Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kııııııııızzzzzzzzllllllllarrrrrrrr 200 tl sipariş verip bardak setini ve ütüyü almak isteyen varsa msj atın 200 tl kaldı limitime ama ben ikisinide almak istemiorum varsa isteyen benm adıma sipariş verip getrtelm hem siparişlerini alır hem hediyeleri para talep etmiorum

evet canım yağlı bir his bırakıyor doğru
ama kokusu fln normal yani sanırım rengi tutmadı açık geldi galiba değiştir cnm yada hiç istemiyorsan iade edersin
bilmem olur muki olsa bende düşünebilirim aslında
diğer zincirden almıştım çook büyük geldi
bu delikli olduğu için en azından takılma sorunu yok ne diyorsunz kızlar????

ya da benm adıma 75 tl sipariş verene bardak takımını göndericm ücret talep etmiorm 75 tl sipariş girsn siparişlerini alsın bardak takımınıda yanında alsın

ya da benm adıma 75 tl sipariş verene bardak takımını göndericm ücret talep etmiorm 75 tl sipariş girsn siparişlerini alsın bardak takımınıda yanında alsın

ya kuzum yaaaa dün gece saat 2 de verdim sipariş 75 liralık..keşke bugüne bıraksaymışım.çok üzüldüm şimdi

kızlar ne alıyor ne satıyorsunuz bu bahsettiğiniz site avondan dahamı avantajlı özelliği nedir merak ettim şimdi!

kuzum ben300de kaldım 200tl yetmiyoki

kızlar az önce elektrik gitti yine burda msn den görüşüyoduk ya kesildi haberiniz ola kusura bakmayın olurmu golden lady sen düşünmüyormusun almayı

o bahsettiğiniz sitedeki setler güzel ama çevremde okadar çok kozmetik satan yerler varki hele alışveriş merkezlerindeki sdantlar buralardan ürünleri deneme bakma şansımda var fiyatlarda uygun avonun bazı ürünleri pahalı gerçekten 3 tl kalemler vardı süper :) farlarda çok güzel farımı buralardan alıyorum avonun maskarası, fondoteni, parfümünden vazgeçemiyorum birde karlı oluyor

kızlar az önce elektrik gitti yine burda msn den görüşüyoduk ya kesildi haberiniz ola kusura bakmayın olurmu golden lady sen düşünmüyormusun almayı

yok cnm sağol ben uğraşamam valla biraz öncede yazdım ben çevremde çok parfümeri var buralardan deneyerek alıyorum ayrıca sosyete pazarlarındada oluyor o ithal far setlerinden :)

peki ya siz bilirsiniz ben memlekete gidince bir denicem o zaman görmek kullanmak istiyorum çünkü nilin makyajlarında güzelduruyorlar

naptın ilkşahcım ayarladın mı yoksa ben düşünebilirim vardı bi kaç sipariş daha 75 se ben verim nasıl olcak ama tam anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…