• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

goldenlady o fiyata oriflame'in o ürünü değmez bence :63:

canım ürünü denemeden bilemezsinki çok güzel harika bi ürün bence..28 belki biraz fazla ama gelişine biyerden bulabilirse iyi yani..

o paraya deyecek bi ürün..hemde kullan kullan bitmiyo 3.4yıl gider heralde:66:

canım tıpatıp aynısı arkadaşım sokak satıcısından kapakları bozuk oldugu için 20 tlye aldı

ben hiç beğenmedim o fotosunu koyduğun 40 tl..dediğin paleti..toz farlar ne bilim bana kalitesiz geldi

cnm benimkinin far renkleri mükemmeldi kremsi değil toz far ve gün boyu kalıyor ama istediğim kalitede değiller.

cnm benimkinin far renkleri mükemmeldi kremsi değil toz far ve gün boyu kalıyor ama istediğim kalitede değiller.

anladım canım ya arkadasın aldıgı çok kötü geldi bana hani adi farlar olurda un gibi uçar giderya aynen öleydi verdiği 20ye acıdım yani belki seninki farklıdır..

kızlar panaromadaki koyu mavi fiyonklu minik çanta nasıl sizce kotlarla falan hoş durur sanki basit durmuyo alacak olan varmı

magdelena çantayımı diyorsun cnm eğer oysa fena deyil ama ben parlak olmasını beğenmedim spor giyimin üzerine olacaksa mat olmalı birde çok uzun pekte spor bir havasıda yok gibi sanki ama senin zevkini bilmiyorumtabii beğendiysen al :)

ben aydınlatıcı ürün vardı ya onun dışındakileri iade edicem yine:5:bir sorun çıkmaz dimi 82 tl alışveriş yapmıştım 10.5 olanı kalacak gerisi iade olacak.ama napim hiç beğenmedim boşuna para verdim yani:2::2:

kızlar k14 neler alıcaksınız parfüm ve takı dışındakilerden yani?birde hani şu spectra lashmıydı 3lü rimel varya o güzelmi

o rimelden benim de sipariş var müşteri istedi güzelmiş duyduğuma göre ben parfüm ve planet spa saç bakım maskesi alıyorum müşterilerde kafalarına göre birşeyler istedi :97:

magdelena çantayımı diyorsun cnm eğer oysa fena deyil ama ben parlak olmasını beğenmedim spor giyimin üzerine olacaksa mat olmalı birde çok uzun pekte spor bir havasıda yok gibi sanki ama senin zevkini bilmiyorumtabii beğendiysen al :)

suan evde değilim bakamıyorum ama parlakmı canım o yaa bana mat deri gibi geldi.. şu şemsiyeyle aynı sayfada olanı diyorum..matruska bebekli astarı var

evet o çantayı bende gördüm aslında hoş şemsiyeside şeker ama dediği gibi askısının biraz kısalması lazım bide öndeki fiyonk gibi yeri ona daha klasik bir hava vermiş pek spor durmamış öle

ben eşime geçen panoramadaki black shut parfüm setini almıştım deodorantının yarısı kullanılmış olarak geldi herhalde!bide kokusunu pek sevmedik ağır biraz onu vericem yerine true force alıcam.anew fondotenide vericem bide indirim broşüründe kapatıcı vardı berbat bişey kapatmadığı gibi birde yüzünde bağırıyor!!onuda vericem

evet o çantayı bende gördüm aslında hoş şemsiyeside şeker ama dediği gibi askısının biraz kısalması lazım bide öndeki fiyonk gibi yeri ona daha klasik bir hava vermiş pek spor durmamış öle

yokya şemsiye polonya tarzı birşey çok çocuksu bence birde dandik duruyor :) neyse ben kaçar arkadaşlar size bol sohbetler :16:

KIZLARRRRRRRRRR İADEM GİTMİŞ....avona ayy cok sevindim basına bişe gelmeden gitti...normalde 1 haftada gidiyodu 2 günde gitti valla :52:

58tl iadem vardı geri kalan borç 5.6 ben 5milyon için bankayamı gitcem ya :) 5 tl yatırınca adam suratıma bakıyoo ölee:51:

aslında keşke k13 tende sipariş verebilsem o altın ışıltılı vücut seti vardı ya aklım onda kaldı:14:ama öyle ikisinden aynı anda sipariş olmuyor dimi:59: o zaman spacta lash alayım birde anew eyeliner alayım eşime true force alayım başka ne alim kızlar?hani şı 8li farlar güzelmi?birde kataloğun en arka sayfasındaki 3 lü dudak parlatıcıları?

kızlar siz şimdi bütün ürünleri biliyorsunuz neredeyse yardım edin saçlarımı yoluyorum artık.
Liitle Black dress mi outspoken mı? birini vucur spreyi ile birini kremiyle kullanıyoruz sanırım.

Back