• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ACİLLL ACİL...
yada kızlar dedim ya geçende kapıda kargocuya iade verdim yanında ne poşet vardı...nede takip makbuzuda vermedi..şubede hallediyoruz dedi...

ama adam benim ne adımı,nede temsilci numaramı almadı....bu geldi aklıma birdenn ....e nasıl yollıcak avona yollaması için bunlar gerekli değilmiydi...acaba poşetin içini açık faturamdanmı bakcaklarki...püff umarım biterslik olmaz...çünkü şubeye gidip iade yapınca kimlik istiyolar bu adam niye hiç bişe almadı benden

tatlım senin faturanda bilgilervar o yüzden istememiştir zaten tesellüm makbuzunda sadece senin imzan gerekli ..ama benden tavsiye bir daha belge almadan iade verme ..kaybolur ise hiçbi hak talep edemzsin..

kızlar beceriksiz ben beceremedim ya bir yardımm:1: kredi kartıyla ödeme yapmaya çalışıyorum şimdi ödeme kısmını tıkladıktan sonra bişi olmuyoo taksiti felan nerden yapcam ben yaaaa

esssssss şu piercardin siparişlerini verdikten sonra sitede gelecek olan kolinin içeriğinelergelecegi görünüyormu ?? ne kadarda ulaşır elime birde bu gelecek olan ürünlerin her birinin ayrı ayrı kutusu var mı karton poşet koyuyorlar mı??

cnm benim siparişlerim 3 güne gelmişti ama bu değişebiliri3,4 gün olur bence..

evet siparişleri görebiliyorsun siparişlerime girince fatura numarası falan var tıkla orda biyerlerde var görünüyo verdiğin siparişlerin hepsi..

her ürün kutuda olmayabiliyo..mesela bana gelen gecelik,zıbın kutudaydı ama erkek boxerları seffaf poşetteydi cnmm

tatlım senin faturanda bilgilervar o yüzden istememiştir zaten tesellüm makbuzunda sadece senin imzan gerekli ..ama benden tavsiye bir daha belge almadan iade verme ..kaybolur ise hiçbi hak talep edemzsin..

ya işte normalde şubeye gidince kadın kimliğimi isteyip imza attırıyou..

bu adam ne imza aldı ne tc kimlik no..

faturada sadece adım ve temsilci no..var bu yeterlimi iademin gitmesi için....salak birde gönderemezse..offfofff

bidaha almadan yollamayacagım yaa

yani bide düşünsene iadelerim ortadan kayboluyomuş bende böle sap gibi kalırım hiç bişede yapamam...:50:

kızlar sizide facebooktan ekledim.yani ebrunun arkadaşı olan arkadaşlarımı:)ismimi forum sayfasında dillendirmek istemiyorum.profilimde çok çirkin bir kadın kullanıyorum.kim bu demeyin emi:)kendi fotoğrafımı kullanınca günde 40 tane arkadaşlık ve sürekli mesajlar geliyor diye eşimle papaz oluyoz bende çipçirkin bir kadın kullanıyorum ooohh şimdi rahatım kimse bulaşmıyor valla:))

kızlar sizide facebooktan ekledim.yani ebrunun arkadaşı olan arkadaşlarımı:)ismimi forum sayfasında dillendirmek istemiyorum.profilimde çok çirkin bir kadın kullanıyorum.kim bu demeyin emi:)kendi fotoğrafımı kullanınca günde 40 tane arkadaşlık ve sürekli mesajlar geliyor diye eşimle papaz oluyoz bende çipçirkin bir kadın kullanıyorum ooohh şimdi rahatım kimse bulaşmıyor valla:))

Facebook'a Hoş Geldin

eklesene benide cnm :)

slm cnm peki ne belge verecekler kapıdan iadede normalde şubeden gönderim yaparken fiş basıyolar ama kapıdaki adam basamaz sana ne veriyolar cnm belgenin adı ne kapıdan iadede verdikleri??

eeesss ben beceremedim ya:( tıklayınca kendi sayfama giriyor:(( istersen diğer arkadaşlar eklesin sende beni ekle olurmu yada ben onlarda seni görüp ekleyim

ilkşahcım senin ekledğin K14'e bakıyorum cnm ama fotolar nedense çok geç açılıyo tabi KK'dan veya benim bağlantım dan da olabilir :44:

ACİLLL ACİL...
yada kızlar dedim ya geçende kapıda kargocuya iade verdim yanında ne poşet vardı...nede takip makbuzuda vermedi..şubede hallediyoruz dedi...

ama adam benim ne adımı,nede temsilci numaramı almadı....bu geldi aklıma birdenn ....e nasıl yollıcak avona yollaması için bunlar gerekli değilmiydi...acaba poşetin içini açık faturamdanmı bakcaklarki...püff umarım biterslik olmaz...çünkü şubeye gidip iade yapınca kimlik istiyolar bu adam niye hiç bişe almadı benden

bende makbuzsuz verdim senin gibi sonra korktum ama yok hiç birşey olmuyor merak etme senin o faturadaki bilgiler yeterli cnm sana tavsiyem şu avonun gönderdiği koliler varya en ufak olanını ayır iaden olduğu zaman bu kutuya koy sonra ağzını bantla kutunun üzerine temsil no ve tel nosunu yaz bana kargocu görevli böyle yapmamı söylemişti işleri dahada çok kolaylaşıyor ;)

günaydın kızlar size birkaç sorum olacak 1)sipariş ettiğim paketin tamamını iade etme şansım varmı yani içinde sadece 10 tllik ürünü beğendim. 2)aynı anda hem k13 hemde k14 siparişi verme şansım varmı?ikisindende az az alsam aynı pakette gelirmi? 3)kargom gelince iadeyi yapıyorum ya bir sonraki ödemeye yetişirmi yoksa 1 kampanya daha alışveriş yapmak zorundamı bırakıyorlar? lütfen cevap verin kızlar:38::71:

hey golden lady a a a:38::1: canım bu soruların cevabı sende hissediyoruuuum:54::54::54::54:

günaydın kızlar size birkaç sorum olacak 1)sipariş ettiğim paketin tamamını iade etme şansım varmı yani içinde sadece 10 tllik ürünü beğendim. 2)aynı anda hem k13 hemde k14 siparişi verme şansım varmı?ikisindende az az alsam aynı pakette gelirmi? 3)kargom gelince iadeyi yapıyorum ya bir sonraki ödemeye yetişirmi yoksa 1 kampanya daha alışveriş yapmak zorundamı bırakıyorlar? lütfen cevap verin kızlar:38::71:

evet aynı anda 2 kampanyanın ürününü iade edebiliyorsun ben yaptım ikisinide aynı kutuya koyabiliyorsun iadeni pazartesi verdiysen çarşamba yada perşembe hemen faturandan düşer cnm

Back