• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sanırım açık oldu canım ama daha çok pul pul gibi durdu nasıl anlatimki yüzümle bünleşmedi sanki

valla bilmiyorum ben ikikez aldım hiç pul pul olmadı bozuk deyildir birde fondoten singeriyle sürmeyi dene istersen ben çok beğeniyorum çok doğal görünüyor ciltte

mavisim o nilin makyajını bende görüyorum makyajı güzel yapıyor tamam ama şunu unutma o resimler profesyonel çekim fotoğraf makinesinden kaynaklanıyor fondotenindeki pırıltılar bile görünüyor yani çevremizde bu tarz makyaj ürünleri çok var ama makyaj yapımı ve foto çekimi süper .)

hım ondanmıdır acaba güzel ladycim:28:olabilir belkide ama kendiside güzel diyor ürünlere sonuçta satış falan yapmıyor sadece yardım ediyor ya ben ondan inanmıştım şekerim:69:

bkt nil tarif etmiş sayfasında.ebru eğer alacak olursan ben hemn paryı sana gönderirim şekerim yani gelsin öyle öderim falan demem sana güvenirim.kocişine söyle sorun olmasın tatlişkom:70:

hım ondanmıdır acaba güzel ladycim:28:olabilir belkide ama kendiside güzel diyor ürünlere sonuçta satış falan yapmıyor sadece yardım ediyor ya ben ondan inanmıştım şekerim:69:

hayır güzeldir bende baktım siteye güzel ama çevremizde bu tarz makyaj ürünlerinin alası var belki ucuz alıyordur bilemem ama deneme şansın yok far setini alırsan tamam içinde her renk var o far setlerinin fiyatları nekadarmışki?

2 marka var biri çok ucuz ama diğeri çok kaliteli diyor içindede aklına gelecek her renk var sanırım 25 dolar kutusuda çok orjinal.25 dolar ne yaparki en fazla 30-40tl bence çok çok ucuz

hayır güzeldir bende baktım siteye güzel ama çevremizde bu tarz makyaj ürünlerinin alası var belki ucuz alıyordur bilemem ama deneme şansın yok far setini alırsan tamam içinde her renk var o far setlerinin fiyatları nekadarmışki?

canm sende bi yönden haklıısn ama sosyete pazarlarında da okadar renk secenegi geniş olmuyor..renklerde sorun yasamak istemiorsan mesela begendiğin rengin swatchlarını goggldan aratıp tam ne renk oldugunu görebilrisn.en azından süpriz olmaz eline gecince üürn

canm sende bi yönden haklıısn ama sosyete pazarlarında da okadar renk secenegi geniş olmuyor..renklerde sorun yasamak istemiorsan mesela begendiğin rengin swatchlarını goggldan aratıp tam ne renk oldugunu görebilrisn.en azından süpriz olmaz eline gecince üürn

ben zaten avondan da alsam dışarıdanda alsam internetten araştırıp renklerine ve yorumlarına bakarak öyle alıyorum siz toplanıp alın bakalım memnun kalırsanız burada bizimle paylaşırsınız :34:

arkadaşlar bunu 2.3 ay önce aldım netten ama bendekinin far renkleri çok daha güzel harika renkler ama çok kaliteli değil 40 tl $imagesCAIZHCCK.jpg $imagesCAHH9C7I.jpg di.

selam kızlar
size bi sorum olacak
k14 de sy.16 da pur blance alana pur blance +full speed hediye ya onun girişini nasıl yapıcaz. sadece tek bir parfümün kodunumu yoksa üçünü birden mi yazıcaz. daha çok var biliyorum ama kafama takıldı işte:90:

ebru ondan çok daha büyük benim dediğim palet ve renkerli çok hoş 25 dolara olan.kalitesi çok iyiymiş nile göre.diğer bir marka var o çok daha ucuz oda fena değil diyor

Back