Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

golden lady bence ışıltıyı pudradan ayrı en üste sür
böylece aldığın ürünü çok farklı amaçlar için de kullanabilirsin
body shop shimmer waves bronze harika bi ürün
içinde 5 ton ışıltı varhem çok hoş hem kalıcı hem fonksiyonel
yıllardır kullanırım..

ben avondan bronzlaştırıcı top allık aldım yüzüme fazla sürünca bronz yapıyor birde fazla pırıltılı deyil acaba senin tavsiye ettiğin nasıl oda böylemi yani çok koyu olmasın istiyorum

int baktım şimdi o senin bahsettiğin ürüne cnm peki piyasada satılıyormu bu herhangibir parfümeride ithalmi yoksa?

ben avondan bronzlaştırıcı top allık aldım yüzüme fazla sürünca bronz yapıyor birde fazla pırıltılı deyil acaba senin tavsiye ettiğin nasıl oda böylemi yani çok koyu olmasın istiyorum
hayır tatlım adı bronze ama içinde 5 ton var
aydınlatıcı olan renksiz tondan başlıyor hafif renklenerek en son bronz kahve tonunda sonlanıyor
yani sadece ve sadece ışıltı istersen kullanabileceğin 2 tonu var
tüm yüze, veya allık olarak, veya göz altlarına liner gibi veya far gibi veya dudağa kullanabilirsin
sıkıştırılmış olduğundan çok uzun süre dayanıyor
ben rujlarımın rengiyle oynamak istediğimde de kullanıyorum
sadece aydınlatıcı olarak da
veya allık üstüne vs vs vs

evet gördüm hepsinin renkleri yanyana dizilmiş güzelmiş beğendim ben zaten açık tonlarda istiyorum bunu istediğin şekil kullanabilirsin :)

kızlar ben ışıltılı pudra istiyorum avonda yok bildiğiniz marka varmı bana tavsiye edebileceğiniz?

canım oriflamenin i pudrası var...ama renksiz bi pudra..sadece ışıltı veriyo..ama ne ışıltı bi süre dekolte bölgene vs..cık dışarı ışıl parlıyoo hele bide güneşş vurunce harikaaa bişey..bana bi arkadaş vermişti...ama suanda katalogunda göremiyorum...

bak sürülünce söle duruyoo resim koyuyorum sana...

http://1.bp.blogspot.com/_SX_VqnLlr0U/TCZm6t7mSCI/AAAAAAAAAq8/NE4w_INCKHc/s1600/DSC00930.JPG

http://3.bp.blogspot.com/_SX_VqnLlr.../products/product-detail.jhtml?prodCode=14630

bunlarda pudranın resmii,

inan bana harikaa özellikle yaz geceleri için

golden layd renksiz istiyosan bu tam senin istediğin bişey bence....

hiç renk vermiyor sadece ışıltı pişman olmazsınn ..

ama oriflamede birde bunun ışıltısız olanı var dikkat et alırsan eğer ismine

Makyaj Ürünleri > BRONZLAŞTIRICI ÜRÜNLER - The Body Shop

cnm isme takılma en koyu ton hariç bronzluk vermiyo diğer tonlar
ben 4 yıldır aynı kutuyu kullanıyorum düşürdüm dağıldı içi falan ama yine de vazgeçemedim ve hiç bi bozulma olmadı fırınlanmış sanırım ondan
kalıcı olmasına rağmen çok hafif bi ürün
40 tlydi fiyatı indirim çok yapıyolar 30a rahat bulursun belki yazmışımdır hatırlayamadım

aa şimdi gördüm mağazadan telefonla sipariş verebiliyosun kargoyla yolluyolar harika valla

Son düzenleme:

canımcım bu bahsettiğin şeyi tam anlayamadım ben vücut içinmi yoksa yüzün içinmi kullanıyosun?birde markası ve fiyatı nedir?avonmu yoksa?

kızlar panaromadaki koyu mavi fiyonklu minik çanta nasıl sizce kotlarla falan hoş durur sanki basit durmuyo alacak olan varmı

canımcım bu bahsettiğin şeyi tam anlayamadım ben vücut içinmi yoksa yüzün içinmi kullanıyosun?birde markası ve fiyatı nedir?avonmu yoksa?
mavişcim bi önceki sfya ve üstteki msjlara da bak cnm hepsini ayrıntılı yazdım

bu arada yılbaşından hemen önce ve sonra harika promosyonlar yapıyolar ben takip ediyorum her yıl:
The Body Shop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…