey söz konusu olurmu percieve falan da istedim.

(bu arada bardak takımı ve kaldıysa pembe havlu takımı da göndermeleri gerekiyor)350 tl oldu bu ayki siparişim.

bu arada ilkşahcım sizin oradaydım eve yeni geldim buyur gel tanışalım derdim ama eşin yollamaz belki diye demedim.

hayırlı olsun ilkşahcım.

arkadaşlar dün risk yapip dedim gece avonun sitesinde fırsat kösesinde ne bulduysam attım sepete 200 tl.lik falan :) elden satmayı deneyecegim bakalım nasıl olacak inşallah satarım bayram fırsat paketi almıştım bitti gibi birsey millet yagma etti herkes bekliyormuş ebru paket alsada kapışsak diye :1: elimde kalmaz inşalllah.birde arkadaşlar siparişim faturalanmamış daha ama yeni yazıyor ama tüm girdigim ürünleri kabul etti acaba göndermemeleri gibi birsey söz konusu olurmu percieve falan da istedim.

(bu arada bardak takımı ve kaldıysa pembe havlu takımı da göndermeleri gerekiyor)350 tl oldu bu ayki siparişim.

birde havlu takımı kalmamş sanırım cnm bardak takımı kalmak zorunda ama havlu takımı öyle değil

hmm dogru diyorsun pazartesi yi beklemek zoruma gidiyo catlarım ben meraktan :D

olsun bardak takımıda yeter maksat avondan kazanmak olsun cnm :)

Son düzenleme:
normal katalogta fiyatları görünüo cnm uygun fiyatlar göründüğü üzere herşey var içeriğinde yeni sayılır ilkte pttkargo ile çalışıolrdı çok sinir oluodm şimdi arasa geçmişler ödemeler 15 gün vadeli ya da kapıda ödemeli üyelik çok kolay satışlara göre hediyeler var 250 tllik siparişe %10 indrim var
İsteyen üye olabilir
http://www.jetnetworking.com.tr/temsilciler/index.php/uyelik/altuye/CR50841

sipariş verme zorunluluğu yok üye olana ücretsz katalog gönderlio tc kimlik no falan istemio fiyatları görmek isteyen üye olabilr verdiğim linkten 1 gün sonra açılıo

Back