Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu arada ebru az öce msn arkadaşlarımı facede ekledim sende vardın sanada arkadaşlık gönderdim facebooktan:)o sensin dimi yanlışlıkla başkasına göndermeyim çok çirkin suratlı bir kadın kullanıyorum profilde bu kim deme sonra benim

hangı yuzugu aldı bu ındırım katalogundakını aldıysa eger aynısı bnmde basıma geldı onların stokları yok maalesef dha kucuklerı ıcn o yuzden ıade verdım ben

yok canım ya katalogtan yüzüğünü koydu 8 iyi olmustu orta parmağıma takarım bi büyüğü olsun dedi bende nasıl iade yapılır nasıl değişim yapılır hiç bilmiyorum uğraş dur

Arkadaşlar birkaç kampanya önce katalogta olan Circular kolyeden alanınız var mı?
Nasıl bir kolye güzel mi?
Avon'un sitesindeki fırsat köşesine girmiş ve fiyatıda oldukça iyi gibime geldi.
Kolyeyi hatırlamayanlar için buyrunuz link

AVON CİRCULAR kolye ŞOK FİYAT KAÇMAZ FIRSAT! sahibinden.com'da

Bir de color trend'in eye contact ikili farları storm ve mist nasıl yani renkleri güzel mi özellikle mist tam olarak ne renk???

Son düzenleme:

fırsat köşesinden o kolye ve küpeyi istedim farklı gönderdiler. iade ettim. istersen eğer umarım ordaki gelir

fırsat köşesinden o kolye ve küpeyi istedim farklı gönderdiler. iade ettim. istersen eğer umarım ordaki gelir

Hmm anladım canım sağol bende bi şansımı deneyeyim bakalım gelecek mi?:))

Ya arkadaşlar k14'te ki 8'li far paletleri Avon'un dörtlü farlarının kalitesinde midir?
Dörtlü farlardan memnunum ama bu 8'li farları alıp almamak konusunda kararsız kaldım.
K14'te bu paletlerden alacak olanınız var mı??

kızlar bu bıleklık bölemı ya bosuna para vermek ıstemıorum yardım

Eklentiler

• $snakechaincharmbracelet.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 21
iyigeceler arkadaşlar
her ay ürün almasak bile avon katalog gönderiyormu
ben 1 yıldır üyeyim ürün almazsam kataog gelmiyor
olması gereken nedir bilmiyorum umursamıyordum da aslında ama
bugün geçmiş kargo takiplerimde 2 ay adıma kargo gelmiş ve başka isimlerde kişiler almışlar
birde adrese teslim yazıyor benim haberim bile yok
bu nasıl bir durumdur varmı bilen
acaba kataloglarımı yürütüyorlar
lütfen bir bilen beni aydınlatırsa sevinirim:26:

komşuların falan alıodur canım :26:

komşuların falan alıodur canım :26:

yok canım bu mümkün değil
çünkü ben satış yapan bir temsilci değilim
kimse bilmez doğru düzgün zaten gidip onu alacak komşumda yok doğrusu
sadece kendime alıyorum ihtiyacım oldukça
ozaman katalog geliyor kargodakiler alıyor sanırım
normalde alışveriş yapmasamda her ay gelirmi canım katalog :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…