- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.521
ACİLLL ACİL...
yada kızlar dedim ya geçende kapıda kargocuya iade verdim yanında ne poşet vardı...nede takip makbuzuda vermedi..şubede hallediyoruz dedi...
ama adam benim ne adımı,nede temsilci numaramı almadı....bu geldi aklıma birdenn ....e nasıl yollıcak avona yollaması için bunlar gerekli değilmiydi...acaba poşetin içini açık faturamdanmı bakcaklarki...püff umarım biterslik olmaz...çünkü şubeye gidip iade yapınca kimlik istiyolar bu adam niye hiç bişe almadı benden
esssssss şu piercardin siparişlerini verdikten sonra sitede gelecek olan kolinin içeriğinelergelecegi görünüyormu ?? ne kadarda ulaşır elime birde bu gelecek olan ürünlerin her birinin ayrı ayrı kutusu var mı karton poşet koyuyorlar mı??
tatlım senin faturanda bilgilervar o yüzden istememiştir zaten tesellüm makbuzunda sadece senin imzan gerekli ..ama benden tavsiye bir daha belge almadan iade verme ..kaybolur ise hiçbi hak talep edemzsin..
kızlar sizide facebooktan ekledim.yani ebrunun arkadaşı olan arkadaşlarımı:)ismimi forum sayfasında dillendirmek istemiyorum.profilimde çok çirkin bir kadın kullanıyorum.kim bu demeyin emi:)kendi fotoğrafımı kullanınca günde 40 tane arkadaşlık ve sürekli mesajlar geliyor diye eşimle papaz oluyoz bende çipçirkin bir kadın kullanıyorum ooohh şimdi rahatım kimse bulaşmıyor valla:))
slm cnm peki ne belge verecekler kapıdan iadede normalde şubeden gönderim yaparken fiş basıyolar ama kapıdaki adam basamaz sana ne veriyolar cnm belgenin adı ne kapıdan iadede verdikleri??tatlım senin faturanda bilgilervar o yüzden istememiştir zaten tesellüm makbuzunda sadece senin imzan gerekli ..ama benden tavsiye bir daha belge almadan iade verme ..kaybolur ise hiçbi hak talep edemzsin..
ACİLLL ACİL...
yada kızlar dedim ya geçende kapıda kargocuya iade verdim yanında ne poşet vardı...nede takip makbuzuda vermedi..şubede hallediyoruz dedi...
ama adam benim ne adımı,nede temsilci numaramı almadı....bu geldi aklıma birdenn ....e nasıl yollıcak avona yollaması için bunlar gerekli değilmiydi...acaba poşetin içini açık faturamdanmı bakcaklarki...püff umarım biterslik olmaz...çünkü şubeye gidip iade yapınca kimlik istiyolar bu adam niye hiç bişe almadı benden
günaydın kızlar size birkaç sorum olacak 1)sipariş ettiğim paketin tamamını iade etme şansım varmı yani içinde sadece 10 tllik ürünü beğendim. 2)aynı anda hem k13 hemde k14 siparişi verme şansım varmı?ikisindende az az alsam aynı pakette gelirmi? 3)kargom gelince iadeyi yapıyorum ya bir sonraki ödemeye yetişirmi yoksa 1 kampanya daha alışveriş yapmak zorundamı bırakıyorlar? lütfen cevap verin kızlar
günaydın kızlar size birkaç sorum olacak 1)sipariş ettiğim paketin tamamını iade etme şansım varmı yani içinde sadece 10 tllik ürünü beğendim. 2)aynı anda hem k13 hemde k14 siparişi verme şansım varmı?ikisindende az az alsam aynı pakette gelirmi? 3)kargom gelince iadeyi yapıyorum ya bir sonraki ödemeye yetişirmi yoksa 1 kampanya daha alışveriş yapmak zorundamı bırakıyorlar? lütfen cevap verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?