• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

EVTT AYNEN KARGOYU ARA senin kimliin veya fotokopin olmadan teslim edemezler..hangi adrese teslim edildi mutlaka vardır..

EVTT AYNEN KARGOYU ARA senin kimliin veya fotokopin olmadan teslim edemezler..hangi adrese teslim edildi mutlaka vardır..
Normalde ürün almasak bile her ay katalog gelir değilmi
ben ona göre bilgi sahibi olayımda 1 yıldır nereye gidiyor bu kataloglar diye sorayım bakalım:41:
çok önemsemediğim için birileri bunun farkına varmış sanırım
ne bileyim bende ürün almayınca katalog gelmiyor sanıyorum
takım öncüsü vs bir sürü kişiler varya onlarda gelip alıyor olabilir gibime geliyor:44:
onlarda pek tekin değil

bu ne sorumsuzlukturki siparişlerimide isteseler alıp gidebilecekler ozaman yuh :57:

canım benim senin üyeliğin 3 ay sipariş vermeyince otomatik iptaloluyor almış olsalarbile en fazla 3 kampanya almışlardır sonra üyelikiptalolunca göndermezler haliyle..

üyeliğim iptal olmadı canım
üyeliğim iptal olmayacak şekilde alışveriş yapmaya devam ediyorum
ama ilk defa bu kampanyadaki siparişimde böyle bir şeyle karşılaştım
daha önce hiç dikkatimi çekmemişti
sipariş vermiştim kargo çıkmışmı diye baktım geçmiş 2 ayda farklı isimler görünce dikkatimi çekti bu olay
katalog geliyorsa niye başkaları alsınki değilmi ama

hımm bence sen yarın hangi kargo teslim ediyorsa siparişlerini o kargoyu ara ve fatura numarasından sorgulattır kimin ladıgı hangi asrese teslim oldugunu ögrenirsin ..

ama en fazla komşuların alır diye geçiyor içimden ..sen bi düşün bulundugun yerdeki kişilerin isim soy isimlerini uzagında arama..

ama en fazla komşuların alır diye geçiyor içimden ..sen bi düşün bulundugun yerdeki kişilerin isim soy isimlerini uzagında arama..
siparişim yarın gelir
ozaman söylicem zaten
ama ben en çok beni avona üye yapan kadından şüpheleniyorum
çünkü benim adıma sipariş vermişti sonra ona güvenmeyince internetten kendim hallediyorum
ve dikkatimi çeken ve şüphelenmeme sebep olan şeyde alanların biri erkek ve soyadı o kadınla aynı
kocasına falan aldırmışsa diye düşünüyorum

aldırsa ne olacak ki tatlım içinden sadece paronama dergisi bir katalog çıkıyor belki bir tane tester ..işine yaramaz yani ..

tatlım gelen kargocu ilgilenmez sen direk yurt içi kargonun hangi şubesi bakıyor ise orayı arayacksın pc den kontrol edecekler fatura numarası ile..

tatlım gelen kargocu ilgilenmez sen direk yurt içi kargonun hangi şubesi bakıyor ise orayı arayacksın pc den kontrol edecekler fatura numarası ile..
tamam canım teşekkürler
katalog tabikide işime yaramaz ama birilerinin bunu fırsat bilmesi beni sinir etti doğrusu
neyse gecenin bu vakti seninde zamanını aldım canım
iiyi geceler

iyigeceler arkadaşlar
her ay ürün almasak bile avon katalog gönderiyormu
ben 1 yıldır üyeyim ürün almazsam kataog gelmiyor
olması gereken nedir bilmiyorum umursamıyordum da aslında ama
bugün geçmiş kargo takiplerimde 2 ay adıma kargo gelmiş ve başka isimlerde kişiler almışlar
birde adrese teslim yazıyor benim haberim bile yok
bu nasıl bir durumdur varmı bilen
acaba kataloglarımı yürütüyorlar
lütfen bir bilen beni aydınlatırsa sevinirim:26:

gönderior artık avon katalog cnm sipariş vermediğinde bazılarına gelior kataloglarını takım öncün alıodr normalde alamaz yasak şikayet edebilrsn avona

günaydın kızlar size birkaç sorum olacak 1)sipariş ettiğim paketin tamamını iade etme şansım varmı yani içinde sadece 10 tllik ürünü beğendim. 2)aynı anda hem k13 hemde k14 siparişi verme şansım varmı?ikisindende az az alsam aynı pakette gelirmi? 3)kargom gelince iadeyi yapıyorum ya bir sonraki ödemeye yetişirmi yoksa 1 kampanya daha alışveriş yapmak zorundamı bırakıyorlar? lütfen cevap verin kızlar:38::71:

ben hiç beğenmedim o fotosunu koyduğun 40 tl..dediğin paleti..toz farlar ne bilim bana kalitesiz geldi

ACİLLL ACİL...
yada kızlar dedim ya geçende kapıda kargocuya iade verdim yanında ne poşet vardı...nede takip makbuzuda vermedi..şubede hallediyoruz dedi...

ama adam benim ne adımı,nede temsilci numaramı almadı....bu geldi aklıma birdenn ....e nasıl yollıcak avona yollaması için bunlar gerekli değilmiydi...acaba poşetin içini açık faturamdanmı bakcaklarki...püff umarım biterslik olmaz...çünkü şubeye gidip iade yapınca kimlik istiyolar bu adam niye hiç bişe almadı benden

ACİLLL ACİL...
yada kızlar dedim ya geçende kapıda kargocuya iade verdim yanında ne poşet vardı...nede takip makbuzuda vermedi..şubede hallediyoruz dedi...

ama adam benim ne adımı,nede temsilci numaramı almadı....bu geldi aklıma birdenn ....e nasıl yollıcak avona yollaması için bunlar gerekli değilmiydi...acaba poşetin içini açık faturamdanmı bakcaklarki...püff umarım biterslik olmaz...çünkü şubeye gidip iade yapınca kimlik istiyolar bu adam niye hiç bişe almadı benden

esssssss şu piercardin siparişlerini verdikten sonra sitede gelecek olan kolinin içeriğinelergelecegi görünüyormu ?? ne kadarda ulaşır elime birde bu gelecek olan ürünlerin her birinin ayrı ayrı kutusu var mı karton poşet koyuyorlar mı??

Back