- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.441
evet canım yağlı bir his bırakıyor doğrukızlar geldi şimdi kargom.anew fondoteni açıkçası bende pek sevmedim.ya rengi tutmadı yada bozulmuşmu diye düşünüyorum ama bozulsa tortu gibi olmazmıydı?biraz yağlı bir his bırakıyor kokusuda biraz kötü gibi sizdekilerde öylemi?indirim broşüründe bir kapatıcı vardı ya onuda istemiştim burnumun üstünde yazdan kalma küçücük bir güneş lekesi vardı 1mm bişey onun üstüne sürdüm hiçte kapatmadı vallaeşim için parfüm seti almıştım onunda deodorantı çok hafif geldi elime sanki kullanılmış gibi sadece ve sadece indirim broşüründeki o parlak görüntü veren makyaj ürününü beğendim çok doğal bir aydınlık veriyor yüze gayet başarılı bir ürün
bilmem olur muki olsa bende düşünebilirim aslındakızlar hani şu eternal magic parfümün hediyesi olan bileklik varya ben o zincire sayfa 82 deki bileklik aksesuarlarından almak istiyorum bu zincirde hoş dururmu acaba birde kedili,köpekli,filli, figürlü aksesuarlardan hangisi hoş durur bir fikriniz varmı?:44:
ya da benm adıma 75 tl sipariş verene bardak takımını göndericm ücret talep etmiorm 75 tl sipariş girsn siparişlerini alsın bardak takımınıda yanında alsın
kızlar ne alıyor ne satıyorsunuz bu bahsettiğiniz site avondan dahamı avantajlı özelliği nedir merak ettim şimdi!
Kııııııııızzzzzzzzllllllllarrrrrrrr 200 tl sipariş verip bardak setini ve ütüyü almak isteyen varsa msj atın 200 tl kaldı limitime ama ben ikisinide almak istemiorum varsa isteyen benm adıma sipariş verip getrtelm hem siparişlerini alır hem hediyeleri para talep etmiorum
kızlar az önce elektrik gitti yine burda msn den görüşüyoduk ya kesildi haberiniz ola kusura bakmayın olurmugolden lady sen düşünmüyormusun almayı
kızlar az önce elektrik gitti yine burda msn den görüşüyoduk ya kesildi haberiniz ola kusura bakmayın olurmugolden lady sen düşünmüyormusun almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?