- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.561
goldenlady o fiyata oriflame'in o ürünü değmez bence
canım ürünü denemeden bilemezsinki çok güzel harika bi ürün bence..28 belki biraz fazla ama gelişine biyerden bulabilirse iyi yani..
o paraya deyecek bi ürün..hemde kullan kullan bitmiyo 3.4yıl gider heralde
canım tıpatıp aynısı arkadaşım sokak satıcısından kapakları bozuk oldugu için 20 tlye aldı
ben hiç beğenmedim o fotosunu koyduğun 40 tl..dediğin paleti..toz farlar ne bilim bana kalitesiz geldi
goldenlady o fiyata oriflame'in o ürünü değmez bence
:82:
cnm benimkinin far renkleri mükemmeldi kremsi değil toz far ve gün boyu kalıyor ama istediğim kalitede değiller.
kızlar panaromadaki koyu mavi fiyonklu minik çanta nasıl sizce kotlarla falan hoş durur sanki basit durmuyo alacak olan varmı
kızlar k14 neler alıcaksınız parfüm ve takı dışındakilerden yani?birde hani şu spectra lashmıydı 3lü rimel varya o güzelmi
magdelena çantayımı diyorsun cnm eğer oysa fena deyil ama ben parlak olmasını beğenmedim spor giyimin üzerine olacaksa mat olmalı birde çok uzun pekte spor bir havasıda yok gibi sanki ama senin zevkini bilmiyorumtabii beğendiysen al :)
ben aydınlatıcı ürün vardı ya onun dışındakileri iade edicem yinebir sorun çıkmaz dimi 82 tl alışveriş yapmıştım 10.5 olanı kalacak gerisi iade olacak.ama napim hiç beğenmedim boşuna para verdim yani:2::2:
evet ya golden lady ben seni daha çok merak ediyorum senin face adresin yokmu kuzum sen biraz gizemli takılıyon sanki:44:
evet o çantayı bende gördüm aslında hoş şemsiyeside şeker ama dediği gibi askısının biraz kısalması lazım bide öndeki fiyonk gibi yeri ona daha klasik bir hava vermiş pek spor durmamış öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?